Skocz do zawartości

Random shit 2014/2015

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

Pozioma czysty steal chyba nie wyklucza ignorancji innych scoutow. Hassana pamiętam tylko jako zapychacza skladu w 2k, ale obecnie gość robi robotę. Odmienił oblicze Heat, widzę już drugi mecz z nim w Miami i gość niewątpliwie może przedłużyć karierę DWadea. Jeśli nic się nie skwasi to dla murowany MIP.

Domyślam się, że był zapychaczem ale PER36 7 bloków powinno dać do myślenia nawet mimo małej ilości gier i tylko kilku minutach w tych grach. Mega kołki są trzymane w lidze tylko przez wzrost a ten chłopak został totalnie zignorowany, podobno był bardzo szczupły, wręcz chudy kiedy wystartował w lidze i dlatego stracił w niej miejsce, przecież jest to cecha stosunkowo łatwa do poprawienia, chyba skauci po prostu są nastawieni na kierunek, że wysokich łatwiej jest znaleźć w Europie i zapominają o rynku amerykańskim.

po sezonie kończy mu się kontrakt, ciekawe ile zgarnie

Typek jest szalony...Miami ma w ogóle kasę żeby go podpisać ?

Dokładnie o tym pomyślałem, mecz jeszcze się nie skończył a on już ma linijkę 13-10-8, jeśli będzie grał dobrze do końca sezonu (nawet po 18 min na mecz) to dostanie pewnie jakieś 50/5. Na pewno jest on objawieniem sezonu.

W ogóle teraz patrzę, że ten chłopak już w Kings w sezonie 2011/12 miał 7 bloków per36, nawet mając tylko tą jedną umiejętność (a drugą, którą ciężko jest wyćwiczyć są po prostu sprawne dłonie - sprawniejsze niż te Perkinsa czy Joela Anthonego) i potrafiąc chodzić nie powinien mieć kłopotów z pozostaniem w lidze. Kto wie czy to jest czysty steal Miami czy po prostu ignorancja skautów innych zespołów.

No i piękne tripledouble Hassana - 14-13-11.

Sprostowanie - 14-13-12, 3 bloki w samej końcówce, masakrator, tylko niespełna minut 25 gry.

Panowie

Heat maja opcję za 980tyś zielonych dla Hassana na przyszły sezon.

Raczej ja podejmą ;-)

Dopiero latem 2016 Riles zgodnie z obietnica będzie ściągał grube ryby.

Coś mi się tak wydaje, że jedna juz właśnie złowił.

Hassan wyprzedził właśnie Zo ustanawiając nowy klubowy rekord Heat bloków.

Nikt tez nie miał w Heat triple double z blokami.

Łał!!!

Panowie

Heat maja opcję za 980tyś zielonych dla Hassana na przyszły sezon.

Raczej ja podejmą ;-)

Dopiero latem 2016 Riles zgodnie z obietnica będzie ściągał grube ryby.

Coś mi się tak wydaje, że jedna juz właśnie złowił.

Hassan wyprzedził właśnie Zo ustanawiając nowy klubowy rekord Heat bloków.

Nikt tez nie miał w Heat triple double z blokami.

Łał!!!

Lebron w prawdzie dostał Mozgova za drobne, ale i tak może chyba żałować swojej decyzji,

To nie jest wina Sacramento, że Whiteside przez cztery lata nic nie pokazał. Jak dla mnie facet trochę dorósł i dotarło do niego, że musi się wziąć do roboty. W przypadku graczy z zastrzeżeniami odnośnie zaangażowania nigdy nie wiesz, czy taka eksplozja nie jest chwilowa, więc dobrze dla Miami, że mają go po taniu jeszcze przez kolejny rok.

To nie jest wina Sacramento, że Whiteside przez cztery lata nic nie pokazał. Jak dla mnie facet trochę dorósł i dotarło do niego, że musi się wziąć do roboty. W przypadku graczy z zastrzeżeniami odnośnie zaangażowania nigdy nie wiesz, czy taka eksplozja nie jest chwilowa, więc dobrze dla Miami, że mają go po taniu jeszcze przez kolejny rok.

To się zgadza, być może chłop będzie lepszym Deandre i będzie wykręcał 10-12-5, a być może ustabilizuje się na 5-5-1,5. Nie zmienia to jednak faktu, że wciąż będzie cenny. Pamiętajmy o jednym, np. punktujących jest w lidze cała masa, takie linsanity wzięło się częściowo stąd, że, Lin był znikąd (śmiesznie wyszło to zdanie), zespoły nie były defensywnie ustawione pod niego itp. Bloki to jednak trochę inna sprawa, nie można tego przewidzieć, nie można tego zablokować (znowu śmiesznie), po prostu jeśli gracz to ma to robi różnicę, Hassan ma to na pewno, 18 gier i 2,6 bloku w zaledwie 16 minut to nie przypadek, przeglądam niezaawansowane statystyki od czasów telegazety (chyba od 94) i takiego gościa nigdy nie widziałem.

Edytowane przez Pozioma

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.