Chris Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Mogę na koniec draftu zwaive'ować gracza X i wybrać niewybranego gracza Y czy nie przejdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Mogę na koniec draftu zwaive'ować gracza X i wybrać niewybranego gracza Y czy nie przejdzie? jeżeli w miedzyczasie złapie kontuzje? to TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Mogę na koniec draftu zwaive'ować gracza X i wybrać niewybranego gracza Y czy nie przejdzie? to było poruszane jakąś stronę temu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 To jak w końcu robimy? Pomysł Czekolady i odpowiedzi na 4 czy tam 5 pytań, czy zwykły gameplan i głosowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) bez gameplanów pls. tzn jeden ogólny i tyle. Edytowane 9 Stycznia 2015 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 to jak to tak? bez h2h? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 h2h te pytania co proponował BialaCzekolada są ok. gameplany h2h to nie mające nic wspólnego z rzeczywistością biadolenia o tym jak to gracz x jest lepszy od gracza y (tylko dlatego że ja go wybrałem) na 10 stron. poprzednie atf na tym padło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 a, tak tak. te pytania to chyba lepsze wyjście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 tylko ustalmy wspólnie te pytania. 1. Gdzie widzisz swoje przewagi? 2. Gdzie widzisz swoje minusy? 3. Kto będzie x-factorem? 4. Czym zaskoczysz przeciwnika? zmieniamy/zostawiamy/dodajemy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 tylko ustalmy wspólnie te pytania. 1. Gdzie widzisz swoje przewagi? 2. Gdzie widzisz swoje minusy? 3. Kto będzie x-factorem? 4. Czym zaskoczysz przeciwnika? zmieniamy/zostawiamy/dodajemy coś? Już skład Kucia się nie podoba XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Mogę opchnąć tego Peję? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Proszę, niech opchnie, ja go chętnie wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ok draft zakonczony - jeszcze lata od LBS (J.Smoove) poprosze i pick od Rappara. By Was zmotywowac lata J-Smoove i pick RappaRa zastepczo dalem sam Ja się waham między Tajem Gibsonem, a Ericiem Bledsoe to może mi po prostu obu daj? Będzie szybciej i łatwiej Albo wezmę po jednym sezonie każdego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Będą to lata z Atlanty na bank, jutro do południa się pojawią bo nie mam dostępu do kompa na to chwilę. Teraz ile czasu na opisy dajemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Pytanie do wszystkich? Co robimy z pickiem Rappara? Z jednej strony to jest zabawa i nie chce dawać mu C-Tryba lub Smusha z drugiej uważam jego zachowanie za mocno nie w porządku wobec wszystkich i naginanie zasad. Tym bardziej że to nie brak czasu sadzać po aktywności na forum. Moja propozycja przydzielić z automatu jakiegoś gracza który nie jest totalnym ogórkiem np mo williamsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Po Twoim poście pick pójdzie w 5 minut i nie będzie (niby) tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Nawet jak pójdzie dalej możemy dyskutować co z tym zrobić i podjąć decyzje większością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ja bym obstawiał za Rondo, będzie miał chłopak pole do popisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Pytanie do wszystkich? Co robimy z pickiem Rappara? Z jednej strony to jest zabawa i nie chce dawać mu C-Tryba lub Smusha z drugiej uważam jego zachowanie za mocno nie w porządku wobec wszystkich i naginanie zasad. Tym bardziej że to nie brak czasu sadzać po aktywności na forum. Moja propozycja przydzielić z automatu jakiegoś gracza który nie jest totalnym ogórkiem np mo williamsa Pisałem między kim się waham: Gibsonem i Bledsoe, a że nikomu się nie śpieszy, to i ja nie piszę. I tak nawet określonej daty na rozpoczęcie pisania opisów nie ma. Jakby co możecie mi z automatu wybrać któregoś z tych dwóch. ps. Mo Williams JEST totalnym ogórkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Nie wiem co chodzi z Mo, ale nie ma znaczenia RappaR kogo rozwazales bo finalnie mogles brac kogos innego nie dosc ze zostales zeskipowany to teraz udajesz ze nic sie nie stalo, ale zasady sa jasne i jednakowe dla wszystkich. Takze licz sie z konsekwencjami, jak na uczelni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi