airmax Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Podobnie można powiedzieć w drugą stronę... Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Podobnie można powiedzieć w drugą stronę... Stół w uderz? Ciekawie z tą nagrodą w tym roku. Walka była niezmiernie zacięta, no i fakt że Leo nie grał pełnego sezonu, ale widocznie jego wszechstronność i liderowanie w tabeli przechwytów zadziałało na wyobraźnię pisnamków. http://www.nba.com/2015/news/04/23/kawhi-leonard-2014-15-kia-defensive-player-of-the-year-official-release/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) ciekawe że nagroda powedrowala do Kałiego ktory dostal mniej glosow na pierwsze miejsce w glosowaniu na najlepszego broniacego niz Didżi ktory jest filarem defenzywy tych pasowanych na rycerzy swoja droga DeAndrju Dżordan wysoko, docenili centra druzyny z elej zadam pracy w nc plus Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez MVPrzemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Co dalej z Rondo? Jest jakiś zespół(nie tankujący), który chciałby go zatrudnić? Zakładając, że Knicks i Sixers wezmą w drafcie jakiegoś pg (Russell, Mudiay) to chyba o graniu w pierwszym garniturze gdziekolwiek może zapomnieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Jeśli Kobe będzie naciskał, to może Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Mam nadzieję, że Kobe to może najwyżej ponaciskać Vanessę na tym etapie kariery i nie wymusi na klubie czegoś takiego. Może sam się zwijać, jeśli coś takiego mu chodzi po głowie. Prędzej przeżyję odejście Kobe, niż kontrakt RR w LAL na kilka lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Warto sobie gdzieś z tyłu głowy jednak zakodować, że Rondo to zawodnik, który lubi czuć wsparcie i zaufanie kolegów. Wtedy potrafił działać cuda. Nawet Shaq napisał w swojej biografii, że to emocjonalny chłopak - dużo zależy od jego głowy. Może gdzieś, gdzie będzie miał czystą kartę wróci jeszcze do elity. Mi się wydaje, że RR ma jakiś zapas potencjału i inteligentny coach będzie miał z niego jeszcze kupę pożytku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Mitch niech lepiej sypnie hajsu na Aminu a nie na Rondo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Choćby nie wiem jakiej starczej demencji dostał Filu to mam nadzieję, że nie zakontraktuje Rondla do Knicks. Mam dwa typy: albo LAL, albo wyciągnie do niego rękę tegoroczny laureat nagrody imienia Jamesa Dolana: Vivek Ranadive (o ile Karl mu tego nie wyperswaduje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Warto sobie gdzieś z tyłu głowy jednak zakodować, że Rondo to zawodnik, który lubi czuć wsparcie i zaufanie kolegów. Wtedy potrafił działać cuda. Nawet Shaq napisał w swojej biografii, że to emocjonalny chłopak - dużo zależy od jego głowy. Może gdzieś, gdzie będzie miał czystą kartę wróci jeszcze do elity. Mi się wydaje, że RR ma jakiś zapas potencjału i inteligentny coach będzie miał z niego jeszcze kupę pożytku. Lubi wsparcie, owszem. Trzech przejebanych HoFów. Nie ma zapasu potencjału, myślałem, że ten temat przerobiony na amen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Nie no serio Rondo aż tak słaby wg Ciebie? Naprawdę w tej lidze jest przynajmniej 30 pg lepszych, których wolałbyś osobiście w swojej drużynie? Wymieniaj jeśli tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 albo wyciągnie do niego rękę tegoroczny laureat nagrody imienia Jamesa Dolana: Vivek Ranadive (o ile Karl mu tego nie wyperswaduje) Po co Kingsom trzeci PG i to rzucający gorzej od dwóch, których już mają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie no serio Rondo aż tak słaby wg Ciebie? Naprawdę w tej lidze jest przynajmniej 30 pg lepszych, których wolałbyś osobiście w swojej drużynie? Wymieniaj jeśli tak. Paul Westbrook Curry Parker Mills Jackson Dragic Bledsoe Lowry Teague Brooks Williams Thomas Lillard Irving Conley Rose Hill Jennings Wall Chalmers Kemba Lawson Rubio Collison Beverly Holiday Lin Knight Clarkson Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem. Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Nie no serio Rondo aż tak słaby wg Ciebie? Naprawdę w tej lidze jest przynajmniej 30 pg lepszych, których wolałbyś osobiście w swojej drużynie? Wymieniaj jeśli tak. Jak dla mnie to jest jeszcze więcej PG których bym wolał w moim zespole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 To już popisówa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Po co Kingsom trzeci PG i to rzucający gorzej od dwóch, których już mają? Po co zwolnił trenera? (poza swoją wizją zespołu ofkorss) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 kaj ten obrońca uciśnionych, RR25 i jego tyrada obronna na temat sfochowanego garnka, kiedy jej trzeba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Z takimi nazwiskami jak Lin i Chalmers to bym podyskutował ale z drugiej strony wrzuciłbym np Knighta.. k****, aż ciężko mi się przedstawić, że Rondo to dziś tak 'zwykły' zawodnik.. Jedyna szansa dla niego to zagryzienie zębów i do roboty. Ja widzę jeszcze dla niego miejsce w NBA. Ba, w plejofach także. Ale na razie niech sobie baterie podładuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Był czas, że podważać wielkość Rondo to było zgorszenie takie jakby teraz podważać np. Curry'ego Był taki jeden Maleniuk, a wspierali go w tym dobrze znani z forum - Lorak i Ely Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Tak Knight gracz co jest ujemny po obu stronach parkietu w dwóch drużynach w jednym sezonie. Ujemny w Bucks i bardzo ujemny w Suns To że ktoś rozpatrywał go jako prawie All Stara brzmi jak ponury żart - facet pogarsza zarówno obronę jak i ofensywę jest fatalny pod każdym względem i nie wiem jakim cudem ktoś może stawiać nad kimkolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi