dannygd Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 We wszystkich ligach komunikat: Error. An error occurred while processing your request. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) In preparation for the upcoming Fantasy Baseball season, we'll be performing scheduled maintenance on 2/11 and 2/17 starting around 9PM PDT. Roster edits, trades, and some other functionality will be temporarily unavailable. może dlatego? Edytowane 11 Lutego 2016 przez goozman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Error. An error occurred while processing your request. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Chłopaki musicie coś skorygować z FB-Ninja, bo strasznie dużo błędów jest... Dla przykładu Irving ma niezaliczone staty z 10 i 22 lutego, Davis z 10 i 11, a taki DJ Augustin choć rozegrał 37 meczów, jest 28 w rankingu z.. 1 meczem rozegranym (zmiana zespołu?). Takich przykładów jest wiele które sam zauważyłem, a podejrzewam, że w skali sezonu może być tego duuuużo więcej. Podejrzewam, że z tego powodu jest dość sporo rozbieżność w rankingu między Wami a Yahoo, choć te same zasady obowiązują np. Davis jest 5 w Yahoo i ma 5 meczy rozegranych, u Was 8 i ma rozegrane 50, choć jak napisałem powyżej 2 mu nie zalicza - czyli jakiś inny dzień zaliczyło 2x? Chyba musicie bazy wyczyścić i zaciągnąć raz jeszcze wszystko... Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Sorry, że tak późno odpisuję, nie zaglądałem na forum, narzędzia do H2H to kobyła nawet wieksza, niż planowałem.Co znaczy - Davis ma niezaliczone 10/11? Biorę ranking za okres 10-11 lutego i mam obydwa mecze. Dupy nie urywają, ale to już inna sprawa. Owszem, te mecze nie są opisane values w profilu gracza, i to należy uzupełnić (dzięki za info), ale takie sprawy nie maja wpływu na ranking.A rozbieżności z rankingami Yahoo będą tak czy inaczej, bo oni ściągają rankingi, i to mocno na pałę, z monstera. Zauważ, że tam nawet gdy pobierasz gracza, to on może mieć diametralnie różny ranking w liście graczy i w panelu z fotką, gdzie wskakuje gracz pobierany i wyrzucany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Taka w sumie drobnostka, ale u mnie w lidze ( E-NBA Roto Dywizja II East) - Big Al cały czas na czerwono się wyświetla. Zarówno w League standings - directions gdzie wybieram graczy czy np. w Trade Analyzer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Co znaczy - Davis ma niezaliczone 10/11? Biorę ranking za okres 10-11 lutego i mam obydwa mecze. Dupy nie urywają, ale to już inna sprawa. Owszem, te mecze nie są opisane values w profilu gracza, i to należy uzupełnić (dzięki za info), ale takie sprawy nie maja wpływu na ranking. Sławek musi mieć wpływ, bo jeśli dla kolesia który rozegrał rozegrał 37 meczów,a jest 28 w rankingu z.. 1 meczem rozegranym wytworzona jest value "x" to zaburza pozostałe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Sławek musi mieć wpływ, bo jeśli dla kolesia który rozegrał rozegrał 37 meczów,a jest 28 w rankingu z.. 1 meczem rozegranym wytworzona jest value "x" to zaburza pozostałe... Ale to teraz piszesz o wpływie Augustyna, nie dwóch meczów Davisa? Bo 1 mecz DJa na pewno trzeba przeanalizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Leszczur podobno siedzisz już nad projekcjami na zbliżający się sezon, więc ode mnie pytanie: macie jakieś podsumowanie, jak wyszły zeszłoroczne projekcje w stosunku do rzeczywistych statystyk poszczególnych graczy? Albo jak wyszły dla top50? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Leszczur podobno siedzisz już nad projekcjami na zbliżający się sezon, więc ode mnie pytanie: macie jakieś podsumowanie, jak wyszły zeszłoroczne projekcje w stosunku do rzeczywistych statystyk poszczególnych graczy? Albo jak wyszły dla top50? Ano siedzę. I generalnie patrzę jak wyglądają projekcje względem realiów zarówno dla nas jak i konkurencji. Jednak robię to na własny użytek. Nie chcę publikować szczegółowych wyników chociażby dlatego, że problem jest już samo ustalenie kryteriów oceny jakości projekcji. Czy patrzymy na różnicę w uśrednionym value? A może value poszczególnych kategorii? Różnicę miejsc w rankingach? Już kilka lat temu z wiLQ'iem stoczyliśmy długą i zażartą walkę na ten temat Ale żeby nie zostawiać pytania zupełnie bez odpowiedzi... Według mnie nasze projekcje dla Top120 wyszły przynajmniej solidnie. Oczywiście nie ustrzegliśmy się dużych pomyłek (na szczęśćie konkurencja również). Bardzo niedoszacowaliśmy Townsa i Porzingisa. Rondo też zagrał dużo powyżej oczekiwań. Marvin Williams, Will Barton (i generalnie grupa beneficjentów cudzych kontuzji). Za to przecenilismy Ala Jeffersona, Goberta, Ibakę, Korvera, Matthewsa i Danny'ego Greena. Ogólnie 50% projekcji wypada u mnie w kategorii - dobre. 25% to projekcje złe, ale takie których kompletnie nie dało się przewidzieć. Pozostałe 25% to szerokie spektrum różnej wielkości błędów w ocenie potencjału, strategii drużyny itp. Aha i dodam, że w swojej ocenie brałem tylko projekcje zanim rozpoczął się sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Pewnie nie wszyscy odwiedzają nas codziennie a szkoda bo pojawiły się już pierwsze team previews. http://www.fb-ninja.com/Teams/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Team previews są, projekcje się pojawiły, kiedy można się spodziewać uruchomienia rankingów dla 'niestandardowych' kategorii :> Przy klasycznych ustawieniach wszystko śmiga, ale wystarczy pokombinować z OREB, DREB, A/TO czy PF i się wysypuje. Nie żeby to była najistotniejsza sprawa, na pewno na liście priorytetów jest gdzieś daleko, ale przypomniałem sobie dzisiaj więc pytam. Może w przyszłym roku :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 (edytowane) Team previews są, projekcje się pojawiły, kiedy można się spodziewać uruchomienia rankingów dla 'niestandardowych' kategorii :> Przy klasycznych ustawieniach wszystko śmiga, ale wystarczy pokombinować z OREB, DREB, A/TO czy PF i się wysypuje. Nie żeby to była najistotniejsza sprawa, na pewno na liście priorytetów jest gdzieś daleko, ale przypomniałem sobie dzisiaj więc pytam. Może w przyszłym roku :> U mnie projekcje i rankingi działają dla wszystkich dostępnych kategorii i nic się nie wysypuje. Edytowane 24 Września 2016 przez washko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Mhm, potem jeszcze spróbuję, może na innej przeglądarce też potestuję. Dzięki za info. <br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Wysypują się projekcje, jeśli zwiększy się ilość drużyn i ustawi budżet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Wysypują się projekcje, jeśli zwiększy się ilość drużyn i ustawi budżet. U mnie działa Wysypują się projekcje, jeśli zwiększy się ilość drużyn i ustawi budżet. U mnie działa Wysypują się projekcje, jeśli zwiększy się ilość drużyn i ustawi budżet. U mnie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 washko - Wysłane z mojego XT1092 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Projekcje działają, ale pokazują się zupełnie inne. Dla przykładu dla standardowych ustawień 12 drużyn 13 zawodników Rubio jest 39 w projekcjach, a już dla 20 drużyn 11 zawodników Rubio nagle w rankingu jest 93. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Dokładnie to mam na myśli, przy zmianie ilości drużyn ranking się sypie totalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Nie widze tego rankingu Rubio pod koniec setki. Owszem, nieco spada przy wiekszej populacji (circa 10 miejsc), zakładam na pierwszy rzut oka, że kosztem graczy punktujących. Nie wygląda to jednak u mnie tak drastycznie.Dajcie mi pls na priva screenshoty z ustawień i xlsy z rankingami projekcyjnymi, to sobie popatrzę. Edytowane 5 Października 2016 przez Slawekmroz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi