Skocz do zawartości

Random shit 2014/2015

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

Podobno w walke o Greena włączyli sie jeszcze Hawks i Oklahoma ale ci z kolei nie chcą za bardzo oddawać swojego First round picku, który Danny chce bardzo za Jeffa.A jeśli deal miałby wypalić z Memphis to najprawdopodobniej wyglądałby tak :  Wybór z 2rnd draftu, spadający kontrakt Prince i Jordan Adams.

Edytowane przez Wielo18

tak tylko gwoli ścisłości liczą się tylko głosy z profili publicznie udostępnionych, także zalew głosów od znajomych psu na budę pewnie ;)

Nie wiem do końca o co chodzi, ale akcja celebrytów ma służyć chyba temu, by ich fani głosowali na Marcina, nawet jeśli niespecjalnie interesują się koszykówką? W sensie uwielbiam Marylę Rodowicz i zrobiłbym dla niej wszystko więc skoro ona prosi o głos dla jakiegoś Gortata (koleś chyba kiedyś był niezłym bokserem, jakiś medal na IO chyba zdobył) to ja zagłosuję na niego, bo Maryla to moja idolka.

Edytowane przez Pozioma

Szkoda tylko ze nie zacytowałeś całości wpisu Zacha Love bo tam jeszcze było jedno zdanie

Obviously Mozgov trade neuters that

Sory, ale nie widziałem.Wpis wziąłem ze strony celticslife.com i oni w swoim artykule nie dali tego co dopisał Zach czyli ,,Obviously Mozgov trade neuters that''. W takim razie wielkie dzięki za poprawke  :positive: 

10904267_10204449915625920_534842854_n.j

Edytowane przez Wielo18

deron na ile może wypaść mniej więcej? nie żeby mnie to jakoś specjalnie interesowało, po prostu mam go w dwóch ligach fantasy. 

niektore źródła pisza theoretically near all star break. 

tak btw. Wolters zwolniony, Jazz chociaz mogliby spróbować po niego uderzyć.

Ja na miejscu Clippers próbował bym wymienić Redicka za jakiegoś SF i dać w końcu szanse młodym na SG,swego czasu nawet Willie Green dawał radę obok CP3,więc czemu nie sprobówać Bullocka lub Willcoxa(po jakiego grzyba co rok wybierają identycznych graczy jak i tak nie dają im minut)W razie czego jest Crowford z ławki więc ryzyko nie wielkie.Sir Lancelot dałby radę na SF?

Swoją drogą, Doc Rivers jako GM póki co się nie spisuje..

A jako coach się spisuje?

Ja na miejscu Clippers próbował bym wymienić Redicka za jakiegoś SF i dać w końcu szanse młodym na SG,swego czasu nawet Willie Green dawał radę obok CP3,więc czemu nie sprobówać Bullocka lub Willcoxa(po jakiego grzyba co rok wybierają identycznych graczy jak i tak nie dają im minut)W razie czego jest Crowford z ławki więc ryzyko nie wielkie.Sir Lancelot dałby radę na SF?

Po pierwsze, Redick to ich trzeci a czasem drugi najlepszy zawodnik

Po drugie, Willie Green nie jest odpowiedzią na żadne kłopoty. Chyba że kłopoty z zaśnięciem

Po trzecie, podoba mi się drugie pogrubione zdanie.

Po czwarte, to właśnie Jamal Crawford powinien wylecieć, bo ma napompowaną wartość swoimi bohaterskimi eskapadami w 2 kwartach.

Najbardziej przehajpowany zespół w ostatnich latach:

niby najlepszy Pg

niby Top 3 pf

niby świetny atletyczny center

niby świetny strzelec na sg

niby spoko roles Barnes

niby najlepszy 6th man

niby świetny coach ,a murowany oklep w I rundzie.

W tym roku to już nawet nie udają,że coś ugrają tylko grają jak połamani.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.