lorak Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) ^ zmienione na 21:30. póki co jest 6 drużyn, więc może do wieczora będzie komplet. co do nowej aplikacji to można z niej zrezygnować i draftować poprzez starą. choć to nie ma za bardzo sensu, bo nowa jest po prostu lepsza ;] Edytowane 10 Października 2014 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeBerd Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 też się piszę! Wyśmienity pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Chyba rzeczywiscie nowa jest lepsza. To co najwazniejsze, czyli panel wyszukiwania graczy, zajmuje teraz centralna czesc ekranu i pozwala na latwiejszy przeglad. Zeby tak kurcze dalo sie jeszcze paski na dole minimalizowac. Aha, i fajnie, ze licza na biezaco ranking roto, mozna sobie podejrzec i czlowiek wie, w jakiej kategorii musi sie podciagnac, bez uzupelniania zewnetrzych exceli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek31 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Jak to ma być liga roto to moze zmienic FGM i FGA na FG% i tak samo FT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Odpaliłem tą nową aplikacje i widzę, że mały cios dla tych , którym chciało się przygotowywać, a niezły ukłon w stronę leniwych Można segregować graczy po kategoriach roto, jak i na bierząco sprawdzac jak mocny jest Twój team na tle innych ...;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Chyba rzeczywiscie nowa jest lepsza. To co najwazniejsze, czyli panel wyszukiwania graczy, zajmuje teraz centralna czesc ekranu i pozwala na latwiejszy przeglad. Zeby tak kurcze dalo sie jeszcze paski na dole minimalizowac. Aha, i fajnie, ze licza na biezaco ranking roto, mozna sobie podejrzec i czlowiek wie, w jakiej kategorii musi sie podciagnac, bez uzupelniania zewnetrzych exceli. Jest lepsza, ale zewnętrzne excele są niezbędne, jeśli nie korzystasz z projekcji wyników z yahoo. Idealnie by było, gdyby pozwalali podpiąć własne projekcje, tak jak można wpisać własne ceny. Jest kilka upierdliwych błędów i chyba będę draftował na starej jak tego nie poprawią. 1. Nie aktywuje mi się guzik Bid, po podbiciu mojej ceny przez kogoś innego, a czasem także, gdy to nie mi podbijają. Deaktywuje się też w różnych niezrozumiałych sytuacjach 2. w czacie co chwila wyświetla się informacja, że wszedłem do draftu i robi bajzel. 3. nie chcieli mi się pokazać wszyscy gracze, mimo usunięcia filtrów, po uprzednim wyborze gracza do kolejki. Tego na szczęście nie udało mi się powtórzyć po odświeżeniu. Edytowane 10 Października 2014 przez washko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 1. Nie aktywuje mi się guzik Bid, po podbiciu mojej ceny przez kogoś innego, a czasem także, gdy to nie mi podbijają. Deaktywuje się też w różnych niezrozumiałych sytuacjach Tez to zauważyłem i jest to co najmniej upierdliwe... Trzeba za każdym razem przy przebijaniu ręcznie wpisywać kwotę aby uaktywnił się przycisk BID ... co może w " draftowym stresie" spowodować kilka niezłych wpadek ... można wpisać o jedną cyfrę za dużo, albo nie zdążyć czegoś wklepać na czas... PS. na drugim mocku, przycisk już działał normalnie - ale jak widać loteria pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 W niedzielę draft w II South, mam nadzieję, że do tej pory będzie już śmigać jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 South to III liga, panie dzisiaj się piszę w takim razie na drafta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Oj tam, jedną kreskę mi gdzieś wciągnęło przypadkiem... Jeszcze się orientuję w której lidze gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 no i dobra nasza sprawdziłem tego nowego draft toola z bidem rzeczywiście jest problem i trzeba straaasznie uważać, no i okienko do dialogu jest bezsensownie małe, rozumiem, że tam się draftuje a nie prowadzi filozoficzne dysputy ale czasami ciekawie przeczytać innych reakcję czy jakiś diss a reszta to spory pozytyw, ciekawie rozłożone okienka i wielki bonus za liczenie na bieżąco standingów podsumowując ja będe korzystał z nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Ja się zgłosiłem do dzisiejszego draftu, żeby ten nowy look obadać. Nie uruchamiałem wcześniej - pocisnę cały draft, to dopiero wtedy będę w stanie ocenić co wolę... Jeszcze dwie godziny... EDIT: ...i wciąż brakuje jednego typa... Pozdr Edytowane 10 Października 2014 przez Benon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Zarezerwujcie miejsce dla mnie, koło 21 wbija na draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 EDIT: ...i wciąż brakuje jednego typa... Pozdr Chyba dwóch bo zakładam ze liga jest ustawiona jak powinna być na 15 teamów. Zarezerwujcie miejsce dla mnie, koło 21 wbija na draft To lepiej wejdź i sobie zajmij miejsce bo tu nie ma rezerwacji https://yho.com/nba?...7730c03761581aa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Chyba dwóch bo zakładam ze liga jest ustawiona jak powinna być na 15 teamów. To lepiej wejdź i sobie zajmij miejsce bo tu nie ma rezerwacji https://yho.com/nba?...7730c03761581aa właśnie, liga jest ustawiona tak samo jak nasze będą? tzn tyle samo kategorii, ten sam roster i tyle samo teamów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Edyta. Edytowane 10 Października 2014 przez knt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enigmos Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 właśnie, liga jest ustawiona tak samo jak nasze będą? tzn tyle samo kategorii, ten sam roster i tyle samo teamów? chyba nie, bo kategorie są FGA i FGM zamiast FG% i FTA, FTM zamiast FT% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 10 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Przed skasowaniem wynikow tej mock ligi pamietajcie zeby wkleic je tutaj ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Komisarzu, weź w takim razie jeszcze zmień to o czym wspomniał przedprzedmówca, bo rzeczywiście mamy 11 kategorii zamiast 9... Pozdrawiam Edytowane 10 Października 2014 przez Benon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) chyba nie, bo kategorie są FGA i FGM zamiast FG% i FTA, FTM zamiast FT% właśnie tak mi się wydawało więc w taki zawiły sposób chciałem na to zwrócić uwagę jeszcze kogoś dobrze, by było przed draftem to zmienić edit: Benon mnie wyprzedził Edytowane 10 Października 2014 przez devilnevercry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi