RappaR Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 W tvn24: francuzi bardziej obawiaja sie polskich kibicow niz terrorystow http://wiadomosci.onet.pl/swiat/francja-znow-zamieszki-w-marsylii/vbg5j7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Jaki ten świat piłki się zrobił pokręcony, szczególnie Anglia, Hiszpania i kluby szejków. Niedawno Manchester United kupił w sumie anonimowego obrońcę z Hiszpanii za grubą kasę, a teraz (podobno) Watford odrzucił ofertę w wysokości 20 mln funtów (25 mln euro) za Troy'a Deeney'a. To kiedyś pęknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 http://wiadomosci.onet.pl/swiat/francja-znow-zamieszki-w-marsylii/vbg5j7 a Tusk z Mucha zorganizowal tak bezpieczne Euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) W tvn24: francuzi bardziej obawiaja sie polskich kibicow niz terrorystow Dobrze przynajmniej, że nie mówią, że największym zagrożeniem dla euro jest kryzys związany z TK w Polsce. ;] Btw coś się stanie w czasie euro we Francji. Mam wrażenie, że ich służby przestały panować nad tym co tam się wyprawia. Edytowane 11 Czerwca 2016 przez Luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 https://twitter.com/TheSunFootball/status/741680598461349888?ref_src=twsrc%5Etfw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Ja raczej myślę, że paradoksalnie te dwa ostatnie zamachy we Francji znacznie zwiększyły szanse na bezpieczne Euro, bo teraz służby powinny być wyczulone dosłownie na wszystko. Gdyby nie te zdarzenia to pewnie by podchodziły rutynowo a rutyna jak wiadomo zabija. Edytowane 11 Czerwca 2016 przez Artlan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Możliwe. Sam mam nadzieję, że nic się nie stanie, ale akurat francuskim służbom nie ufam za grosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Najgorsze jest to, że potencjalnie groźni ludzie mogą być w obsłudze meczów ( ochrona) czy np. Wśród wolontariuszy. A teoretycznie zamach nie musi być w strefie kibica. Wystarczy, że pierdyknie coś w tłumie przy wejściu i zupa blada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 i niech zginie ktoś z kadry albo Anna Lewandowska, byśmy mieli wojnę z ISIS Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Swego czasu pisałem tutaj kilka słów o Jorge Sampaolim. Chciałem go w Europie i wiele wskazuje na to, że się doczekam Emery opuszcza Sevillę (przypuszczalny kierunek - PSG) i głównym kandydatem na następcę jest właśnie Argentyńczyk. Znakomite miejsce bo zespół niezły, mocna liga, będę miał go pod nosem niemalże. Trochę się obawiam oczekiwań po Emerym + przestawienie na grę w Europie, ale będę trzymał kciuki. Martwią mnie tylko wcześniejsze doniesienia o Monchim, który podobno chciał odejść z powodów osobistych (coś czytałem o wypaleniu, ale to chyba domysły) a to byłaby olbrzymia strata, ojciec sukcesów Sevilli. Sampaoli w Sevilli Oby to przeszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) mnie ciekawi zaś czy Emery się sprawdzi w Paryżu bo oczekiwania zwłaszcza w Champions League będą duze Podobno Krychowiak się dogadał z PSG Edytowane 20 Czerwca 2016 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Morata podobno wraca do Realu. Rybus podpisal z Lyonem. Ktos tego Sane z Schalke ogladal, ze tyle krzyku o niego? Man City go chce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 21 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Real pewnie aktywuje klauzulę wykupu Moraty, ale to nie musi oznaczać, że Alvaro w przyszłym sezonie będzie grał w Madrycie. Mogą go puścić gdzieś dalej i jeszcze trochę na tym zarobić. Sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Ja kilka razy Sane oglądałem (m.in. w starciu z Realem gdzie wypadł bardzo fajnie), zbiera znakomite opinie wśród ludzi związanych z Bundesligą. Tacy goście są zawsze w cenie. Pewnie Pep wolałby jego niż Sterlinga, ale zmieszczą się obaj raczej. Navas jest do odstrzału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 (edytowane) Po zakończeniu piłkarskiej kariery przez Maradonę Argentyna wciąż bez jakiejkolwiek statuetki. Niesamowite, że od czasu ich ostatniego triumfu na Copa America ten puchar po dwa razy zdążyły wygrać takie reprezentacje jak Urugwaj czy Chile. https://www.youtube.com/watch?v=1KKJIRELNcY P.S. Ci, którzy często wykonują karne poszli w ślady swoich kolegów z ME, bo nie tylko Messi spieprzył karnego, ale i Vidal. Edytowane 27 Czerwca 2016 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Messi po tym meczu ogłosił zakończenie reprezentacyjnej kariery tak w ogóle. Straszny z niego lamer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 To lepsze Ciekawa mentalność. Ale ja gardzę brazolami/argentyńcami od zawsze, więc może nie powinienem się wypowiadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Jest to dziwne o tyle ze inaczej niż w koszu raczej w PRIME się nie rezygnuje w kopanej z REPRY. O ile jakiś statement LBJ czy KB nie dziwi bo repra to mikro dodatek to w kopanej jest jednak to życie "rownolegle" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Messi pierdzielnął coś emocjonalnie po meczu bo nie wygrali. Przyjdą MŚ i ciekawa, może odmłodzona kadra Argentyny i nagle zmieni zdanie aby "pomóc krajowi" . Dla mnie piłkarz wybiny potrafi doprowadzić kadrę( a nie tylko zbudowany za miliardy klub) do wielkich zwycięstw. Messi może i jest wybitnym strzelcem, ale na pewno nie może być stawiany w jednej linii z najlepszymi piłkarzami w historii. Mówię to jako fan piłki hiszpanskiej, w tym też Barcelony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Messi pewnie wróci do reprezentacji jak znajda ogarniętego trenera( sampaoli?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Ogarniętego, czy takiego, którego on chce? A przepraszam, teraz takiego miał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi