fluber Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 9 minut temu, quevas napisał: cóż można dodać poza : Myslalem ze ksiadz i dzieciak ktory nie chce polykac natchna Cie do czegos bardziej finezyjnego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Godzinę temu, darkonza napisał: To przyznam ze jestem zaskoczony ze oficjalnie podtrzymywany jest wciąz ten akt jakby nie było kanibalizmu Poziom gimbazy. Na szczęście w 1956 roku w Warszawie 400- tysięcy ludzi wiwatowało na czesc Gomułki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 7 godzin temu, fluber napisał: Sorry Panowie, ale wrzucam tylko dlatego, że liczę na komentarz @quevas Generalnie to po raz kolejny na poziomie właśnie gombazy prowokukesz vaska i potem masz ucieche jak możecie sobie po nim we czterech poskakać A tym razem to vasskez zrobił z ciebie wala i przyjął to na miękko 7 godzin temu, fluber napisał: Sorry Panowie, ale wrzucam tylko dlatego, że liczę na komentarz @quevas Generalnie to po raz kolejny na poziomie właśnie gombazy prowokukesz vaska i potem masz ucieche jak możecie sobie po nim we czterech poskakać A tym razem to vasskez zrobił z ciebie wala i przyjął to na miękko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Godzinę temu, DeltaCenter napisał: Poziom gimbazy. Na szczęście w 1956 roku w Warszawie 400- tysięcy ludzi wiwatowało na czesc Gomułki. Czemu poziom gimbazy? Własnie sobie pogrzebałem w necie i znalazłem ze protestanci sie z tego kanibalizmu wykręcają: http://spolecznoscbiblijna.pl/cialo-i-krew-chrystusa-czyli-klamstwo-oplatka/ więc jestem zdziwiony ze katolicy akurat nie, bo moim zdaniem trwanie przy dosłowności drażni dzisiejszy rodzaj wrażliwości ludzkiej p.s. Nie wiem po co mieszać Gomółkę do tego, ale widać te tłumy wiwatujące na jego cześć zrobiły wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 46 minut temu, josephnba napisał: Generalnie to po raz kolejny na poziomie właśnie gombazy prowokukesz vaska i potem masz ucieche jak możecie sobie po nim we czterech poskakać A tym razem to vasskez zrobił z ciebie wala i przyjął to na miękko Dobrze, że przynajmniej na Twoje pajacowanie mogę zawsze liczyć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Godzinę temu, fluber napisał: Dobrze, że przynajmniej na Twoje pajacowanie mogę zawsze liczyć:) Uuu ale fachowo odbiles piłeczkę! Czyli jednak anus zabolał że upadłeś niżej vaskeza Raz na wozie raz pod wozem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 11 minut temu, josephnba napisał: Uuu ale fachowo odbiles piłeczkę! Czyli jednak anus zabolał że upadłeś niżej vaskeza Raz na wozie raz pod wozem Jak wyzej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 twój świat byłby naprawdę ubogi bez kombinacji klawiszy : + ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 2 minuty temu, josephnba napisał: twój świat byłby naprawdę ubogi bez kombinacji klawiszy : + ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 17 godzin temu, darkonza napisał: Czemu poziom gimbazy? Własnie sobie pogrzebałem w necie i znalazłem ze protestanci sie z tego kanibalizmu wykręcają: http://spolecznoscbiblijna.pl/cialo-i-krew-chrystusa-czyli-klamstwo-oplatka/ więc jestem zdziwiony ze katolicy akurat nie, bo moim zdaniem trwanie przy dosłowności drażni dzisiejszy rodzaj wrażliwości ludzkiej p.s. Nie wiem po co mieszać Gomółkę do tego, ale widać te tłumy wiwatujące na jego cześć zrobiły wrażenie. 99% nawet nie wie po co dlaczego i od kiedy się klęczy w kościele , nie wymagaj od nich nawet chęci interpretowania rzeczywistości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 4 godziny temu, Koelner napisał: 99% nawet nie wie po co dlaczego i od kiedy się klęczy w kościele , nie wymagaj od nich nawet chęci interpretowania rzeczywistości Na szczęście jest ten 1% światłych, którzy poczytali o soborach i niejako zjedli wszystkie najtęższe rozumy. Prowadź ciemny lud wodzu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 lubie gościa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: lubie gościa Szkoda tylko, że napisał głupotkę (pewnie nie zrozumiał w tekście źródłowym) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 ta chodziło o konkretną linijkę, ale i tak miło z jego strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Pan Janusz woli Doncića od LeBrona: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 21 minut temu, fluber napisał: Pan Janusz woli Doncića od LeBrona: Janusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 9 godzin temu, Koelner napisał: 99% nawet nie wie po co dlaczego i od kiedy się klęczy w kościele , nie wymagaj od nich nawet chęci interpretowania rzeczywistości Doświadczenie życiowe czy mama powiedziała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 18 minut temu, DeltaCenter napisał: Doświadczenie życiowe czy mama powiedziała? tabelka i newsy z neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) Kotłuje się troche w sprawie https://wiadomosci.radiozet.pl/Polska/Belchatow.-Ksieza-wezwali-policje-bo-13-latek-wyplul-hostie Zauważcie ze jak mówią księża wezwali policję bo co prawda "do profanacji nie doszło, ale dojść mogło" - to pawie jak w kawałach o zsrr i jego "aparacie przymusu" za Stalina. Edytowane 3 Listopada 2019 przez darkonza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 3 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 PPR i OMZRiK. Niezłe źródła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi