RappaR Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Ignazz mam nadzieję, że nie mówił nikomu że wyjeżdża na święta i wraca po nowym roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Kogo jak kogo, ale skoro Ignazza nie ma cały dzień na forum, to na miejscu Borysa dzwoniłbym z informacją o zaginięciu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 dokładnietak..... liczyłem na Mutombo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Divac fajny pick ale nie woem czy nie lepiej bylo wziac troche mlodszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 No i miałem nadzieję że ostanie mi się do kolejnego picku albo Divac albo Mutombo a tu .... Divac swietny pick choc chyba brałbym go w innych latach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 oglądaliście dawne PO? te lata są jego wyznacznikiem w grze o stawkę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Divac akurat przestrzelil osobowe ktore byly na wage finalu ale pick swietny, wielki wplyw na D , bball iq i w dodatku z durantem i millerem two man game moze wygladac swietnie , tym pickiem ignazz zalatwil sobie ze moze wziac na pg shootera, defendera a nie musi miec kreatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 dokładnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Imo divac nie jest stoperem w skali atf a juz na pewno nie ten z lat ignazza. Skutecznosc tez slaba zbiorka coraz gorsza. Zostalo bb iq i pass skills. Fajny pick ale nie budzi mnie po nocach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Przy takich dwóch shooteerach jego umiejętności mi się przydadzą tym bardziej ze jeszcze paru graczy mam dobranych tylko musze cierpliwie czekac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Imo divac nie jest stoperem w skali atf a juz na pewno nie ten z lat ignazza. Skutecznosc tez slaba zbiorka coraz gorsza. Zostalo bb iq i pass skills. Fajny pick ale nie budzi mnie po nocach Divac nadal wyglądał bardzo imponująco w latach ignazza, zmieniła się może wydolność i ilość produktywnych minut. Po prostu, pewne skille się nigdy nie starzeją Mało kto pamięta, ale Kings Adelmana byli równie dobrzy w obronie co w ataku i duża w tym zasługa Divaca, który defensywy impact przez całą karierę miał ogromny - w przeciwieństwie do ofensywy gdzie paradoksalnie był raczj przeciętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dodatkowo w tych latach Kings złapali niezły flow, pewność siebie oraz niejako byli bardzo blisko the secret... Wtedy w primę był Duncan i bardzo dokładnie znam mecze z tamtych lat stąd taki wybor... bardzo przemyslany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 drapm divac miał 4.3 w 2001, w 2003 3.3. dla porównania ben wallace w 04-05 miał odpowiednio 4.6 2.7 ja wiem, że Ben jest fajny i blokuje ale jeśli z niego się robi best of the best defensorów stoperów i co tam jeszcze to Divac wcale słaby nie był. i w dodatku Vlade miał obok siebie Webbera a nie Rasheeda. w dodatku było omawiane chyba w poprzednim atf ,że ben to morderca w help defense a nie 1 vs 1. co świadczy o tym, że Shaqa krył często z pomocy (tego z Lakers)a na zmiane go kryli Okur, Cambell, Rasheed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 drapm divac miał 4.3 w 2001, w 2003 3.3. dla porównania ben wallace w 04-05 miał odpowiednio 4.6 2.7 ja wiem, że Ben jest fajny i blokuje ale jeśli z niego się robi best of the best defensorów stoperów i co tam jeszcze to Divac wcale słaby nie był. i w dodatku Vlade miał obok siebie Webbera a nie Rasheeda. Na szczęście Benowi przyszło również grać w swoim prime bez Rasheeda i miażdzył defensywnie również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Bez sensu. Zabawa umrze śmiercią naturalną jak poprzednie ATF. Tabela, oceny przez powiedzmy tydzien i podsumowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłosił już ktoś zaginięcie Ignazza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 co do pytania to ja jestem zdecydowanie za tabelką i głosowaniem. Z szerokim opisem też bym nie przesadzał. Główne założenia i styka. (za)Długie opisy + gameplany do konkretnych matchupów bardziej przypominają bazar niż cokolwiek innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Moja propozycja: 1. Opis zespołu podstawą promowania swojej ekipy 2. Losowanie par i zamiast gameplanów zrobić coś krótkiego w formie 5on5 z ESPN - każdy dostaje te same pytania i w krótkiej formie na nie odpowiada. Żadnych rebutali i żadnych terminów przedłużających i zabijających zabawę. np. 1. Gdzie widzisz swoje przewagi? 2. Gdzie widzisz swoje minusy? 3. Kto będzie x-factorem? 4. Czym zaskoczysz przeciwnika? 5. Dlaczego bardzo podoba ci się skład kucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Ej, bo Ignazza nie ma 3. dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Moim zdaniem zasady są jasne i 24h to 24h, ewentualnie można przedłużyć mu czas do pełnych 3 dni bez jego logowania się, czyli do około 19, ale w nieskończoność bym nie czekał. Mógł dać znać, że go nie będzie. Z tego co wiem, to ignazza część osób zna osobiście, więc może by mu ktoś sms napisał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi