Skocz do zawartości

[06/07] FBL 4 (nieaktualne)

Stromile

Rekomendowane odpowiedzi

pitti_8 napisał(a):

stromile, proponuje skasowac poprzednie posty, zeby teraz sie nie gubic w tym, co sie dzieje. zalozyc nowy temat fbl#4 i od nowa zaczac zabawe!

Skoro mamy robić "fresh start", to nowy topic oczywiście też będzie :) .

Ale to wszystko jutro tuż przed/po drafcie, bo do tego czasu pewnie pojawi się jeszcze parę postów odnośnie spraw ogranizacyjnych, które zamknięmy w tym temacie, gdyż nie ma potrzeby zaśmiecać tym nowego.

Kfadrat napisał(a):

Do mnie mail nie doszedł to jak by można jeszcze raz wysłać...

Prawdopodobnie dlatego trafiłem od razu na półkę "Spam" :P .

W każdym razie namiary wyslałem via PM.

Zajmon napisał(a):

a ty stromile tez bierzesz udzial w drafcie czy tylko masz funkcje komisarza ??:)

Kily napisał(a):

Wydaje mi się, że Stromile nie będzie GM-em, a tylko komisarzem. Patrząc na FBL 3, to tam był w zeszłym sezonie tak samo komisarzem i nikt go nie uwzględniał, więc chyba nie weźmie udziału w drafcie...

Każdy zapisany do ligi (czyli ja też) musi obowiązkowo brać udział w drafcie.

Mam już nawet koncepcję na ten drafcik 8)

Stromile:

Cytat

Mam już nawet koncepcję na ten drafcik 8)

przekręcik jakiś?:P

Ile osób bierze udział w lidze? bo jak narazie jest 13 graczy, nie wiadomo, co z resztą... Logujcie sie tam!

Chociaż prawde mowiac (znam b.dobrze angielski) poslugiwać się tym yahoo, troche ciezko... jakby ktos mial jakiegos problema, to niechaj wali ;P

Myślę, że dobrze się dzieje, że teraz rejestrujemy się od nowa i pewnie zdążą zarejestrować się do nowej ligi tylko ci którzy regularnie śledzą co się dzieje w lidze, bo szczerze mówiąc to wielu graczy z naszej ligi było zupełnie anonimowych, nie robili żadnych transferów, nie udzielali się w tym temacie, a nawet jak coś robili to transfery takie jak np. demon czy jak mu tam było. teraz jak patrze na liste osób które sie juz zarejestrowały w nowej lidze to raczej wszyscy udzielają się na forum i są "pewnymi" ludźmi :wink: . Oby liga na tym tylko zyskała i nie powtórzyły się sytuacje z tej ostatniej.

Kily napisał(a):

Lol, przecież Stromile będzie wybierał graczy typu Lampe czy Trybański, czyli nie mających nawet zespołów w NBA, by nie przeszkadzać w grze innym. Normalnie uczestniczył będzie tylko w FBL 1. :P No chyba, że postanowi inaczej. :lol:

Za ujawnienie mojego misternego planu masz -17000fp na starcie :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.