grubs Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Potwierdzam udział! Nie mam preferencji co do składu ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Gram. Bez preferencji ani uprzedzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasek Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Dobra, z kim chciałbym grać: bulek, karl, lorak, fluber i Robinson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Dobra, z kim chciałbym grać: bulek, karl, lorak, fluber i Robinson Boże Narodzenie za 4 miesiace, a Ty już Koncert Życzeń uprawiasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Obecny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Potwierdzam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 gramZaproszenie do ligi czeka w Twojej skrzynce... zarowno mailowej jak i PMowej... Dobra, z kim chciałbym grać: bulek, karl, lorak, fluber i RobinsonWiesz, ze oni to musza potwierdzic, prawda? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jestem. Już dołączyłem do ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Wiesz, ze oni to musza potwierdzic, prawda? ;-) A no to w takim razie, potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Gram, jakiś życzeń konkretnych co do osób nie mam, mogą być Ci aktywni z ostatniej ligi Ń jeśli będą chcieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Wiesz, ze oni to musza potwierdzic, prawda? ;-) Wiem, dlatego napisałem tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Dobra, z kim chciałbym grać: bulek, karl, lorak, fluber i Robinson Tylko nie matek, znowu mnie wydoi na jakiejś wymianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerard Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 I ja zagram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ja też chętnie zagram,żadnych specjalnych preferencji co do składu ligi nie posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zaproszenie do ligi czeka w Twojej skrzynce... zarowno mailowej jak i PMowej... To się tyczy tylko 1 ligi? Bo ja nie dostałem nic z yahoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Maniaque Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Witaski Gram oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 To się tyczy tylko 1 ligi? Bo ja nie dostałem nic z yahoo.Tak bo to jedyna liga gdzie sklad jest juz znany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 urlopuję się i temu zwlekałem... @wiLQ Dzięki za info na sznurówce - tam się loguję, bo mam tam draft offline... Wkrótce postaram się być bardziej aktywny... Pozdro 4 all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Dzięki za info na sznurówce - tam się loguję, bo mam tam draft offline...Nie ma sprawy i niniejszym I ma komplet, wiec jak ktos liczyl na promocyjny awans z II to sie przeliczyl ;-) Teraz zostala moja ulubiona czynnosc czyli wez tu znajdz termin pasujacy 15 osobom... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi