Cardi Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Sampaoli mówi jak bardzo uprzywilejowany jest jako trener by oglądać w reprezentacji takiego zawodnika jak Messi, nie wierzę w to co słyszę. Messiemu się LeBron włączył ale w wersji 2.0 na 2x większą skalę. edit: Ale Mbappe poleciał matko bosko, odstawił wszystkich po kolei. Wow Edytowane 30 Czerwca 2018 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 To chyba po meczu, z kontry ich teraz będą karać bez litości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 hahaha x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Tego bym się po tym kasztanie nie spodziewał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tłok Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 di Maria grał piach i nagle strzał życia. Coś z Francuzów uszło powietrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 di Maria grał piach i nagle strzał życia. Coś z Francuzów uszło powietrze.di Maria strzał życia? To co dopiero pavard? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 alez mecz!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Mecz turnieju. Pokazali charakter i jakość Francuzi. A ja wyrzuciłem z fantasy Mbbape, masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Nie, ale tak samo nie wierzę we Francuzów z pajacującymi Griezmannem i Pogbą na czele, którzy do tej pory tak samo nic nie pokazali. Spodziewam się raczej nudnego meczu 50/50 bez większego ładu i składu z obu stron, ale obym się mylił. Deschamps to najgorszy trener na tych mistrzostwach, znaczy po Nawałce oczywiście, a chyba i przed Sampaolim.No i mamy nudny mecz Mbappe jest wart każdego Eurocenta z tych jakie PSG zabuli/zabuliło Monaco Edytowane 30 Czerwca 2018 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 ta reklama nie już tak bezczelna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tłok Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Ciężko liczyć ze Argentyna ma jeszcze jakieś szanse. Francuzi maja dużo więcej energii.Messi to już nie ten zawodnik co kiedyś. Czas i przebieg robią swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Ciężko liczyć ze Argentyna ma jeszcze jakieś szanse. Francuzi maja dużo więcej energii.Messi to już nie ten zawodnik co kiedyś. Czas i przebieg robią swoje. Pisalem po meczu z Chorwacja, wyglada na to ze Messi to zawodnik systemu Barcelony, poza nim wyglada blado. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Szpakowski udzielający rad, co do wymowy nazwisk to jest grube przegięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Jak ja się cieszę, że Messi jedzie do domu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Jak ja się cieszę, że Messi jedzie do domu!!! Jeszcze tylko Cristiano i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Wieczorem będą szachy i kopanie po nogach. 1:0 bym typował dla kogoś, być może nawet dopiero po dogrywce, trochę bliżej mi do Urugwaju, ale nie ma co lekceważyć CRa. A jakie wasze przeczucia? Edytowane 30 Czerwca 2018 przez pg13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Ja jednak myślę, że byłoby fajnie, gdyby Messi i Ronaldo trafili na siebie w ćwierćfinale. No to już nie zobaczysz. O jak mi przykro, że Messi jedzie do domu. Nie cierpię jego i nie cierpię Krysi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Szpakowski udzielający rad, co do wymowy nazwisk to jest grube przegięcie. Z ciekawości wyguglowałem jak kazał łysy czyli "kto nie wierzy, niech sprawdzi". ni chu*a nie jest tak jak on wymawia. debil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Turbo Mbbape i jego idol. W Korei kibice obrzucili jajami piłkarzy po powrocie. Nawet wobec tak słabej kadry mieli oczekiwania, to samo powinno spotkać naszych Orłów. http://www.sport.pl/mundial/7,154361,23617069,mistrzostwa-swiata-w-pilce-noznej-2018-reprezentanci-korei.html#BoxGDImgS4 Edytowane 30 Czerwca 2018 przez pg13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi