matek Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 No byłoby nieźle, gdyby Cavs jeszcze raz poszli za ciosem, i jeszcze dodatkowo dodali zmiennika na C. Ławka byłaby już solidna, przy mocnej s5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Podobno w walke o Greena włączyli sie jeszcze Hawks i Oklahoma ale ci z kolei nie chcą za bardzo oddawać swojego First round picku, który Danny chce bardzo za Jeffa.A jeśli deal miałby wypalić z Memphis to najprawdopodobniej wyglądałby tak : Wybór z 2rnd draftu, spadający kontrakt Prince i Jordan Adams. Edytowane 8 Stycznia 2015 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 jakby CLE dodało Koufosa to Griffin byłby mistrzem świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Lokalni celebryci ruszyli z "Marcin Gortat #NBABallot". Sporo głosów nazbiera Marcin. tak tylko gwoli ścisłości liczą się tylko głosy z profili publicznie udostępnionych, także zalew głosów od znajomych psu na budę pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozioma Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) tak tylko gwoli ścisłości liczą się tylko głosy z profili publicznie udostępnionych, także zalew głosów od znajomych psu na budę pewnie Nie wiem do końca o co chodzi, ale akcja celebrytów ma służyć chyba temu, by ich fani głosowali na Marcina, nawet jeśli niespecjalnie interesują się koszykówką? W sensie uwielbiam Marylę Rodowicz i zrobiłbym dla niej wszystko więc skoro ona prosi o głos dla jakiegoś Gortata (koleś chyba kiedyś był niezłym bokserem, jakiś medal na IO chyba zdobył) to ja zagłosuję na niego, bo Maryla to moja idolka. Edytowane 8 Stycznia 2015 przez Pozioma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 tak zgadza się. tyle że większość tych fanów ma profile niepubliczne (I hope so) więc ich wysiłek na marne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Wystarczh komentarz udostępniony publicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 na jedno wychodzi. narodowy sport trolowania sond i ankiet nie uda się, przez narodowy wstręt do czytania regulaminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Aside to @ESPNSteinLine report on MEM/Green: Cavs/Bos/MEM had talked re 3-teamer that would have sent JG to MEM, Koufos to CLE, picks to BOS Szkoda tylko ze nie zacytowałeś całości wpisu Zacha Love bo tam jeszcze było jedno zdanie Obviously Mozgov trade neuters that Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) Szkoda tylko ze nie zacytowałeś całości wpisu Zacha Love bo tam jeszcze było jedno zdanie Obviously Mozgov trade neuters that Sory, ale nie widziałem.Wpis wziąłem ze strony celticslife.com i oni w swoim artykule nie dali tego co dopisał Zach czyli ,,Obviously Mozgov trade neuters that''. W takim razie wielkie dzięki za poprawke Edytowane 8 Stycznia 2015 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 deron na ile może wypaść mniej więcej? nie żeby mnie to jakoś specjalnie interesowało, po prostu mam go w dwóch ligach fantasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 deron na ile może wypaść mniej więcej? nie żeby mnie to jakoś specjalnie interesowało, po prostu mam go w dwóch ligach fantasy. niektore źródła pisza theoretically near all star break. tak btw. Wolters zwolniony, Jazz chociaz mogliby spróbować po niego uderzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Farmar gra taką nędze w LAC że nawet Wolters był by tam sporym upgradem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Swoją drogą, Doc Rivers jako GM póki co się nie spisuje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ja na miejscu Clippers próbował bym wymienić Redicka za jakiegoś SF i dać w końcu szanse młodym na SG,swego czasu nawet Willie Green dawał radę obok CP3,więc czemu nie sprobówać Bullocka lub Willcoxa(po jakiego grzyba co rok wybierają identycznych graczy jak i tak nie dają im minut)W razie czego jest Crowford z ławki więc ryzyko nie wielkie.Sir Lancelot dałby radę na SF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Swoją drogą, Doc Rivers jako GM póki co się nie spisuje.. Rekomenduję wyrzucenie CP3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Swoją drogą, Doc Rivers jako GM póki co się nie spisuje.. A jako coach się spisuje? Ja na miejscu Clippers próbował bym wymienić Redicka za jakiegoś SF i dać w końcu szanse młodym na SG,swego czasu nawet Willie Green dawał radę obok CP3,więc czemu nie sprobówać Bullocka lub Willcoxa(po jakiego grzyba co rok wybierają identycznych graczy jak i tak nie dają im minut)W razie czego jest Crowford z ławki więc ryzyko nie wielkie.Sir Lancelot dałby radę na SF? Po pierwsze, Redick to ich trzeci a czasem drugi najlepszy zawodnik Po drugie, Willie Green nie jest odpowiedzią na żadne kłopoty. Chyba że kłopoty z zaśnięciem Po trzecie, podoba mi się drugie pogrubione zdanie. Po czwarte, to właśnie Jamal Crawford powinien wylecieć, bo ma napompowaną wartość swoimi bohaterskimi eskapadami w 2 kwartach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prorok89 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Najbardziej przehajpowany zespół w ostatnich latach: niby najlepszy Pg niby Top 3 pf niby świetny atletyczny center niby świetny strzelec na sg niby spoko roles Barnes niby najlepszy 6th man niby świetny coach ,a murowany oklep w I rundzie. W tym roku to już nawet nie udają,że coś ugrają tylko grają jak połamani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Rekomenduję wyrzucenie CP3 Wyrzuć CP3, a Clippers wylądują na poziomie Minnesoty. niby najlepszy Pg Ktoś z tym w ogóle chcę polemizować? Clippers są przeceniani, ale fakt, że trzymają w ogóle poziom to zasługa CP3...Najlepszego PG ostatnich dwóch dekad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prorok89 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 CP3 najlepszy w tym roku ? Może jeszcze rok temu można było podyskutować.Ten sezon ma słabiutki jak na swoje możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi