blackmagic Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Do 7 stycznia mam wolne wiec wtedy moge wam poswiecic 2 godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Mówimy o latach wszystkich czy ostatnich picków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 W mojej opinii nie powinno się w ogole zmieniać lat. Rozumiem że ktoś mógł poprosić ze poda później. Ale zmiana lat po dyskusjach w komentarzach jest nie w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 to i tak ma małe znaczenie (poza jakimiś Kiddami etc), więc whatever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Jak ma małe znaczenie to tym bardzie powinny zostać stare. Nie wiem kto zmieniał ale co najmniej od dwóch zawodnikach były większe dyskusje w komentarzach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ja zmieniłem tylko o rok do tyłu Shaqa jeśli ktoś by był ciekawy, ale na ten temat nie byo dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 To ja też Ci napiszę prawdopodobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Bez sensu jak dla mnie, na bieżaco krytykowaliśmy niektóre z wybranych lat i po c***? Dwa wyjątki to max, resztę olać bo to psuje idee zabawy, 24h na wybór jest można wszystko dokładnie przestudiować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ja nic nie zmieniam, ogólnie temat mnie jebie, jak ktoś chce zmienić to niech sobie zmieni. ps. tak piję teraz, ale delirium ogłoście dopiero jak wybiorę Rondo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 to co mam zmienic lata Horrego? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) Żeby być sprawiedliwym i nie wyjść na nazistę proponuję po jednej zmianie daty dla każdego, który jeszcze tego nie zrobił. Dodatkowo możemy zezwolić na zmianę daty do 24h po picku. Edytowane 4 Stycznia 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 sprawa jest dość skomplikowana, ale w moim przypadku chodzi o zmianę lat Hardena. dołączyłem do zabawy z doskoku i myślałem, że gramy bez tego sezonu (pamiętam dyskusje na ten temat). kiedy wybrałem Jamesa i się zorientowałem, że jednak wliczamy 14/15 to olałem sprawę; teraz jednak (ze względu na to jak wygląda w tym sezonie Broda) chciałem przesunąć sobie jego lata z 13-14 na 14-15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 To tylko zabawa wiec mimo wszystko sami użytkownicy rozstrzygną w swoim sumieniu czy faktycznie się walnęli jak DH12,P_M czy Metlik czy po czasie ze względu na krytykę próbują zrobić wała. wykażmy zaufanie i faktycznie skoro się zgodziłeś już parę razy inni też powinni mieć taka możliwość. Miło gdyby podali powód tej zmiany. Rapparowi skoro nie podał sami wybierzemy jakieś lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Al Horford lata i tak podajemy na koniec. Nie no bez jaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Z organizacyjnych - zezwalam wszystkim na zmianę lat. Deadline będzie 24h od końca draftu. Powody dowolne (skoro zezwoliłem juz wczesniej dwom userom, to reszcie też powinienem). Najlepiej wyślijcie mi PM po swoim ostatnim picku z uwagami. Wynika z tego jasno, że lata muszą być do 24 godzin po ostatnim picku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 To chyba mała różnica niż "podajemy na koniec"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 To chyba mała różnica niż "podajemy na koniec"? No czyli dopiero po ostatnim picku muszę podać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Dobra, hmm dotychczas były ode mnie wprowadzone przez PM następujące zmiany : 1.BCK - Korver i Westbrook z 12-14, na 13-15 (napisane przez Czekolade dosłownie chwilę po wyborze Korvera) i tu chodziło o błąd zapisu. 2. P_M - O'Neal z 00-02 na 99-01 (ujawniam prywatną wiadomość, ale nie dyskutowałem tego na forum więc teraz czuję się zobowiązany : P_M napisał mi, że się machnął z latami ze względu na pomylkę kiedy był lockaut). Innych zmian dotychczas nie przeprowadzałem. PS ; RappaR w pijackim amoku zapomniałeś w ogóle podać lat JJ, więc trzeźwiej i podaj je. Obecnie, gdy widzę krytykę pomysłu zmian (uzasadniona - lata były krytykowane konstruktywnie na forum, co jednak trochę irytować może) zachęcam wszystkich do udzielenia się, co z tym zrobić (wliczając w to poprzednie zmiany). Nie została podjęta żadna decyzja, więc nie pitol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 No czyli dopiero po ostatnim picku muszę podać. Moim zdaniem, to możesz ewentualnie zmienić po ostatnim picku. Ale nie gram, mam to w d. Tylko jakieś tłumaczenie się ciągłym piciem i przez to nie podawanie dat (wygodne!), jest dla mnie dziecinne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ciągłe picie jest dziecinne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi