KarSp Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Czy musze zakładać teraz na yahoo! nowe konto czy tylko jeszcze raz zarejestrowac sie w lidze QuestionZarejestrowac sie w nowej lidze musisz, mozesz na tym samym koncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 no i gitarka! stromile, proponuje skasowac poprzednie posty, zeby teraz sie nie gubic w tym, co sie dzieje. zalozyc nowy temat fbl#4 i od nowa zaczac zabawe! apeluje tez do wszystkich o rozwage przy trade'ach, zeby byla zabawa z mozliwoscia wygrania, a nie walki o 5 m-ce ;-) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 stromile, proponuje skasowac poprzednie posty, zeby teraz sie nie gubic w tym, co sie dzieje. zalozyc nowy temat fbl#4 i od nowa zaczac zabawe! Skoro mamy robić "fresh start", to nowy topic oczywiście też będzie . Ale to wszystko jutro tuż przed/po drafcie, bo do tego czasu pewnie pojawi się jeszcze parę postów odnośnie spraw ogranizacyjnych, które zamknięmy w tym temacie, gdyż nie ma potrzeby zaśmiecać tym nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajmon Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 a ty stromile tez bierzesz udzial w drafcie czy tylko masz funkcje komisarza ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kfadrat Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Do mnie mail nie doszedł to jak by można jeszcze raz wysłać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Wydaje mi się, że Stromile nie będzie GM-em, a tylko komisarzem. Patrząc na FBL 3, to tam był w zeszłym sezonie tak samo komisarzem i nikt go nie uwzględniał, więc chyba nie weźmie udziału w drafcie... Ale niech on już sam się wypowie, by nie było wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Do mnie mail nie doszedł to jak by można jeszcze raz wysłać... Prawdopodobnie dlatego trafiłem od razu na półkę "Spam" . W każdym razie namiary wyslałem via PM. a ty stromile tez bierzesz udzial w drafcie czy tylko masz funkcje komisarza ?? Wydaje mi się, że Stromile nie będzie GM-em, a tylko komisarzem. Patrząc na FBL 3, to tam był w zeszłym sezonie tak samo komisarzem i nikt go nie uwzględniał, więc chyba nie weźmie udziału w drafcie... Każdy zapisany do ligi (czyli ja też) musi obowiązkowo brać udział w drafcie. Mam już nawet koncepcję na ten drafcik 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Stromile: Mam już nawet koncepcję na ten drafcik 8)przekręcik jakiś? Ile osób bierze udział w lidze? bo jak narazie jest 13 graczy, nie wiadomo, co z resztą... Logujcie sie tam! Chociaż prawde mowiac (znam b.dobrze angielski) poslugiwać się tym yahoo, troche ciezko... jakby ktos mial jakiegos problema, to niechaj wali ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Myślę, że dobrze się dzieje, że teraz rejestrujemy się od nowa i pewnie zdążą zarejestrować się do nowej ligi tylko ci którzy regularnie śledzą co się dzieje w lidze, bo szczerze mówiąc to wielu graczy z naszej ligi było zupełnie anonimowych, nie robili żadnych transferów, nie udzielali się w tym temacie, a nawet jak coś robili to transfery takie jak np. demon czy jak mu tam było. teraz jak patrze na liste osób które sie juz zarejestrowały w nowej lidze to raczej wszyscy udzielają się na forum i są "pewnymi" ludźmi :wink: . Oby liga na tym tylko zyskała i nie powtórzyły się sytuacje z tej ostatniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Każdy zapisany do ligi (czyli ja też) musi obowiązkowo brać udział w drafcie. Mam już nawet koncepcję na ten drafcik Cool Stromile, będziesz normalnie uczestniczył w Lidze? Jednocześnie #1 i #4... Jak tak to o pierwszym miejscu można juz zapomnieć :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajmon Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 czemu zapomniec o 1 miejscu ?? przeciez to w jakiej gra lidze nie wpływa na gre zawodników których wybierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 czemu zapomniec o 1 miejscu ?? przeciez to w jakiej gra lidze nie wpływa na gre zawodników których wybierze Chodziło mi bardziej o doswiadczenie itd. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Lol, przecież Stromile będzie wybierał graczy typu Lampe czy Trybański, czyli nie mających nawet zespołów w NBA, by nie przeszkadzać w grze innym. Normalnie uczestniczył będzie tylko w FBL 1. No chyba, że postanowi inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Lol, przecież Stromile będzie wybierał graczy typu Lampe czy Trybański, czyli nie mających nawet zespołów w NBA, by nie przeszkadzać w grze innym. Normalnie uczestniczył będzie tylko w FBL 1. No chyba, że postanowi inaczej. Za ujawnienie mojego misternego planu masz -17000fp na starcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Stromile: Za ujawnienie mojego misternego planu masz -17000fp na starcie got ya! ale mimo wszystko dzieki stro za pomoc i fajnie, ze bedziesz bral graczy takiego pokroju bo doswiadczeniem pewnie zmiazdzylbys nas. I dzieki za pomoc przy tym wszystkim! shatsuneg 4 u dude! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 A ja się chyba popłaczę. :cry: -17000fp? Taką stratę tylko ja mogę nadrobić. Okazuje się, że drużyn wcale nie będzie mniej niż było w "starej" lidze, więc daft będzie równie długi i głęboki. Powodzenia wszystkim na drafcie i w sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 mam takie niedyskretne pytanie: 1. Kiedy beda ujawnione numery draftu? 2. Jak juz beda, to gdzie mozna je looknac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 1. Na pół godziny przed draftem. 2. My Team -> Draft Results. P.S. Mamy już komplet 20 zawodników w lidze, a ja myślałem, że będzie minej osób niż wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajmon Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 to bedzie ciezki draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Nom, a Stromile może już chyba zakładać nowy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi