P_M Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Moim zdaniem zasady są jasne i 24h to 24h, ewentualnie można przedłużyć mu czas do pełnych 3 dni bez jego logowania się, czyli do około 19, ale w nieskończoność bym nie czekał. Mógł dać znać, że go nie będzie. Z tego co wiem, to ignazza część osób zna osobiście, więc może by mu ktoś sms napisał? Pełna zgoda - żadnych podwójnych standardów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Wy się martwicie pickiem... Ja się martwię czy Ignazz w ogóle żyje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Wybierajcie przecież dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Święta są, niektórzy mają życie, ma czas do 19-tej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Ja tez mam zycie, ale jakos potrafilem sobie wygospodarowac 10 minut, zeby reszta nie musiala specjalnie czekac. Poza tym podobno byla zasada, ze czekamy 24h i lecimy dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 to coś wiadomo co z Ignazzem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 A odebrał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Mam pytanie - czy jakby co ja wciąż mogę picknąć Metta World Peace? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 nie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Może by tak się sprężyć i skończyć draft do Sylwestra? Bo potem co drugi będzie pewnie skipować, a RappaR po tygodniu będzie pisać że dalej jest pijany. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Chyba gramy w 9u w rosterze więc za c***a nie mam pojęcia jak ty chcesz to w 3 dni skończyć skoro obecnie mamy ok. połowy draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 no nie ma opcji do sylwestra skończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 To ustalmy że nie ma żadnego 24h wtedy. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Jestem za. Ogolnie od 31 do 2 pewnie bede out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 a nie możemy ustalić jakiegoś dnia i zrobić konferencję na czacie czy cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 w sensie draft dokończyć sprawnie i szybko? czy o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 No tak. Zebrać się w jakiś jeden wieczór na czacie. Dwie godzinki i po sprawie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Sadzę że może być ciężko wszystkich zebrać. Ale jakby sie udało jestem za i postaram się dostosowac do wiekszości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi