LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Z tego co zauważyłem to jest to szerszy problem, sporo ludzi się na to skarży. Miejmy nadzieję, że to szybko naprawią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Mógłbyś kore porównać FUTa z konkurecyjnym trybem w PESie? Z tego co czytałem o wiele bardziej cenisz sobie ten drugi, a mnie osobiście odpychał już sam wygląd losowania grajków (to z tymi piłkami). Ponad to nawet widok twojego składu wygląda strasznie archaicznie w grze Konami, choć to niuans. Będę wdzięczny za taką analizę, mało wiem o tym trybie w Pro Evo. Niestety chyba nie jestem w stanie znowu przestawiać się spowrotem na PESa, choć zaczynałem lata temu od wczesnych WE na PSXa, a skończyłem dopiero chyba przy PESie 2010 zniesmaczony ciągłą stagnacją. Fifa15 i FUT wciągnęły mnie na tyle, że na dziś dzień jednak zostanę z EA. Płytka jutro ma być w paczkomacie Czy jak zrobię to za pomocą bloga to będzie juz przesada? W sumie jesteś już drugą osobą, która na to zwróciła uwagę przy okazji tego tekstu i o to mnie spytała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Liczyłem właśnie na wpis na blogu, który oczywiście zacząłem śledzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Takie małe rzeczy budują, oczywiście serdeczne dzięki i takowy wpis (obiektywny) w wolnej chwili dzisiaj wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Spoko, spoko. Ziomków z forum zawsze wspieram, patrz blog P. Orlińskiego - czytam go ja, kucio i kilkuset podejrzanych Azjatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Dlatego umieściłem translator na blogu. Znajomi z Francji i Słowenii powiedzieli, że po przetłumaczeniu nawet da się czytać więc jestem "global" jak c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Spoko, spoko. Ziomków z forum zawsze wspieram, patrz blog P. Orlińskiego - czytam go ja, kucio i kilkuset podejrzanych Azjatów Nie jestę azjatą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Mógłbyś kore porównać FUTa z konkurecyjnym trybem w PESie? Z tego co czytałem o wiele bardziej cenisz sobie ten drugi, a mnie osobiście odpychał już sam wygląd losowania grajków (to z tymi piłkami). Ponad to nawet widok twojego składu wygląda strasznie archaicznie w grze Konami, choć to niuans. Będę wdzięczny za taką analizę, mało wiem o tym trybie w Pro Evo. Niestety chyba nie jestem w stanie znowu przestawiać się spowrotem na PESa, choć zaczynałem lata temu od wczesnych WE na PSXa, a skończyłem dopiero chyba przy PESie 2010 zniesmaczony ciągłą stagnacją. Fifa15 i FUT wciągnęły mnie na tyle, że na dziś dzień jednak zostanę z EA. Płytka jutro ma być w paczkomacie Proszę bardzo https://drugastronaekranu.wordpress.com/2015/09/29/fifa-vs-pes-runda-ii-co-lepsze-myclub-czy-fut/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Wow, obszernie. Jak obadam to na pewno coś tutaj napiszę. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Odpalil juz ktos Heroesow 7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondri2211 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 CS:GO - polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Polityka EA to już naprawdę jebana kpina. Nie grałem w ich gry i dopiero teraz zdałem sobie sprawę jak bardzo te memy o DLC są prawdziwe. Za ME3 muszę zapłacić 30 złotych. Za komplet DLC? 170... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Odpalil juz ktos Heroesow 7? zajebiscie wykonane, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Co do uproszczenia poziomu trudności gier, to zdarzyło się to coś koło 2007. Crysis na hardzie jest przejebany, ME1 na veteranie był wymagający. ME2 na veteranie to już był spacerek, dla tego ME3 odpaliłem na hardcore i niewiele trudniej. Obecne poziomy gier trudny to właśnie taki typowy casual(aż za czasami mam wrażenie) normal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 ME2 spokojnie można grać na insanity i tylko początek sprawia kłopoty, a później to grając Vanguardem czułem się jakbym włączał God mode. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 ME2 spokojnie można grać na insanity i tylko początek sprawia kłopoty, a później to grając Vanguardem czułem się jakbym włączał God mode. No ME2 było najłatwiejsze, w ME3 podnieśli poziom trudności, ale jak na ostatnie ~10 misji podniosłem poziom na insanity, to też nie była za problematycznie, a w zasadzie te najtrudniejsze walki kampanii przechodziłem i tak za pierwszym razem. A wbiłem do tematu z innego powodu - szybko wbijać na Origina, rozdają Red Alert 2 za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 FM16 ma jutro wyjść, kod ze Steama jutro ma przyjść, i tryb fantasy draft. Oj grubo, miły weekend się zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Oby nie trzeba bylo czekac na pare latek, by gra stala sie grywalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) No ME2 było najłatwiejsze, w ME3 podnieśli poziom trudności, ale jak na ostatnie ~10 misji podniosłem poziom na insanity, to też nie była za problematycznie, a w zasadzie te najtrudniejsze walki kampanii przechodziłem i tak za pierwszym razem. A wbiłem do tematu z innego powodu - szybko wbijać na Origina, rozdają Red Alert 2 za darmo. Ziomki, Dark Souls polecam, pisałem już chyba kilka razy, dwójki już nie widziałem ale jedynka bez poradnika w necie jest piekielnie trudna, a nawet z nim niełatwa. Wymaga myślenia, szczegółowej obserwacji i wielu godzin prób ale tylko raz przydarzyła mi się sytuacja, że kompletnie się zaciąłem. Piszecie o trudności gier i faktycznie jest to duży problem, który kompletnie zniechęcił mnie do grania w gry i to jest jedna z ostatnich gier fabularnych, w które grałem i przeszedłem. Zajebanie bosa daje taką frajdę, że ja pi****le i jeszcze można iść gdzie się chce - pytanie tylko czy ma to w danym momencie sens. Można znaleźć drobne sztuczki, żeby zabić sporo potężniejszego przeciwnika niż na aktualny level własny, ale jakichś uniwersalnych glitchów do oszukiwania gry nie zauważyłem. Każdy przeciwnik, nawet najprostszy, może zabić i przy odrobinie nieuwagi jest to nawet całkiem prawdopodobne. Na "dużych" bossów nie ma zwykle miejsca na najdrobniejsze nawet błędy. Takie powinny być gry... A pamięta ktoś BattleToads ? Edytowane 12 Listopada 2015 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) W Dark Souls niestety nie grałem, bo jest tylko na płycie, a laser w PS3 niestety się, że tak powiem, zjebał. Grałem za to w Demon's souls(ta sama seria co Dark) i rzeczywiście trudna gierka, w starym stylu czyli nic nie jest podane jak na tacy i trzeba uważać. Na PS4, od twórców Demona i Darka, wyszedł Bloodborne i podobno jest też znakomity. Niestety większość gier jest za prosta i może przez to nie dają frajdy. Zresztą w większości gier nie trzeba nawet myśleć, bo wszystko podają jak na tacy, dlatego właśnie szanuję serie Zeldy, bo tam trzeba przynajmniej pomyśleć. Edytowane 12 Listopada 2015 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi