pg13 Opublikowano 2 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 Ja nie widzę wielu kandydatów którzy mogą polepszyć grę Realu tak, by byli lepsi w lidze utrzymując do tego poziom w LM. W takich szatniach jest potrzebny ktoś z charyzmą a dziś niewielu jest takich. Ale przecież nie potrzeba żadnego cudotwórcy, żeby polepszyć grę w lidze. Wystarczy wychodzić skoncentrowanym, i przestać przegrywać z kasztanami. Real zagrał żenujący sezon w lidze w tym sezonie. 76 punktów to pijany menel spod trzepaka też by ugrał. Taka drużyna jak Real, w domu nie powinna stracić więcej niż 6 punktów, i powiedzmy około 15-20 na wyjeździe. Wygląda na to że jednak Neuer będzie jedynką, tak przynajmniej mówi Bierhoff. Świetnie wczoraj towarzysko zaprezentowali się Francuzi, moc ofensywna poraża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Ktoś wymieni trzech panów z tego zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 jak neuer ma byc jedynka to niech stegen na szybko robi paszport argentyny i spierdala od szwabow na wieki ;] serio po takim sezonie gdzie ten nie gral nic a tamten ma prime ma nie dostac MŚ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Loew wie co robi. Neuer to znakomity gk, do tego 3/4 defensywy Niemiec gra z nim w Monachium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Ktoś wymieni trzech panów z tego zdjęcia? Delvecchio,Cannavaro, Del Piero, To photo to jakas przerobka czy z wojska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Tak z wojska. Wojskowi nawet swój Mundial mają. https://it.wikipedia.org/wiki/Campionati_mondiali_militari_di_calcio Ten czwarty na zdjęciu to Fabio Galante. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 (edytowane) Loew wie co robi. Neuer to znakomity gk, do tego 3/4 defensywy Niemiec gra z nim w Monachium. problem w tym że te 3/4 składu widywało go w tym roku na ławce.Kuriozum to sytuacja kiedy gracz gra jako jedynka po tak długiej przerwie, tym bardziej że Niemcy mają niesamowitego stegena Edytowane 3 Czerwca 2018 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 (edytowane) Kompany już kontuzjowany, reszta też wątpliwego zdrowia. Edytowane 3 Czerwca 2018 przez pg13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 http://weszlo.com/2018/06/03/quiz-zna-smak-wielkiej-imprezy/ 73/115 ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Ponoc Linetty ma zostac skreslony z wyjazzdu do Rosji. Byłaby to duza niespodzianka jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Ponoc Linetty ma zostac skreslony z wyjazzdu do Rosji. Byłaby to duza niespodzianka jak dla mnie. W takim razie jakby miał wyglądać srodek pola? Dla mnie jedyna wytłumaczenie to kontuzja, o której się dowiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 skąd to info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 problem w tym że te 3/4 składu widywało go w tym roku na ławce. Kuriozum to sytuacja kiedy gracz gra jako jedynka po tak długiej przerwie, tym bardziej że Niemcy mają niesamowitego stegena Loew wie co robi, widzi obu panów w akcji. Jeżeli Manu będzie słaby to przecież JL nie będzie sabotował własnej repry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 skąd to info? zakulisowe info ale nie chce mi sie wierzyc w to . Chyba ze faktycznie jakis uraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Linetty jest ponoc przemeczony sezonem i ma bardzo slabe wyniki wydolosciowe. Skorrupski tez odpada przez kontuzje biodra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Trapp jedzie, Leno zostaje ... Leroy Sane też zostaje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Linetty pojedzie, mam nadzieję, że Peszko zostanie skreślony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Mam nadzieje ze Linetty jednak pojedzie a Peszko tez na pewno pojedzie niestety. Trapp kosztem Leno i brak Sane Mam wielka nadzieje ze grzebacz sie przejedzie za brak Sane i faworyzowanie Neuera kosztem Ter Stegena i przejebia mundial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Mam nadzieje ze Linetty jednak pojedzie a Peszko tez na pewno pojedzie niestety. Trapp kosztem Leno i brak Sane Mam wielka nadzieje ze grzebacz sie przejedzie za brak Sane i faworyzowanie Neuera kosztem Ter Stegena i przejebia mundial. Sane w reprze a Sane w City to 2 różni zawodnicy. Z tym, że nie rezygnuje się tak łatwo z gracza, który może odmienić losy meczu. Peszko pojedzie na 99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi