Julius Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Za MCW mogli dostać więcej niż jakieś pewnie ochłapowe picki,nie wierze że dali się tak wydymać... Waaaat? Pick od Lakers chroniony w tym roku w top5, w przyszłym w top3 to słabo ? Bicz pliz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Randle, pick Rockets, Clarkson. Hill, Davis. Mimo, że sam lubię Clarksona i Randle'a to na chwilę obecną niewiele drużyn będzie uznawać ich za wartościowych graczy. O Hillu i Davisie jako energizerach nie można nic więcej powiedzieć, to mimo wszystko nie są starterzy contenderów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Niech ktos zalozy nowy temat i ogarnie te trady bo ja wysiadlem kilka minut temu i nie jestem w stanie wrocic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Szansa na to,że Lakers spadną poza TOP 5 jest minimalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 @daldridgetnt What a haul for OKC. Built their bench (Augustin, Novak, Singler, Kanter) for a guy they couldn't re-sign & a guy that wasn't in future. Dokładnie. Thunder i Heat wielkimi wygranymi tego TD, a Portland i Houston małymi. Boston w sumie też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) wchodze do domu, wlaczam kompa i wide ze jest ponad 20 podstron w watku o deadline - juz czulem ze cos sie musialo stac ale to co widze - starczylo mi siel tylko na sprawdzenie 3 ostatnich podstron - jestem w stanie skomentowac tylko tak: Edytowane 19 Lutego 2015 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Ty ale fucktycznie - Reggie Jackson, Perk i pewnie jakiś pick przyniósł Okc Kantera, Augustina, Singlera i Novaka. Miszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Mimo, że sam lubię Clarksona i Randle'a to na chwilę obecną niewiele drużyn będzie uznawać ich za wartościowych graczy. O Hillu i Davisie jako energizerach nie można nic więcej powiedzieć, to mimo wszystko nie są starterzy contenderów. Dziwne kryteria sobie tworzysz. Dwa prospecty + dwóch solidnych wysokich na atrakcyjnych kontraktach. Zobacz za co poleciał Dragic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Ty ale fucktycznie - Reggie Jackson, Perk i pewnie jakiś pick przyniósł Okc Kantera, Augustina, Singlera i Novaka. Miszcz. Na ten moment wygląda na to, że bez picka Nadal jestem pod wrażeniem. Presti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 DET outgoing:DJ AugustinSinglerJonasGigi 2x2nd rounder picks DET incomingJacksonPrinceMam mieszane uczucia. Kibice Pistons w Stanach są nieźle wk.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Na ten moment wygląda na to, że bez picka Nadal jestem pod wrażeniem. Presti Nie no bez picku to by się to pewnie nie odbyło - Jazz nie oddali Kantera za Perka. Edytowane 19 Lutego 2015 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Co oni kuźwa zrobili? Kantera za Perka Czy oni zdurnieli!!! No zbaraniałem po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Nie no bez picku to by się to pewnie nie odbyło - Jazz nie oddali Kantera za Perka. @DarnellMayberry 2m2 minutes ago More pieces involved in OKC-Utah-Detroit deal, among them, the draft rights to center Tibor Pleiss being sent from OKC to Utah. @DarnellMayberry 4s5 seconds ago Several draft picks were included in the Utah-OKC-Detroit deal as well, with the Jazz receiving multiple picks and Thunder landing one. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Carter Williams za Knighta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 W sumie to na razie za MCW, Ennisa i Plumlee, ale Bux na bank coś dorzucili z picków i pewnie poszły one do 76ers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-fence Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 ja już się w tym wszystkim kompletnie pogubiłem. jestem w proszku, kompletnie rozmontowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Jazz standardowo, tak sobie cenią swoich wysokich, że na koniec oddają za darmo albo zostają z Perkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Augustin i Singler za Jacksona hm, mam nadzieje że nowy PG (o ile nim jest Reggie ?) będzie przynajmniej bronił, po solidnej obrony po Tayu w tym wieku to nie oczekuję, pożyjemy zobaczymy, na razie to widzę próbę lepienia drużyny grającej def, a o atak SVG nie wydaje się martwić BTW, kibice Thunder cosik więcej o Jacksonie powiedzieć mogą ?, coś mi się kojarzy że na początku sezonu ładne cyfry kręcił, co z jego obroną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 kompletna masakra, co to się działo to nie ogarniam. jako kibic sixers dziś pisałem, że ciężko mi będzie kibicować Thunder, teraz dowiaduję się, że muszę kibicować Lakersom, ja pierdolę. dobrze, że chociaż Memphis nie zrobili głupich ruchów. btw, Doc Rivers kompletnie olał temat jak widzę, był McDaniels do wzięcia, był Prince... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi