barcalover Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Mike Malone w Denver. Nice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Skoro Nuggets mają już GM-a z Kings i trenera z Kings to przydałby się jeszcze zawodnik z Kings, Cousins byłby w sam raz. Można oddawać wszystkich Lawsonów i Fariedów tego świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paavo Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 A jakie zbierałeś? Ja mam multum Upper Decka Ja początkowo też ciągle upper deck bo to w Polsce było, a potem mi się ten Fleer podobały, takie komiksowe były i w ogóle. Teraz to robią jakieś wymyślne z kawałkami koszulek i gaci... Cuda na kiju Panie kolego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Ja początkowo też ciągle upper deck bo to w Polsce było, a potem mi się ten Fleer podobały, takie komiksowe były i w ogóle. Teraz to robią jakieś wymyślne z kawałkami koszulek i gaci... Cuda na kiju Panie kolego... Mam kurna album tego. Bardzo ładny itd. Grant Hill z rookie season np. Jakieś hologramy Jordana itd. Fleer mi sie nie podobały, ale pare ich tam też mam.. No teraz cuda na kiju, ale to już nie rarytas tym bardziej w polsce gdzie nie ma jakiejś kultury kartowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Co do telegazety to NBA nie startowala na 465,czy cos takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Jak donosi Woj: Clippers chcą pchnąć Barnes'a + Hawes'a za Lancelota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris155s Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 265 wyniki 266 tabele 267 kto ile rzucil zebral itp czsem jakis news 268 lidery statstyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Jak donosi Woj: Clippers chcą pchnąć Barnes'a + Hawes'a za Lancelota... Jak powiedział, tak się stało. Wciąż nie łata im to dziury na sf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 nie wiem po co ten deal odciąży Paula od rozgrywania, ale i tak w PO to Cris będzie jechał z piłą więc bez sensu a oddając Barnesa stracici jakiekowleik pozostałości po 3&D na SF, i dziura jest tam jescze większ - myslałem że większa byc nie może a jednak good job Clipps! no to po tym sezonie CP3 rozgląda się za nowym klubem, pewnie Wschód bo łatwiej wejść do Finałów wieć dawać go do NYK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 oddając Barnesa stracici jakiekowleik pozostałości po 3&D na SF, i dziura jest tam jescze większ - myslałem że większa byc nie może a jednak Lance da im więcej od Barnesa nawet jeśli będzie wystawiony na SF. W dodatku Barnes jest już w takim wieku, że w przyszłym sezonie może nie nadawać się do grania większych minut w tej lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 umowmy sie. Barnes zagra dwa fajne mecze w playoffach na dwanascie beznadziejnych. Clippers musieliby pozyskac Hibberta zeby Lance nie byl upgradem wobec Barnesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Lance da im więcej od Barnesa nawet jeśli będzie wystawiony na SF. W dodatku Barnes jest już w takim wieku, że w przyszłym sezonie może nie nadawać się do grania większych minut w tej lidze. nie mówie, że Barnes jest fajny i ogólnie zbawca w obronie ale kto będzie krył w PO Duranta, Leonarda czy tam Parsonsa skoro znaleźli kogoś chętnego na Hawesa i Barnesa to mogli poszukać kogoś im bardziej potrzebnego tam gdzie są braki a nie ballhandlera który nie wiadomo czy znowu czgoś nie odwali pomijajć ze Rivers się fajnie pokazał i jeśli to nie byl jednorazowy wyskok to mają zastepstwo na klepanie gały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 nie mówie, że Barnes jest fajny i ogólnie zbawca w obronie ale kto będzie krył w PO Duranta, Leonarda czy tam Parsonsa skoro znaleźli kogoś chętnego na Hawesa i Barnesa to mogli poszukać kogoś im bardziej potrzebnego tam gdzie są braki a nie ballhandlera który nie wiadomo czy znowu czgoś nie odwali Doc wczoraj powiedział, że Lance niemal na pewno będzie grał z ławki, a na SF jeszcze szukają gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Ktoś z dwójki Crawford/Reddick na wylocie. W pierwszej kolejności powinni handlować Jamalem Najlepsze opcje to Pierce, który jak wyoptuje to snt za kogoś z tej dwójki powinno przejść. Druga to Chandler i tu pewnie potrzebna by była trzecia drużyna, która za Crawforda oddałaby pick lub młodego prospecta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 http://basketball.realgm.com/wiretap/238242/Tim-Duncan-Lost-More-Than-$20M-Due-To-Alleged-Fraud-By-Financial-Advisor Szkoda Timmiego, nie ma się co dziwić, że niektórzy tracą fortuny, jak nawet poukładani ludzie potrafią stracić 20 mln za jednym zamachem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 tylko mi się wydaje czy nowo logo Clipps jest słabe? w porównaniu do innych nowych to zdecydowanie przegrywają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 http://www.e-nba.pl/topic/1455-loga-parkiety-i-inne-rzeczy-zwi%C4%85zane-z-nba/page-30 Tu jest sporo opinii o tym logo i raczej nie są one pochlebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 I będę musiał oglądać mojego Lance'a w takich koszulkach kto wymyślił te stroje, przecież to jawna dywersja z czyjejś strony. Te ostatnie stroje były ok, po co to zmieniali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Kogo macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Lakers 01 na 14th seed? żart, żart żart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi