Koelner Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 https://www.youtube.com/watch?v=wuXaZK49sjQ wygrywają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 przykład lewackiej hipokryzji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasquez Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 (edytowane) liczba gwałtów wzrosła 5 razy (!!!). z jednego do pięciu ? Zamiast oskarżać każdego kto się tego boi o neonazizm i rasizm wypadałoby podjąć jakąś refleksję i coś z tym zrobić. jesli zabójstwa i gwałty popełniane przez miejscowych nie są przyczyną wzmożenia oburzenia społecznego, to jak inaczej niż rasizmem okreslić takie wzmożenie w kontekście zabójstw i gwałtów popełnionych przez migrantów ? "Trzej oprawcy przez 10 dni brutalnie gwałcili, bili i przypalali papierosami 26-letnią Monikę" "Gwałt zbiorowy, 6 mężczyzn z zarzutami" "Ocknęła się w dole, nie miała bielizny. Zbiorowy gwałt po dyskotece" "Gwałt zbiorowy na 28-letniej kobiecie" dzisiaj w mediach : "Gwałt zbiorowy na bezdomnej. Jej mąz został cięzko pobity" Kto sprawcą ? Migranci ? Ależ skąd ! To przypadki tylko z ostatnich miesięcy z Polski, gdzie występuje 91 % katolików wierzących w naukę miłości bliźniego. czy z powodu tych gwałtów uczynionych przez POLAKÓW napisałeś chociaż jedną linijkę oburzenia, rozpisałeś się na fyfnaście akapitów jak to "państwo musi coś z tym zrobić, by przywrócić względną normalność !". Nie. Ani słowa. Gwałty białych Polaków z rodowodem przyjmujesz już jako rzecz normalną, względnie normalną. Ale jak imigrant zgwałci, to skaczesz na równe nogi i histeryzujesz domagając się CZYNU ! Co to jest jak nie rasizm ? jeśli biały gwałci i ciebie to nie rusza, a gwałci czarny albo śniady Arab i doznajesz z tego powodu apopleksji, to na czym polega róznica ? na tym, ze ten drugi ma inny kolor skóry. dokładnie tak sie zachowujesz jak biali rasiści na amerykańskim Południu w czasach najdzikszych prześladowań czarnoskórej mniejszości. Wtedy to był rasizm, a dzisiaj jak to nazwać ? Troska o bezpieczeństwo publiczne porządnego obywatela ? LOL Nie dyskutujesz o przestępstwach popełnionych w Polsce przez np. Ukraińców. Bo są biali, right ? Jakby byli czarni, to byś żądał łamania kołem dla każdego. A jest ich tutaj ponad milion, nie są święci. Nie przeszkadza ci to najwyraźniej, bo nigdy nie panikowałeś z ich powodu. jesteś rasistą i już. ty nie musisz tego mówić wprost, ale to po prostu wynika z rozbioru logicznego twoich poglądów i reakcji na zaistniałe okoliczności. I te dane, "gwałcą 5 razy więcej"... tymczasem w 2016 weszły w zycie, w Niemczech, nowe przepisy definiujące "gwałt", które część prawników uważa za kontrowersyjne, sugerując że wzrosnąć może znacznie liczba oskarżeń o gwałt w wyniku nadużywania ich przez zgłaszające, a tak czy siak : aktualnie w prawie niemieckim "gwałt" oznaczać może coś całkiem osobnego niż w prawie polskim. ale ty mówisz "gwałt" odnosząc się do naszego rozumienia i pojmowania tego zjawiska, sugerując coś, co aktualnie już nie obowiązuje wyłącznie w niemieckim prawie [w prawie wielu innych państw europejskich również, np. w Szwecji, gdzie definicja "gwałtu" jest bardzo rozszerzona]. http://www.gosc.pl/doc/3278829.Niemcy-Nowa-definicja-gwaltu Edytowane 3 Września 2018 przez vasquez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 (edytowane) Kapłani postępu przygotwali dla swoich wyznawców specjalne księgi, jeden tutaj wyznawca piątego stopnia, zajrzał do "Świętych Ksiąg" przekopiował i wkleił. No to ja sobie wkleję coś w kontrze. A tutaj UK i sprawa o któej vasq nie słyszał nigdy. LOL. Skoro według Vasq, fluber jest rasistą......... Edytowane 3 Września 2018 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Nie znam się na tym zupełnie, nie znam sytuacji, nie byłem w Niemczech, nie mam opinii, ale tak z matematycznego punktu widzenia. To jest ilość na 10000 osób - jakichkolwiek? Kobiet, mężczyzn, wiek nie ma znaczenia? Tutaj w tym temacie padło nawet, że emigranci to głównie mężczyźni w wieku bodajże 25-40. Te liczby może, podkreślam, może tłumaczyć po części to, że wśród tych 10000 u Pakistańczyków jest dużo większy procent mężczyzn w przedziale 25-40, czyli chyba raczej osób najczęściej odpowiedzialnych za gwałty . Wśród przykładowo Francuzów te 10000 to są pewnie też kobiety, osoby starsze itd. Nie jest to rozumowanie logiczne? Nic to nie tłumaczy? Nie przesądzam o winie czy braku winy, ale patrzenie na suche statystyki nie zawsze prowadzi do zrozumienia sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Są 3 głowne przyczyny. Inna kultura w której przyzwolebie na takue zachowania jest wieksze. Tak jak napisales wiek i plec uchodzcow gdyz jest to grupa w ktorej odsetek przestepstw seksualnych jest najwyzszy oraz bardzo latwy dostep do ofiar. Wiekszosc zgwalconych kobiet to tez uchodzcy. A az boje sie myslec jaki procent tych kobiet-uchodzcow zglasza ze zostaly zgwalcone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 ale to po to jest ta dyskusja aby udowodnić , że emigranci więcej gwałcą dlatego powinniśmy zablokować ich przybywanie? akurat gwałt to jeden z mniejszych problemów. gorzej jak się pojawiają Szwedzi czy szwedki , którzy ich bronią i tłumaczą ;] ale wydaje mi się że grono tych lewicowych (prawicowych też ) żerują na tym aby zdobywać poparcie polityczne. byłem ostatnio na sympozjum odnośnie nieruchomości i spotkałem starego znajomego, który wykładał na temat eko zielonych nieruchomości. sam ładnie , profesjonalnie się przygotował ale sam w kuluarach potwierdził że to ściema ale fajnie się sprzedaje ;] i chyba u skrajnej lewicy i prawicy jest to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Są 3 głowne przyczyny. Inna kultura w której przyzwolebie na takue zachowania jest wieksze. Tak jak napisales wiek i plec uchodzcow gdyz jest to grupa w ktorej odsetek przestepstw seksualnych jest najwyzszy oraz bardzo latwy dostep do ofiar. Wiekszosc zgwalconych kobiet to tez uchodzcy. A az boje sie myslec jaki procent tych kobiet-uchodzcow zglasza ze zostaly zgwalcone Na pewno masz racje i nie tylko odnośnie gwałtów tylko wszystkich przestępstw.,Większość ofiar ci przestępcy wybierają wśród swoich i większość nie jest raportowanych.Taki imigrant to idealna ofiara, gdyż jest male prawdopodobieństwo ,że pójdzie na policje prędzej będzie szukał sprawiedliwości i "ochrony" u silniejszego w swojej społeczności a ci silniejsi tworzą etniczne gangi i klany ,które bezkarnie wyciskają swoich (genialna scena otwierająca film "The Godfather").Dlatego statystyki mogą pokazywać zupełnie zafałszowany obraz przestępczości imigrantów w Niemczech, zresztą w tych statystykach na pierwszym miejscu jest fare dodging .Mnie się wydaje ,że największym problemem jest racial makeup w niemieckiej policji.,Jak będą przyjmować do policji tylko wysokich niebieskookich blondynów to stworzą getta i enklawy w których policjanci będą się bali interweniować., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 (edytowane) największym problemem jest racial makeup w niemieckiej policji.,Jak będą przyjmować do policji tylko wysokich niebieskookich blondynów to stworzą getta i enklawy w których policjanci będą się bali interweniować., HAHAHAHAHA Edytowane 3 Września 2018 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Jak będą przyjmować do policji tylko wysokich niebieskookich blondynów to stworzą getta i enklawy w których policjanci będą się bali interweniować., A Niemcy przyjmują do policji tylko wysokich niebieskookich blondynów? Skąd taka informacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 A Niemcy przyjmują do policji tylko wysokich niebieskookich blondynów? Skąd taka informacja? Z jakiegos filmu pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 A Niemcy przyjmują do policji tylko wysokich niebieskookich blondynów? Skąd taka informacja? W większości krajów związkowych przy przyjęciu do policji są height requirements najwyższe w NRW., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 (edytowane) W większości krajów związkowych przy przyjęciu do policji są height requirements najwyższe w NRW., Wydaje mi się, że w bardzo wielu krajach na świecie są height requirements. Natomiast z pewnością nie słyszałem o eyes requirements, ani o hair requirements, więc nie wiem dlaczego napisałeś o wysokich niebieskookich blondynach. Poza tym próbujesz zrzucić odpowiedzialność na drugą stronę i odwrócić kota ogonem. Na przykład w Polsce, żeby dostać się do policji trzeba zdać specjalne testy sprawnościowe, ale to nie sprawia, że w Polsce pojawiają się getta grubasów, do których wysportowani policjanci boją się wejść. Bądźmy poważni. Jeżeli przyjeżdżam do Niemiec to nie tworzę gett i enklaw, do których nie może wejść policja, bo policjanci w Niemczech wyglądają jak Niemcy. Co to jest w ogóle za logika? Edytowane 3 Września 2018 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 .Mnie się wydaje ,że największym problemem jest racial makeup w niemieckiej policji.,Jak będą przyjmować do policji tylko wysokich niebieskookich blondynów to stworzą getta i enklawy w których policjanci będą się bali interweniować., O KUR*A, nic bardziej dziwnego już chyba dziś nie przeczytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Przypomnijcie mi, co mi grozi za napisanie tutaj komuś wprost, że jest idiotą, należącym do gronach tych wybitnie głupich jednostek, które nie potrafią wyciągać wniosków z historii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 #metoo w pigułce: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 #metoo w pigułce: może ta pierwsza zwyczajnie lepiej śpiewa!To możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Ta pierwsza to Ariana Grandę i nie bardzo potrafi śpiewać. Na teledyskach śliczna ale straszny kurdupel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Ta pierwsza to Ariana Grandę i nie bardzo potrafi śpiewać. Na teledyskach śliczna ale straszny kurdupel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Przypomnijcie mi, co mi grozi za napisanie tutaj komuś wprost, że jest idiotą, należącym do gronach tych wybitnie głupich jednostek, które nie potrafią wyciągać wniosków z historii ? Podejrzewam, że możesz dostać za to bana, ale w pewnych środowiskach możesz uchodzić za bohatera:) https://twitter.com/Galernik24601/status/1036990648413564928 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi