bulek Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Moje ruchy na FA zakrawają już o tragizm. Wywaliłem Casspiego, bo myslałem, że z Gayem już tyle minut nie będzie, a poza tym nie rzucał trójek, a tu bach - 31 pkt, 4 trójki. No wprost super. A wziety Thompson, poza tym, że zapelnił mi lukę na centrze, nie pokazał nic, no może poza 8 rebsami, bo cholernie mi zależy, żeby 6 pkt na tym polu nie stracić. Z Casspim wyprzedziłbym choćby hit squada w punktach i Gerarda w trójkach. No nic, fight must go on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Jeśli Jurkowi awans choćby kuchennymi drzwiami przejdzie obok nosa będzie to największa porażka tego sezonu oprócz mojego wyniku. Matek w w 1 lidze? Był czas, że brałem to pod uwagę, ale potem zupełnie już bym się tego nie spodziewał. Niezły awans w pkt roto, gratulacje, no ale Payton mógłby się trochę w wolnych popsuć, choć wtedy na sznurowadle by to rzutowało Ach, ten konflikt interesów. A tak btw, u nas 70 może nie dać utrzymania, w East wynik w ok 67-68 na tą chwilę daje byt. Przeniesienie do east to dla Flubera transfer sezonu, ciekawe, jaki wynik by miał u nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Nie napalam się, mogę podskoczyć już max 1 punkt, a spaść ze 4. Ogólnie spodziewałem się, że zaliczę progres w drugiej części sezonu po moich ruchach, ale w nim uwzględniony był Rubio. Bez niego mój awans do top 5 jest sporym zaskoczeniem, którego bym nigdy nie zakładał przy tylu grach RR. Najważniejsze, że utrzymanie pewne i spokojne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Jeśli Jurkowi awans choćby kuchennymi drzwiami przejdzie obok nosa będzie to największa porażka tego sezonu oprócz mojego wyniku. Matek w w 1 lidze? Był czas, że brałem to pod uwagę, ale potem zupełnie już bym się tego nie spodziewał. Niezły awans w pkt roto, gratulacje, no ale Payton mógłby się trochę w wolnych popsuć, choć wtedy na sznurowadle by to rzutowało Ach, ten konflikt interesów. A tak btw, u nas 70 może nie dać utrzymania, w East wynik w ok 67-68 na tą chwilę daje byt. Przeniesienie do east to dla Flubera transfer sezonu, ciekawe, jaki wynik by miał u nas? Lepszego miejsca chyba bym nie zajął tutaj Nie wiem, czy znalazłbym chętnych na wymiany Obiecuję, że w przyszłym roku nie będę zmieniał ligi Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Lepszego miejsca chyba bym nie zajął tutaj Nie wiem, czy znalazłbym chętnych na wymiany Obiecuję, że w przyszłym roku nie będę zmieniał ligi Ty mozesz nie zmienic ligi, ale liga moze zmienic Ciebie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ty mozesz nie zmienic ligi, ale liga moze zmienic Ciebie ;-) Pewnie na Ciebie? Już kombinujesz jak awansować kuchennymi drzwiami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Pewnie na Ciebie? Już kombinujesz jak awansować kuchennymi drzwiami O ile jeszcze miesiąc temu martwiłem się czy w ogóle się utrzymam, to teraz przynajmniej istnieje matematyczne prawdopodobienstwo awansu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 O ile jeszcze miesiąc temu martwiłem się czy w ogóle się utrzymam, to teraz przynajmniej istnieje matematyczne prawdopodobienstwo awansu :-) Dopóki nie rozegrasz wszystkich spotkań w sezonie, to matematyczne szanse awansu pozostają zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Dopóki nie rozegrasz wszystkich spotkań w sezonie, to matematyczne szanse awansu pozostają zawsze Aha. To ciekawe co piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Skąd ja wiedziałem, że z grona 4 drużyn walczących o byt akurat ja spadnę? I mogę mieć pretensje tylko do siebie, zamiast czekać na info ad. Favorsa, zasnąłem. Teraz pozostaje liczyć na cud, bo nawet te-breakiem przegrywam z Mackiem. Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Skąd ja wiedziałem, że z grona 4 drużyn walczących o byt akurat ja spadnę? I mogę mieć pretensje tylko do siebie, zamiast czekać na info ad. Favorsa, zasnąłem. Teraz pozostaje liczyć na cud, bo nawet te-breakiem przegrywam z Mackiem. Skąd pewność? Jeszcze dwa dni, nie ma co przesądzać. Moim zdaniem się utrzymasz, przez stuknięcie mnie w ft na ostatniej prostej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Skąd pewność? Jeszcze dwa dni, nie ma co przesądzać. Moim zdaniem się utrzymasz, przez stuknięcie mnie w ft na ostatniej prostej Tylko że Seagull wział mnie w FG%, i Mack w zbiórkach. Gerard bierze mnie w stealach i po mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Aha. To ciekawe co piszesz. Skądże, to nudne, to przecież matematyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zmieńcie sobie temat, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zmieńcie sobie temat, co?Nie warto zakladac watku "Fluber nudzi jak cholera" skoro sam temat wyczerpuje dyskusje ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Nie warto zakladac watku "Fluber nudzi jak cholera" skoro sam temat wyczerpuje dyskusje ;-) To chyba przez mój zawód, nic z tym już nie zrobię. Zresztą chyba wszyscy jesteśmy nudni skoro w wolnych chwilach dla relaksu analizujemy statystyki. Swoją drogą jeżeli Sixers rzeczywiście zrezygnujez udziału w 1 lidze, to szykuje się niezła walka o awans. W tej chwili z 4 miejsca z West wchodzi zbulwersowany matek, ale jedna asysta przewagi to praktycznie nic. Chicken z kolei jest 2 straty od zgarnięcia piętnastki i awansu z 4 miejsca w East. W West o miejsca 3-4 walczą 4 drużyny, w East o miejsca 2-4 walczą 4 ekipy, a tylko dzisiaj różnica między 3, a 4 miejscem zmieniła się o 4,5 punktu. Wszyscy na początku sezonu snujemy przewidywania, coś liczymy, a na koniec sezonu i tak walczą 4 ekipy o jedno miejsce i wygrywa ta, która ma odrobinę więcej szczęścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 zaraz zaraz, to ile drużyn w końcu awansuje? nie 3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 zaraz zaraz, to ile drużyn w końcu awansuje? nie 3? Nie mniej niz 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Nie warto zakladac watku "Fluber nudzi jak cholera" skoro sam temat wyczerpuje dyskusje ;-) Macie East. A na samym awansie mi nie zależy, co nie znaczy, że jak się załapię, to odmówię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 I do tego teraz absencja Nene i dwa sloty na C niewykorzystane. Musiałbym dobić co najmniej 2 pkt roto w ostatnią noc być na plusie, bo przegrywam z każdym tie-breakerem. Realne, ale praktycznie niemożliwe. Matek weźmie mnie w stealach i witaj 3 ligo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi