Slawekmroz Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Zagraniczni (ze wskazaniem na USA) bardzo mocno preferują h2h, dlatego w zbliżającym się sezonie będziemy chcieli nieco wyrównać proporcje i udostępnić kilka narzędzi dla tej formuły. W międzyczasie staramy się być obecni w anglojęzycznych środowiskach i wśród użytkowników mamy bardzo dużo ludzi z niemal całego świata. Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez Slawekmroz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Wasz FB jest prawie martwy 116 lajków to nędza. Może też tym kanałem powinniście poszukać użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Wasz FB jest prawie martwy 116 lajków to nędza. Może też tym kanałem powinniście poszukać użytkowników. Szukamy, szukamy. Ot nie jest jedynym ani głównym sposobem. A że "lajki" nie płyną strumieniem szerokim niczym Dunaj... No coż - internet lubi filmy z kotami - moze sprobujemy zrobic jakiegos wirala ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Wasz FB jest prawie martwy 116 lajków to nędza. Może też tym kanałem powinniście poszukać użytkowników. To zdaje się specyfika tego typu site'ów. Monsterowcy i okoliczni też czasem narzekają, że to nie jest produkt, który poleca się szeroko znajomym. Ja w każdym razie, gdy dowiedziałem się o monsterze swego czasu, nie latałem po ludziach, z którymi grywałem i nie chwaliłem się znaleziskiem. Dziś lajk miałby dokładnie taki sam skutek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Jesli kiedys zastanawialiscie sie czy inwestowanie w rookies w czasie draftu lig jednosezonowych to opłacalny biznes - sprawdzcie nasz ostatni artykuł który jest właśnie o tym. Link: http://www.fb-ninja.com/Articles/A20150707_is_it_worth_investing_in_rookies_in_fantasy_basketball Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Wasz FB jest prawie martwy 116 lajków to nędza. Może też tym kanałem powinniście poszukać użytkowników. ...154 ale facebook nie jest dla nas najważniejszym źródłem ruchu. Tymczasem zapraszamy po wakacjach, nowa szata graficzna, Schedule Grid i parę nowych rzeczy już niedługo. Ps: lajkujcie na fejsie to dobijemy do 155 fanów:) Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez sooobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Trade analyzer wygląda świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashtag Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 (edytowane) Tymczasem zapraszamy po wakacjach, nowa szata graficzna, Schedule Grid i parę nowych rzeczy już niedługo. Ten był pierwszy Edytowane 14 Sierpnia 2015 przez hashtag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Liczy sie lepszy nie pierwszy:) ale w sumie bylismy tez i pierwsi i nie mam na mysli terminarza Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Trade analyzer wygląda świetnie. To dopiero zajawka trade analyzera. Baza pod dalsze funkcjonalności w oparciu o bieżące dane ligowe. Czyli pokazywanie, jak zaproponowany deal może wpłynąć na układ sił w lidze. Na pewno nie zwolnimy tempa rozwoju :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 To dopiero zajawka trade analyzera. Baza pod dalsze funkcjonalności w oparciu o bieżące dane ligowe. Czyli pokazywanie, jak zaproponowany deal może wpłynąć na układ sił w lidze. Na pewno nie zwolnimy tempa rozwoju :-) Gdybysmy mieli tyle czasu co pomysłów.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Nie wyrabiamy się z robotą i potrzebujemy wsparcia.Poszukujemy tutaj (lepszego miejsca niż to chyba nie znajdziemy) osoby na 3 miesięczny staż z opcją przedłużenia na dłużej. Oczekujemy od Ciebie- Podstawowej wiedzy o Social Media i forach internetowych- Co najmniej dobra znajomość języka angielskiego w piśmie Co oferujemy:- Możliwość praca zdalnej po 2-3 godziny dziennie- Możliwość zdobycia doświadczenia w firmie działającej na międzynarodowym rynku- Szkolenie z Google Analitycsa, Powe Editora i innych narzędzi niezbędnych w pracy wspierające growth hacking Będziesz odpowiedzialny za:- Pomoc w obsłudze kont społecznościowych (reddit, facebook, twitter)- Aktywną obecność na forach internetowych- Używanie narzędzędzi wspomagającyh growth hacking- Marketing bezpośredni Zainteresowani - wyślijcie po prostu prywatną wiadomość. Każda pomoc mile widziana, jeżeli chcielibyście pisać artykuły o fantasy na zachodni rynek też piszcie śmiało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Dzięki za odzew, wiedziałem że znajdziemy tutaj chętnych ludzi do pomocy.Popłynę na fali optymizmu i zapytam czy są może osoby (bądź znacie i czytacie takie osoby) który piszą o fantasy basketball, oraz swobodnie się czują z pisanym angielskim i chciałyby współtworzyć analizy zespołów przed sezonem a w trakcie pisać artykuły dla czytelników z całego świata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Od dziś rozpoczeliśmy analizy zespołów, na rzut Hawks i Celtics. http://www.fb-ninja.com/Teams/Atlanta_Hawks http://www.fb-ninja.com/Teams/Boston_Celtics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerard Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Od dziś rozpoczeliśmy analizy zespołów, na rzut Hawks i Celtics. http://www.fb-ninja.com/Teams/Atlanta_Hawks http://www.fb-ninja.com/Teams/Boston_Celtics Tak ścieka wości: Planujecie udostępnienie komentarzy na stronie? Ew. jakiegoś forum? I czy artykuły będą podpisywane (choćby nickiem), czy to praca zbiorowa redakcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Tak ścieka wości: Planujecie udostępnienie komentarzy na stronie? Ew. jakiegoś forum? I czy artykuły będą podpisywane (choćby nickiem), czy to praca zbiorowa redakcji? W sumie to dzięki za sugestie, opcja komentarzy już jest, tak samo jak i autor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 W analizie Nets znajdziecie fajną analizę gry Lopeza http://www.fb-ninja.com/Teams/Brooklyn_NetsW Hornets z kolei statystyczne dowody na bounce back Batuma http://www.fb-ninja.com/Teams/Charlotte_Hornets Enjoy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Boston Celtics Depht Chart W opisie Charlotte. I zwracajcie uwagę na nazwiska (Lambd). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 W sumie ten Boston pojawia się też w nagłówkach w Brooklynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Poprawiamy:) dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi