lepos Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Most Wanted za darmo na originie, Call of Juarez za dolara na humble bundle i F3 w steamie za 2,5 euro.a pojdzie na win 8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 a pojdzie na win 8? Fallouta 3 przeszłem an starym kompie z windows 7, Most Wanted tylko sobie przypisałem, a CoJ działa na window 8,1 i jest naprawdę fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 @Rappar Pytanie czy tego Most Wanted trzeba pobierać, bo po promocji jest usuwany z Twojego konta, jak nie pobierzesz, czy można go po prostu przypisać do konta bez pobierania i trzymać póki nie najdzie mnie ochota na granie? Nie używałem wcześniej origina a to co tam piszą o most wanted jest dwuznaczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Nie, styknie przypisac. Ja tak mam juz Jade Empire, Dragon Age i Red Alert 2. Nie, styknie przypisac. Ja tak mam juz Jade Empire, Dragon Age i Red Alert 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Chce ktoś ode mnie kupić Pillars of Eternity za 38 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 A co slabe jest? Czy juz przeszedles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Najebany kupiłem dwa kody na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Uwazasz to za lepsze, gorsze, porownywalne do Baldursa? Widzialem tylko filmiki ludzi ktorzy wrzucaja swoje gamepleje na yt. Nie mam czasu grac, mecze FM2012, ale tak z ciekawosci pytam. Edytowane 11 Lutego 2016 przez danp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Dopiero co kupiłem i ściągam, więc nie wiem. Czemu się nie przekonasz za jedyne 38 złoty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Bo mam zalegle jakies 5-6 gier, i nie mam czasu, a wiem ze szybko fm12 nie skoncze. Mam do zagrania w koncu po tylu latach hearts of iron III, ktora zajmie min pare miesiecy jak nie wiecej. Tak wlasnie jestem do tylu z grami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Pillarsy są spoko, znacznie lepsze od nowego sword coast legends Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Sie zgadzam, wporzo giera, polecam allegrowicza Macieja jakby co ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 A ja polecę Metal Gear Solid V - Phantom Pain Moje pierwsze zderzenie z MGS'em i póki co po przejściu 36% gry, moge powiedzieć, że gra jest naprawdę długa i można sporo czasu w niej spędzić, a przy tym nie nudzi. Fabuła też jest całkiem, całkiem.Co warto pochwalić to dobra optymalizacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Filary wciąż do kupienia. Gra jest bardzo podobna do Baldurów, w zasadzie można ją nazwać trójką w innym świecie, jeśli ktoś jest fanem = pozycja obowiązkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 A ja polecę Metal Gear Solid V - Phantom Pain Moje pierwsze zderzenie z MGS'em i póki co po przejściu 36% gry, moge powiedzieć, że gra jest naprawdę długa i można sporo czasu w niej spędzić, a przy tym nie nudzi. Fabuła też jest całkiem, całkiem. Co warto pochwalić to dobra optymalizacja. Nie grałem jeszcze w V, ale polecam Ci pozostałe 4 części, zwłaszcza, legendarną już, jedynkę. Chociaż słyszałem, że V to chyba dość duży powiew świeżości pod względem gameplayu, to fabuła troszkę ucierpiała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Filary wciąż do kupienia. Gra jest bardzo podobna do Baldurów, w zasadzie można ją nazwać trójką w innym świecie, jeśli ktoś jest fanem = pozycja obowiązkowa. Ściągniemy sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 http://www.gry-online.pl/gra.asp?ID=17274 Kto w takie gry gra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 http://www.gry-online.pl/gra.asp?ID=17274 Kto w takie gry gra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 http://www.gry-online.pl/gra.asp?ID=17274 Kto w takie gry gra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Wouv8WAjS1w Niby beka z takich gier, tych symulatorów wszystkiego i w ogóle oglądania jak ktoś gra w gry, ale tutaj całkiem pomysłowo i fajnie to wyszło. Całości nie obejrzałem, bo ile można, ale na tyle co widziałem to kilka razy uśmiech pojawił się na mojej twarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi