GRB Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Wystarczy postawić zawodnikom ultimatum, że jak chcą grać mniej, to będą proporcjonalnie mniej zarabiać. I już Silver zostaje ze swoim głupim pomysłem sam jak palec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 I tak wiele drużyn od lutego ma wolne,a dla czołówki gra z nimi to jak preseason,więc nie widzę żadnego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Brook Lopez kontuzjowany. Oj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Taki sam jak zredukowac liczbe spotkan Dla nas, kibicow żaden W sezonie jest bodaj 1500 meczów w ~180 dni. Jeśli nawet obniżą tę liczbę do 500, raczej nikogo to specjalnie nie wzruszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 No wlasnie, nie ma fizycznej mozliwosci zeby zobaczyc nawet 1/3 rs, no chyba ze sie tylko oglada No i rozwiazaloby to jezcze jeden problem Argument o nabijaniu sobie bilansu przez ekipy wschodu na slabszych zespolach Mecz i rewanz kazdy z kazdym i pozamiatane A do tego do PO wchodzi 16 najlepszych zespolow Ligi bez podzialu na konferencje i mamy nba marzenie No bo o braku relkam na koszulkach nie ma juz co marzyc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Pogięło Was. 82 spotkania to uświęcona tradycja NBA. Tabele wszechczasów, rekordy - pójdą się walić. Nie wiem, ile macie lat i od jak dawna interesujecie się NBA, ale dla mnie to bluźnierstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Mniej spotkań, krótsze spotkania? Na czym ma polegać elitarność tej ligi po takich zmianach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Mniej spotkań, krótsze spotkania? Na czym ma polegać elitarność tej ligi po takich zmianach? Zawsze myślałem że ta elitarność NBA to kwestia poziomu zawodników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 No właśnie, a tylko najlepsi dadzą radę wytrzymać trudy sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 gwiazdy chcialyby mniejszej ilosci minut w meczu, by odpoczywac ale reszta graczy chce jak najwiecej minut, by robic cyferki i zarabiac $$$ bedzie to trudne do pogodzenia, podobnie jak ma sie sytuacja z maxymalnymi kontraktami i ich wysokoscia mniej spotkan w sezonie? w nhl daja rade. choc ten sezon czasami faktycznie dlugo trwa. ale jordany i inni dawali rade... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 **Breaking News** #NBALONDON2015 ticket dates announced: Presale: Oct 29th – 30th Public on-sale: Oct 31st Pewnie na forum kilku zainteresowanych się znajdzie, dlatego wklejam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Ja tam bym wolal 30 minutowe mecze (z ograniczeniem ilości zmian). Po pierwsze realne byłoby wtedy ogarnięcie 3/4 meczów dziennie, po drugie najlepszych mielibyśmy na parkiecie cały mecz. A po trzecie tyle się mówi że każdy posession counts to niech tak będzie a nie że o wyniku meczu decyduje jak bardzo skaszanil jakiś rezerwowy Bolek w drugiej kwarcie. Jak chcą mieć najlepszą ligę to niech bolki grają w NBDL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Ja tam bym wolal 30 minutowe mecze (z ograniczeniem ilości zmian). To może w ogóle zróbmy mecze 5 minutowe. W godzinę moglibyśmy obejrzeć 12 meczów. Jak dla mnie bomba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 (z ograniczeniem ilości zmian). walnąłbym jeszcze ograniczenie czasu ile można być w posiadaniu piłki. Np. pojedynczy zawodnik - 3 sek. Wyobrażacie sobie rondla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Kobe z miejsca zakończyłby karierę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Ta przedsprzedaż na mecz w Londynie jest dla jakiś wyjątkowych klientów,czy każdy może kupować już wtedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 To może w ogóle zróbmy mecze 5 minutowe. W godzinę moglibyśmy obejrzeć 12 meczów. Jak dla mnie bomba! Mniej niz w NBA 2k14 w trybie kariery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Mniej spotkań, krótsze spotkania? Na czym ma polegać elitarność tej ligi po takich zmianach? No właśnie, a tylko najlepsi dadzą radę wytrzymać trudy sezonu. Kto poważnie lubiący nba/kosza chce oglądać masę spotkań o kompletne nic a takich jest naprawdę sporo w obecnym terminarzu, jaka to elitarnośc kiedy tak naprawdę mamy doczynienia z jakimiś meczami towarzyskimi pod koniec rs, albo trzeba oglądać spotkania ekip które nie mają szans na play off i dlatego ogólnie mają gdzieś prawdziwą rywalizację, jak niema sezonu kontraktowego to co lepsi gracze siedzą na łąwie albo mają gdzieś co się dzieje na boisku. Jak miałem nasice lat to fakt byłem takim zapaleńcem kosza/nba że pewnie nawet dla preseason bym zarywał noce ale po latach człowiek przestaje się emocjonować byle jakim towarem nawet jeśli ma szyld NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Ale czy takie mecze jak te pod koniec sezonu, kiedy stają na przeciwko siebie takie tuzy jak zeszłoroczne Philadelphia i Boston to jakaś nowość? Takie rzeczy były zawsze, więc po co to zmieniać? Prosta sprawa: nie chcesz - nie oglądaj. Myślę, że nawet przy mniejszej ilości spotkań byłyby takie szopki i to wcale nie pod sam koniec sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Kto poważnie lubiący nba/kosza chce oglądać masę spotkań o kompletne nic a takich jest naprawdę sporo w obecnym terminarzu, jaka to elitarnośc kiedy tak naprawdę mamy doczynienia z jakimiś meczami towarzyskimi pod koniec rs, albo trzeba oglądać spotkania ekip które nie mają szans na play off i dlatego ogólnie mają gdzieś prawdziwą rywalizację, jak niema sezonu kontraktowego to co lepsi gracze siedzą na łąwie albo mają gdzieś co się dzieje na boisku. Jak miałem nasice lat to fakt byłem takim zapaleńcem kosza/nba że pewnie nawet dla preseason bym zarywał noce ale po latach człowiek przestaje się emocjonować byle jakim towarem nawet jeśli ma szyld NBA. tO NIE ODBIERAJ ZAPALEŃCOM PODNIECENIA I NIE SKRACAJ ICH WZODÓW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi