LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Niezłe jaja w Dortmundzie, dla "miłośników" Bundes od 6:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 I cyk Robercikowi podali piłę i strzelił. Hepi berzdej Polakowi Rodakowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Czemu nie zaliczyli wczoraj asysty Lewemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Reikai napisał: Czemu nie zaliczyli wczoraj asysty Lewemu? w zasadzie to nie do końca wiadomo, mogą to zmienić jeszcze tak samo mogli też gola Isakowi nie zaliczyć, bo gdyby nie wślizg obrońcy to c***a by zrobił a nie podcinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 13 minut temu, Reikai napisał: Czemu nie zaliczyli wczoraj asysty Lewemu? Bo ostatni kontakt zaliczył obrońca i to on skierował piłkę w stronę Fatiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 2 minuty temu, Sebastian napisał: Bo ostatni kontakt zaliczył obrońca i to on skierował piłkę w stronę Fatiego. nie wiem oglądam to po kilka razy i nie widzę aby to obrońca miał tu większy udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: nie wiem oglądam to po kilka razy i nie widzę aby to obrońca miał tu większy udział No dla mnie też wał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Reikai napisał: No dla mnie też wał. wygląda jakby zewniakiem ja trącił, nie widać też ruchu obrońcy takiego aby poszła w ogóle w tamtą mańkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 8 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: nie wiem oglądam to po kilka razy i nie widzę aby to obrońca miał tu większy udział To jest bardzo zły kąt. Obejrzyj powtórki z tej stytuacji gdzie jest bardziej bokiem i tam widać, że obrońca strąca piłkę z nogi Lewego czubkiem buta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 prawidlowy gwizdek wedlug przepisow jesli ten pilkarz sciagal atencje bramkarza to jest spalony, a sciagal bo mogl sie spodziewac strzalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Piotr Zieliński jest jednym z 14 aktywnych obecnie piłkarzy w serie A który zagrał minimum 300 meczów w lidze i jedynym z tego grona który ma mniej niż 33 lata (28). Jak go nie wytransferuja to szykuje się niezły rekordzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 (edytowane) Jeśli De Laurentiis nie uprze się żeby go sprzedać to wydaje mi się że na pewno nie odejdzie, Zielu to taki zawodnik który ceni sobie stabilizacje i pewnie nie lubi zmian Dobrze mu w Neapolu, ma pozycje i moim zdaniem niedługo będzie go można nazywać legendą Napoli mimo że miał ostatnio gorszy okres ale chyba już zaskoczyło znowu Zawsze miałem przeświadczenie że technicznie jest TOP na świecie i na prawdę robi dobrą robotę w dobrym systemie ale nie jest i nie będzie liderem czego od lat od niego niektórzy wymagają i pewnie będą dokąd będzie grał w reprezentacji. Takie mam przemyślenia na temat naszej piłki ostatnio i z jednej strony oprócz Lewego nie jest specjalnie głośno o naszych zawodnikach eksportowych a bardziej można powiedzieć że sporo z nich ma kłopoty (Milik, Piątek, Kozłowski, Klich?) a z drugiej w sumie idzie fajna fala przynajmniej solidnych grajków (Cash, Zalewski, Moder, Szymański, Kamiński, Piątkowski, Świderski) ciekaw jestem jak to będzie wyglądało już po Mundialu. Edytowane 22 Sierpnia 2022 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 3 minuty temu, Sewer napisał: a z drugiej w sumie idzie fajna fala przynajmniej solidnych grajków (Cash, Zalewski, Moder, Szymański, Kamiński, Piątkowski, Jóźwiak) ciekaw jestem jak to będzie wyglądało już po Mundialu. Co tu robi Jóźwiak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Miał być Świderski Jóźwiak mocny zjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 @Kubbas a mówiłem ze ceer to problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Tak się wychodzi ze strefy spadkowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 8 godzin temu, Cardi napisał: Tak się wychodzi ze strefy spadkowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi