matek Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Marcin Gortat @MGortat 6s7 seconds ago Man.... Crazy !! Milionnnn tradesss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 As part of massive deal, Miami sends Shawne Williams to New Orleans, league source tells Yahoo Sports. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Za MCW mogli dostać więcej niż jakieś pewnie ochłapowe picki,nie wierze że dali się tak wydymać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Dobry cancer nie jest zły. Zwłaszcza jak się go dostaje za frytki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Czy tylko ja się cieszę z MCW w Bucks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 No trochę się dziwię 76ers - MCW i Daniels za pick Lakers top5 protected - pewnie liczą na to że spadnie na 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRTW Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Nie ogarniam ruchów 76ers zupełnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Czy tylko ja się cieszę z MCW w Bucks? Ja również,Bucks stali się mocno fun to watch,szkoda tylko że Parker się połamał ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Zaraz zaraz Za IT, Gorana, Zorana, Plumlee & Lakers 1st round pick dostaliśmy Grangera, Knighta, Thorntona, dwa picki pierwszorundowe Miami i jeden Bostonu. I przede wszystkim McD wyczyścił szatnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Za MCW mogli dostać więcej niż jakieś pewnie ochłapowe picki,nie wierze że dali się tak wydymać... Po pojawiających się różnych głosach można było wnioskować, że MCW miał mimo wszystko niską wartość na rynku. Mnie ciekawi czy próbowali Knighta wyrwać, czy na ten pick się napalili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Czy tylko ja się cieszę z MCW w Bucks? Ja też. w Bucks jest sporo strzelb, więc to może być świetny ruch Kozłów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRTW Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Zaraz zaraz Za IT, Gorana, Zorana, Plumlee & Lakers 1st round pick dostaliśmy Grangera, Knighta, Thorntona, dwa picki pierwszorundowe Miami i jeden Bostonu. I przede wszystkim McD wyczyścił szatnię. Jeszcze Ennis do Bucks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Nadal nie ogarniam, ale jak ktos nie gra ze mna w FB niech łapie Canaana. Ja już mam go wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 nie wiem o co kaman bo się realgm zapachal, ale dzieje się. nie mówcie tylko że qrwa kirk hinrich nie zmienił barwa klubowych? już ogaraniam strony temata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Jakoś mi się nie widzi backcourt Bledsoe/Knight. wira Kirk w Śląsku za Skibniewskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Yahoo Sources: Oklahoma acquires Utah's Enes Kanter, sends Reggie Jackson to Detroit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 wezmę nawet schetynę za niego i oddam ruskim za jakiegoś sasze qrwa to nie fair. dzieci kąpałem a tu już w ligach fbx wszystkich podebrali. zapiszę się do jakiejś ligi rodzica w następnym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) A to Lakers coś wartościowego prócz ewentualnego picku posiadają? Randle, pick Rockets, Clarkson. Hill, Davis. Edytowane 19 Lutego 2015 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hennenberg Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Prince wraca do Pistons. Jest na pewno lepszy od Singlera, ale powroty to nie dobry pomysł (np. Billups), niemniej jednak pamiętam zaskoczoną minę Taya jak w trakcie meczu dowiedział się o transferze do Memphis - myślał że skończy jako Pistons i teraz na to się zanosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi