Qooniu Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opylę Vuca/Lopeza. Piszcie państwo oferty na priva! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Posadzil ktos na lawce lepszy mecz niz wczorajszy Hassana? Bo ten boxscore zabolal ;-) Ja dziś posadziłem w dwóch ligach Crowdera, więc Cię przebijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Ja dziś posadziłem w dwóch ligach Crowdera, więc Cię przebijam To w ilu ligach grasz? Bo ja z Tobą gram w jednej i w niej to ja mam Crowdera i dodatkowo nie posadziłem go na ławce Ale i tak łączę się w bólu, bo jak dodawałęm go do roto-1 i LM to się zorientowałem, że jest na FA w dynasty i fbx3 i zamiast od razu go dodać zastanawiałem się kogo wywalić - w tym czasie w obu już poszedł - jakieś 5 min. Miał ktoś tak kiedyś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 To w ilu ligach grasz? Bo ja z Tobą gram w jednej i w niej to ja mam Crowdera i dodatkowo nie posadziłem go na ławce Ale i tak łączę się w bólu, bo jak dodawałęm go do roto-1 i LM to się zorientowałem, że jest na FA w dynasty i fbx3 i zamiast od razu go dodać zastanawiałem się kogo wywalić - w tym czasie w obu już poszedł - jakieś 5 min. Miał ktoś tak kiedyś? W 4 ligach gram. A miałem kiedyś tak, że dodawałem gracza, który był dostępny, ale jak kliknąłem zaakceptuj, to wyskoczył błąd. Więc próbuję go dodać jeszcze raz, a tu patrzę, że jest już wzięty. Myślę, że była to kwestia sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 W 4 ligach gram. A miałem kiedyś tak, że dodawałem gracza, który był dostępny, ale jak kliknąłem zaakceptuj, to wyskoczył błąd. Więc próbuję go dodać jeszcze raz, a tu patrzę, że jest już wzięty. Myślę, że była to kwestia sekund A jaki miałeś komunikat? Bo mi się często zdarza, 'pending transaction' bo chce wywalić gracza, któremu kogoś zaproponowałem jako dodatek w wymianie LOL i czasem se myślę, że pewnie ktoś już wziął tego mojego FAska, dopiero potem ogarniam. A ten grajek z historii jak potem grał? Bo Crowder mega by mi się przydał w fbx3 i tu jako replacment Kawhiego, którego mam w obu tych ligach(w jednej walczę o b2b więc w ogóle lipa). Jak mi jednak pomoże w uniknięciu grupy spadkowej w roto-1 i podium w LM to mu wybaczę Z ciekawości jaka to 4 liga? Bo 3 to na tym forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 A jaki miałeś komunikat? Bo mi się często zdarza, 'pending transaction' bo chce wywalić gracza, któremu kogoś zaproponowałem jako dodatek w wymianie LOL i czasem se myślę, że pewnie ktoś już wziął tego mojego FAska, dopiero potem ogarniam. A ten grajek z historii jak potem grał? Bo Crowder mega by mi się przydał w fbx3 i tu jako replacment Kawhiego, którego mam w obu tych ligach(w jednej walczę o b2b więc w ogóle lipa). Jak mi jednak pomoże w uniknięciu grupy spadkowej w roto-1 i podium w LM to mu wybaczę Z ciekawości jaka to 4 liga? Bo 3 to na tym forum? 4 liga to na pewno najlepsza i chyba druga najstarsza (po lidze z pl.rec.sport.koszykowka) ciągle funkcjonująca polska liga FB, czyli FBBest. Wystartowała, gdy część z tutaj grających pewnie jeszcze komputera nie potrafiła włączyć (już 15 lat minęło w zeszłym roku) ;] A rotokiper to jest pewnie najstarszy (gramy 9 sezon). W każdym razie internet milczy o innych takich tworach, więc uczestnicy musieliby się ukrywać po domach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 4 liga to na pewno najlepsza i chyba druga najstarsza (po lidze z pl.rec.sport.koszykowka) ciągle funkcjonująca polska liga FB, czyli FBBest. Wystartowała, gdy część z tutaj grających pewnie jeszcze komputera nie potrafiła włączyć (już 15 lat minęło w zeszłym roku) ;] A rotokiper to jest pewnie najstarszy (gramy 9 sezon). W każdym razie internet milczy o innych takich tworach, więc uczestnicy musieliby się ukrywać po domach. To ja już miałem wtedy Optimusa Pentium 120, ale bez netu. Ale nawet gdybym miał, to raczej nie miał by startu w rywalizacji z Warcraft i Heroes 2&3 No to gra w 5 ligach? Te dwie co wymieniłeś plus 3 na tym forum (LM,druga liga, keeper na tym forum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 To ja już miałem wtedy Optimusa Pentium 120, ale bez netu. Ale nawet gdybym miał, to raczej nie miał by startu w rywalizacji z Warcraft i Heroes 2&3 No to gra w 5 ligach? Te dwie co wymieniłeś plus 3 na tym forum (LM,druga liga, keeper na tym forum) Cztery, na prsk już nie gram, bo formuła fantasy points mi się znudziła. A FB w tamtych czasach nie wymagało tyle zachodu, bo po pierwsze graliśmy tylko w fp, a po drugie było znacznie mniej dostępnych informacji, więc spokojnie można było zajmować się innymi pożytecznymi rzeczami. Np. graniem w gry ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Patrzac na ten trejd Qooniu nie moge sie pozbyc wrazenia, ze nie wie jak dziala nasz draft ;-) Ja dziś posadziłem w dwóch ligach Crowdera, więc Cię przebijam Czyli sie zdarza nie tak znowu rzadko ;-) zamiast od razu go dodać zastanawiałem się kogo wywalić - w tym czasie w obu już poszedł - jakieś 5 min. Miał ktoś tak kiedyś? Pewnie, kiedys dlugie zastanawianie sie bylo moim czestym problemem, wiec nauczylem sie miec kolejke priorytetow kto jest do wywalenia w pierwszej kolejnosci w kazdej lidze ;-) A jaki miałeś komunikat?AFAIR wtedy jest komunikat, ze zawodnik jest juz w innej druzynie. FB w tamtych czasach nie wymagało tyle zachodu, bo po pierwsze graliśmy tylko w fp, a po drugie było znacznie mniej dostępnych informacjiCzyli mowisz, ze nie ma co zalowac, ze sie nie zaczelo wczesniej? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Patrzac na ten trejd Qooniu nie moge sie pozbyc wrazenia, ze nie wie jak dziala nasz draft ;-) Rozwiń . Grający out of his mind Jennings. MVP candidate Klay Thompson. Dający ponad 2 3PM co mecz Ariza. Bardzo solidni Nene i Amir Johnson. Franchise player Blake. Niedługo wracający i znakomity DeMar DeRozan. Oddam. Serio. Za prospecty i picki. Nie mam teraz ekipy na mistrzostwo to chce zrobić bottom out. Liczę na Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marthinus Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Swoją drogą czołówka nam się poszerzyła. 6 drużyn relatywnie blisko siebie. Będzie ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 bulek wyczyść skrzynkę, nie mogę spamować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Rozwiń Taka forma wymiany mi sugeruje, ze glownym motywem Qooniu byly picki... ktore w tym samym trejdzie zostaly znacznie pogorszone! Innymi slowy, te picki maca przed trejdem byly duzo bardziej atrakcyjne niz po nim ;-) Swoją drogą czołówka nam się poszerzyła. 6 drużyn relatywnie blisko siebie.A na srednich wrecz przeciwnie, na dzis sa dosyc wyrazne tiery... choc tez zaczynam miec watpliwosci czy wszystkie druzyny z czolowki srednich rozegraja mecze [a Minny skonczy sezon w marcu]. Edytowane 13 Stycznia 2015 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Swoją drogą nie chcielibyśmy się przerzucić z tym liczeniem picków na fb-ninja? Bo ja np konta na bbmonster nie posiadam, przez co wartości graczy ustalam trochę po omacku. Chyba że ktoś zna formułę z monstera to chętnie przyjmę : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Taka forma wymiany mi sugeruje, ze glownym motywem Qooniu byly picki... ktore w tym samym trejdzie zostaly znacznie pogorszone! Innymi slowy, te picki maca przed trejdem byly duzo bardziej atrakcyjne niz po nim ;-) Głównym motywem przeprowadzenia tego trede'u było polepszenie swojego picku...Który w chwili obecnej wg. moich przypuszczeń oscyluje w granicy Top 1-2. Chyba że pomimo 2-godzinnego tłumaczenia Maca nadal nie rozumiem jak działa nasz draft. Doskonale zdaję sobie sprawę iż oddając Beala, Lina i Piercea picki Maca pogorszają się w znaczny sposób. Aż taki głupi nie jestem(od wczoraj) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Przyklej to tłumaczenie tu, na pewno wielu osobom pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) To były 2 godziny pisania na fejsie. Tego sie panie na trzeźwo nie da. Do wczoraj myślałem że po prostu odwracamy tabelę hahahah Edytowane 13 Stycznia 2015 przez Qooniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Nie bój sie Qooniu ja miałem to samo dobrze ze choć trochę mi to wytłumaczyłeś Ale mógłby ktoś opisać to w jakis prosty sposob bo sam chętnie dowiedziałbym sie jak liczy dokladnie sie picki Edytowane 13 Stycznia 2015 przez Szulim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Pozwolę sobie zacytować: bierzemy zawodnikow od najwyzszej pensji az w sumie uzbiera sie 492 mecze i wtedy dla kazdego z nich mnozymy pensje * rozegrane mecze /82. Sume porownujemy dla 20 skladow i wychodzi kolejnosc draftu przy czym dla wiekszosci druzyn bedzie to wiecej niz 6 zawodnikow bo rzadko sie zdarza, ze tylu rozgrywa 82 mecze [a 492 to nic innego tylko 6 * 82]. Dodam, że z tego co mi wiadomo pensje liczymy z monstera od razu po zakończeniu sezonu, tak jak było to robione przed sezonem aktualnym EDIT: Rzeczywiście warto byłoby zamieścić coś o liczeniu picków w regulaminie, bo brakuje tego punktu Edytowane 13 Stycznia 2015 przez eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 No, +- Catch me if u can. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi