fluber Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 4 godziny temu, Sebastian napisał: W żadnym HP Stanowski nikogo nie cisnął. Nom, szczególnie kapeli i najmana:) 5 godzin temu, Cardi napisał: Wczoraj byłem z kumplami na piwie, było nas czterech, żadnej kobiety. Jestem seksistą? Jeżeli prowadzisz program dziennikarski do którego zapraszasz osoby że świata sportu, polityki, showbiznesu i na jakieś 150 osób nie ma ani jednej kobiety to trudno tego nie zauważyć. A co do Ciebie to nie wiem, za mało danych. 5 godzin temu, Cardi napisał: Jak to było? W dniu 10.02.2022 o 15:35, fluber napisał: To słodkie jaki jesteś niewinny;) Widocznie na świecie jest więcej szmaciarzy niż myślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 11 godzin temu, ptak napisał: Ja ostatnio skupiam się na lidze dla prawdziwych koneserów (polska ekstraklasa) i czekam na start niższych poziomów. szacuneczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Mam w pracy fanów piłki 8 podziwiają moje samozaparcie. Ale mam lepszego kumpla, chodzi na A klasę. Jego ojciec zasugerował mu 200g przed meczem i ma to sens bo na 3 lidze też byłem po 5 piwach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 11 godzin temu, fluber napisał: Nom, szczególnie kapeli i najmana:) No nie cisnął. Przecież Kapela sam gadał głupoty, zaczął od samego wejścia a Stanowski tylko go pytał o to co mówił. Obejrzyj sobie. A z Najmanem to chyba Borek prowadził ? Tutaj to mają jakiś interes razem dograny i umiejętnie dobieraną dramę, przecież niemożliwe żeby Najman był tak głupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 33 minuty temu, Sebastian napisał: No nie cisnął. Przecież Kapela sam gadał głupoty, zaczął od samego wejścia a Stanowski tylko go pytał o to co mówił. Obejrzyj sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 5 minut temu, Koelner napisał: Ale co wcześniej Kapela mówił ? Mądre rzeczy może ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Legia jest niesamowita. Liczę, że Wisła Kraków dostosuje do ich poziomu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Godzinę temu, ptak napisał: Legia jest niesamowita. Liczę, że Wisła Kraków dostosuje do ich poziomu. jeszcze tylko Waszych ziomków brakuje i byłby mój alltime wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 3 bramki vs Angers, a teraz to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 (edytowane) LBS, czysto kibicowsko patrzec to Sandecja Nowy Sącz już jest 1 lidze Dla mnie zestaw idealny to Wisła, Legia i Zagłębie Lubin. Bo Zagłębie to patologia w sporcie. fluber nie bój się, Sampaoli i tak posadzi go na ławkę. Mam nadzieję że będzie zdrowy bo na baraże będzie jak znalazł. Edytowane 14 Lutego 2022 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 50 minut temu, ptak napisał: fluber nie bój się, Sampaoli i tak posadzi go na ławkę. Mam nadzieję że będzie zdrowy bo na baraże będzie jak znalazł. Zaraz nie będzie miał wyboru, gol co 104 minuty w tym sezonie. Mimo że sporo z ławki gra, to ładuje te gole regularnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Francuska prasa sportowa ma zdanie zbliżone do Twojego,, ale Sampaoli wie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Ale żałośnie wyglądał Real. Co Ancelotti miał w głowie, że nie zaczął mezczu 4 środkowych pomocników to ja nie wiem. No i ten Carvajal objeżdzany niemiłosiernie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Lepsza drużyna prowadzi do przerwy. Bayern ma te obronę naprawdę cienką. W przyszłym sezonie bez suele i tolisso może być w ogóle słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 6 minut temu, fluber napisał: Lepsza drużyna prowadzi do przerwy. Bayern ma te obronę naprawdę cienką. W przyszłym sezonie bez suele i tolisso może być w ogóle słabo. Słabo wyglądają w ustawieniu Sousowym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Teraz, Koelner napisał: Słabo wyglądają w ustawieniu Sousowym No jak coman gra na poziomie Jóźwiaka to co zrobisz? Ale w ogóle ławka Bayernu dzisiaj to jakiś lol więc ja nie wiem czy oni tak z konieczności nie grają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Liverpool siedzi na Interze jak szpak na czereśni, a bramka po takiej główce z dupy... c***owa ta piłka nożna. edit: właśnie zobaczylem posiadanie... 51/49 wtf. Chyba czas spać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Plumbersliga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Kurde, pogoń szczecin liderem ekstraklasy. Ale im się trafiło z tym małym ormianinem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi