Skocz do zawartości

Sezon 2014/15 Liga II East

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejny punkt na średnich w góre w takim razie Fluberku :]

Ja na średnich zrównałem się z Obrońcami na 3 miejscu...dobry wynik biorąc pod uwagę piach jakim raczą mnie ostatnio Thomas z Jacksonem.

Kawhi wrócił. Jeśli Phoenix wytrejduje jakoś swoich Guardów, a OKC popchnie gdzieś Jacksona, to kto wie, może szanse na awans nie są jeszcze stracone...

Kolejny punkt na średnich w góre w takim razie Fluberku :]

Ja na średnich zrównałem się z Obrońcami na 3 miejscu...dobry wynik biorąc pod uwagę piach jakim raczą mnie ostatnio Thomas z Jacksonem.

Kawhi wrócił. Jeśli Phoenix wytrejduje jakoś swoich Guardów, a OKC popchnie gdzieś Jacksona, to kto wie, może szanse na awans nie są jeszcze stracone...

Może są, może nie. Żebyście sobie za dużo nie myśleli, to ja nie zamierzam odpuszczać i nie koncentruje się na walce o utrzymanie, tylko o awans :smile:

Edytowane przez washko

Broń Boże, jest nas 6 kandydatów na miejsca 2-3, i żaden na pewno nie odpuści ;]

Biorąc pod uwagę fakt, że Chicken ma w zapasie jeszcze Robina Lopeza, a może nawet Terrence Jones jeszcze powróci i tego w jakiej jest formie, to obawiam się, że prędzej wyprzedzi mnie, niż Wy Go dopadniecie...

Biorąc pod uwagę fakt, że Chicken ma w zapasie jeszcze Robina Lopeza, a może nawet Terrence Jones jeszcze powróci i tego w jakiej jest formie, to obawiam się, że prędzej wyprzedzi mnie, niż Wy Go dopadniecie...

12 slotów do gry to nikt z nas nie ma. Chicken nawet nie ma kogo wyrzucić ze swoich teraz...wszyscy grają przezajebiście, każdy z 10 praktycznie top 100 rank...Oczywiście ma zdecydowanie najlepszą sytuację z nas wszystkich ale nie może być pewien awansu jeszcze ;]

Ja oczywiście nie narzekam, ale dzień dziecka z Mo Williamsem zaraz się skończy i stracę gracza z TOP10 ;) 

O awans na pewno będziemy bić się do końca. Czub tabeli ostatnio potrejdował więc może się troszkę sytuacja powywracać, a do tego z każdym kolejnym meczem Duranta Berdjusza będzie wyżej na średnich. Ogólnie fun ;)

12 slotów do gry to nikt z nas nie ma. Chicken nawet nie ma kogo wyrzucić ze swoich teraz...wszyscy grają przezajebiście, każdy z 10 praktycznie top 100 rank...Oczywiście ma zdecydowanie najlepszą sytuację z nas wszystkich ale nie może być pewien awansu jeszcze ;]

Patrząc na last 14 days mam tylko 7 zawodników łącznie w TOP 100, ale za to aż 5 w TOP 15. Im więcej meczów zagrają Bryant i Anthony, tym lepiej dla mnie. Bez nich mam Curry'ego, Jenningsa, Walkera, Wigginsa, Davisa i Dienga - zaledwie 6 pewniaków.

Udało mi się zgarnąć Hicksona z FA zaraz po wymianie Mozgova i na razie się opłacało, ale ogólnie FA wydaje się być już doszczętnie splądrowane i ciężko znaleźć kogoś nowego.

Co do 3 miejsca to typuję, że Berdjusza trafi na nie ostatecznie i aż się prosi, żeby wymienił się z Trio City w opcji 1(Aldridge?) za 2 lub 3 graczy do rotacji.

Tez mysle ze Berdziu ma najwieksze szanse, potem Obroncy, ja, gogalq i chyba najmniejsze szanse ma washko. Washko co rusz jakichs fasow szuka. Tylko ze osobiscie nie widze zbytnio u niego mozliwosci upside'u ;) gogalq ma kiepsko rozlozone staty, straszne overkille i zbytnio nie umie tego opylic. Berdziu 3 topowych zawodnikow ale problemy z glebia skladu... Jestem ciekaw jak natomiast podzialaja trejdy na Obroncow Krzyza, bo trejdy wydaja sie dla mnie idealnie w sumie...

A Ty Panie Fluber ostatnie wymiany tez wykonales bardzo dobrze, miales nadgrane mecze, teraz masz wiecej jakosci w druzynie, na pewno nie stracisz ;). Pol-darmowa Kura robi swoje :D

Zobaczymy ;)

Tez mysle ze Berdziu ma najwieksze szanse, potem Obroncy, ja, gogalq i chyba najmniejsze szanse ma washko. Washko co rusz jakichs fasow szuka. Tylko ze osobiscie nie widze zbytnio u niego mozliwosci upside'u ;) gogalq ma kiepsko rozlozone staty, straszne overkille i zbytnio nie umie tego opylic. Berdziu 3 topowych zawodnikow ale problemy z glebia skladu... Jestem ciekaw jak natomiast podzialaja trejdy na Obroncow Krzyza, bo trejdy wydaja sie dla mnie idealnie w sumie...

A Ty Panie Fluber ostatnie wymiany tez wykonales bardzo dobrze, miales nadgrane mecze, teraz masz wiecej jakosci w druzynie, na pewno nie stracisz ;). Pol-darmowa Kura robi swoje :grin:

Zobaczymy ;)

Akurat za Stefka dałem Griffina i Beala, a biorąc pod uwagę jego kostki, to była bardzo uczciwa oferta w tamtym momencie. No i jak w tym momencie wygląda zawetowana oferta Jabari Parker + Greg Monroe? :nevreness:

Edytowane przez fluber

A Ty Panie Fluber ostatnie wymiany tez wykonales bardzo dobrze, miales nadgrane mecze, teraz masz wiecej jakosci w druzynie, na pewno nie stracisz ;). Pol-darmowa Kura robi swoje :grin:

Zobaczymy ;)

Nie doceniasz moich wymiataczy, ale to dobrze, będziesz mniej czujny ;] A tak naprawdę, to przecież wystarczy by Nowik grał Top15, Batum Top30, Morris Top40, do tego wyleczy się Gallo (rok temu Top50), zaaklimatyzuje Waiters, będzie skuteczny Gordon, rozwinie się Vuco i Millsap i awans mam w kieszeni ;] A przecież mam jeszcze Middletona i Ellisa, którzy grają bez zarzutu ;]

Edytowane przez washko

Biorąc pod uwagę to, co wyczynia Kanter od kiedy jest u mnie, to nie narzekam :nevreness:  Ryzyko - taki urok tej gry. O północy grubs odrzucił moją ofertę wymiany, która zawierała LaMarcusa, więc mogłem być podwójnie stratny :nevreness:

Ajajaj! Mialem nadzieję, że to nie będzie tak poważna kontuzja :D 

Trzecia season-ending kontuzji w moim zespole, a za 3 tygodnie Carmelo będzie czwartą. Jeszcze nic nie jest pewne :nevreness:

Daj spokój, musiałby ci się połamać za chwilę Curry albo Davis, żebyś nie awansował, a Carmelo musiałby do tego faktycznie usiąść po ASG.

Edytowane przez washko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.