fluber Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 UP szkoda czasu... Kobe wczoraj 17 asyst, warto go miec w teamie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Polecam i pozdrawiam. Nie tracę okazji Gortat + Chalmers za Bryanta i Kantera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Kolejny punkt na średnich w góre w takim razie Fluberku :] Ja na średnich zrównałem się z Obrońcami na 3 miejscu...dobry wynik biorąc pod uwagę piach jakim raczą mnie ostatnio Thomas z Jacksonem. Kawhi wrócił. Jeśli Phoenix wytrejduje jakoś swoich Guardów, a OKC popchnie gdzieś Jacksona, to kto wie, może szanse na awans nie są jeszcze stracone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Kolejny punkt na średnich w góre w takim razie Fluberku :] Ja na średnich zrównałem się z Obrońcami na 3 miejscu...dobry wynik biorąc pod uwagę piach jakim raczą mnie ostatnio Thomas z Jacksonem. Kawhi wrócił. Jeśli Phoenix wytrejduje jakoś swoich Guardów, a OKC popchnie gdzieś Jacksona, to kto wie, może szanse na awans nie są jeszcze stracone... Może są, może nie. Żebyście sobie za dużo nie myśleli, to ja nie zamierzam odpuszczać i nie koncentruje się na walce o utrzymanie, tylko o awans Edytowane 17 Stycznia 2015 przez washko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Broń Boże, jest nas 6 kandydatów na miejsca 2-3, i żaden na pewno nie odpuści ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Broń Boże, jest nas 6 kandydatów na miejsca 2-3, i żaden na pewno nie odpuści ;] Biorąc pod uwagę fakt, że Chicken ma w zapasie jeszcze Robina Lopeza, a może nawet Terrence Jones jeszcze powróci i tego w jakiej jest formie, to obawiam się, że prędzej wyprzedzi mnie, niż Wy Go dopadniecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Biorąc pod uwagę fakt, że Chicken ma w zapasie jeszcze Robina Lopeza, a może nawet Terrence Jones jeszcze powróci i tego w jakiej jest formie, to obawiam się, że prędzej wyprzedzi mnie, niż Wy Go dopadniecie... 12 slotów do gry to nikt z nas nie ma. Chicken nawet nie ma kogo wyrzucić ze swoich teraz...wszyscy grają przezajebiście, każdy z 10 praktycznie top 100 rank...Oczywiście ma zdecydowanie najlepszą sytuację z nas wszystkich ale nie może być pewien awansu jeszcze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken2 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Ja oczywiście nie narzekam, ale dzień dziecka z Mo Williamsem zaraz się skończy i stracę gracza z TOP10 O awans na pewno będziemy bić się do końca. Czub tabeli ostatnio potrejdował więc może się troszkę sytuacja powywracać, a do tego z każdym kolejnym meczem Duranta Berdjusza będzie wyżej na średnich. Ogólnie fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 12 slotów do gry to nikt z nas nie ma. Chicken nawet nie ma kogo wyrzucić ze swoich teraz...wszyscy grają przezajebiście, każdy z 10 praktycznie top 100 rank...Oczywiście ma zdecydowanie najlepszą sytuację z nas wszystkich ale nie może być pewien awansu jeszcze ;] Patrząc na last 14 days mam tylko 7 zawodników łącznie w TOP 100, ale za to aż 5 w TOP 15. Im więcej meczów zagrają Bryant i Anthony, tym lepiej dla mnie. Bez nich mam Curry'ego, Jenningsa, Walkera, Wigginsa, Davisa i Dienga - zaledwie 6 pewniaków. Udało mi się zgarnąć Hicksona z FA zaraz po wymianie Mozgova i na razie się opłacało, ale ogólnie FA wydaje się być już doszczętnie splądrowane i ciężko znaleźć kogoś nowego. Co do 3 miejsca to typuję, że Berdjusza trafi na nie ostatecznie i aż się prosi, żeby wymienił się z Trio City w opcji 1(Aldridge?) za 2 lub 3 graczy do rotacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Tez mysle ze Berdziu ma najwieksze szanse, potem Obroncy, ja, gogalq i chyba najmniejsze szanse ma washko. Washko co rusz jakichs fasow szuka. Tylko ze osobiscie nie widze zbytnio u niego mozliwosci upside'u gogalq ma kiepsko rozlozone staty, straszne overkille i zbytnio nie umie tego opylic. Berdziu 3 topowych zawodnikow ale problemy z glebia skladu... Jestem ciekaw jak natomiast podzialaja trejdy na Obroncow Krzyza, bo trejdy wydaja sie dla mnie idealnie w sumie... A Ty Panie Fluber ostatnie wymiany tez wykonales bardzo dobrze, miales nadgrane mecze, teraz masz wiecej jakosci w druzynie, na pewno nie stracisz . Pol-darmowa Kura robi swoje Zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Tez mysle ze Berdziu ma najwieksze szanse, potem Obroncy, ja, gogalq i chyba najmniejsze szanse ma washko. Washko co rusz jakichs fasow szuka. Tylko ze osobiscie nie widze zbytnio u niego mozliwosci upside'u gogalq ma kiepsko rozlozone staty, straszne overkille i zbytnio nie umie tego opylic. Berdziu 3 topowych zawodnikow ale problemy z glebia skladu... Jestem ciekaw jak natomiast podzialaja trejdy na Obroncow Krzyza, bo trejdy wydaja sie dla mnie idealnie w sumie... A Ty Panie Fluber ostatnie wymiany tez wykonales bardzo dobrze, miales nadgrane mecze, teraz masz wiecej jakosci w druzynie, na pewno nie stracisz . Pol-darmowa Kura robi swoje Zobaczymy Akurat za Stefka dałem Griffina i Beala, a biorąc pod uwagę jego kostki, to była bardzo uczciwa oferta w tamtym momencie. No i jak w tym momencie wygląda zawetowana oferta Jabari Parker + Greg Monroe? Edytowane 17 Stycznia 2015 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Tez mysle ze Berdziu ma najwieksze szanse, potem Obroncy, ja, gogalq i chyba najmniejsze szanse ma washko. Washko co rusz jakichs fasow szuka. Tylko ze osobiscie nie widze zbytnio u niego mozliwosci upside'u gogalq ma kiepsko rozlozone staty, straszne overkille i zbytnio nie umie tego opylic. Berdziu 3 topowych zawodnikow ale problemy z glebia skladu... Jestem ciekaw jak natomiast podzialaja trejdy na Obroncow Krzyza, bo trejdy wydaja sie dla mnie idealnie w sumie... A Ty Panie Fluber ostatnie wymiany tez wykonales bardzo dobrze, miales nadgrane mecze, teraz masz wiecej jakosci w druzynie, na pewno nie stracisz . Pol-darmowa Kura robi swoje Zobaczymy Nie doceniasz moich wymiataczy, ale to dobrze, będziesz mniej czujny ;] A tak naprawdę, to przecież wystarczy by Nowik grał Top15, Batum Top30, Morris Top40, do tego wyleczy się Gallo (rok temu Top50), zaaklimatyzuje Waiters, będzie skuteczny Gordon, rozwinie się Vuco i Millsap i awans mam w kieszeni ;] A przecież mam jeszcze Middletona i Ellisa, którzy grają bez zarzutu ;] Edytowane 17 Stycznia 2015 przez washko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Akurat za Stefka dałem Griffina i Beala, a biorąc pod uwagę jego kostki, to była bardzo uczciwa oferta w tamtym momencie. Fluberku, lubię Cię i wgle, doceniam wynik, ale błagam, nie pierdol :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Pańskie oko konia tuczy. Skusiłem się dzisiaj na obejrzenie Pistons - Magic i chyba muszę częściej zerkać na Brandona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 kobi [*]przepraszam fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 kobi [*] przepraszam fluber Biorąc pod uwagę to, co wyczynia Kanter od kiedy jest u mnie, to nie narzekam Ryzyko - taki urok tej gry. O północy grubs odrzucił moją ofertę wymiany, która zawierała LaMarcusa, więc mogłem być podwójnie stratny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Kanter skonczy sie jeszcze szybciej niz sie zaczal, SELL HIGH DUDE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubs Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Biorąc pod uwagę to, co wyczynia Kanter od kiedy jest u mnie, to nie narzekam Ryzyko - taki urok tej gry. O północy grubs odrzucił moją ofertę wymiany, która zawierała LaMarcusa, więc mogłem być podwójnie stratny Ajajaj! Mialem nadzieję, że to nie będzie tak poważna kontuzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Trzecia season-ending kontuzji w moim zespole, a za 3 tygodnie Carmelo będzie czwartą. Jeszcze nic nie jest pewne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Uważaj bo spadniesz -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 (edytowane) Trzecia season-ending kontuzji w moim zespole, a za 3 tygodnie Carmelo będzie czwartą. Jeszcze nic nie jest pewne Daj spokój, musiałby ci się połamać za chwilę Curry albo Davis, żebyś nie awansował, a Carmelo musiałby do tego faktycznie usiąść po ASG. Edytowane 25 Stycznia 2015 przez washko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi