Skocz do zawartości

Oklahoma City Thunder 2014/15

Straight Edge Warrior

Rekomendowane odpowiedzi

Już parę stron wcześniej pisałem podziękowania dla osiągnięć Westbrooka po blowoucie z SAS. Było fajnie, było emocjonująco ale chyba nikt nie wierzył, że będzie tak grał cały czas?! A jeśli chodzi o Reggiego - trzeba być hipokrytą żeby oceniać kogoś w nowym teamie po 10 meczach. Zobacz jak się teraz rozkręcił, do trzeciego TD zabrakło jednej zbiórki. A to dopiero 22 mecze w nowej drużynie.

Trzeba być hipokrytą, żeby pisać po 22 meczach, że Reggie jest lepszym rozgrywającym niż Westbrook.

Edytowane przez airmax

Nie napisałem, że jest lepszy. Do Westbrooka mu trochę jeszcze brakuje. Napisałem, że staje się lepszą opcją na jedynce. Oglądnij ze 3 mecze Detroit i sam przeanalizuj co gra Jackson. Zresztą i tak już nie ma co gdybać, mam nadzieję tylko że Westbrook nie wypędzi z Oklahomy naszego MVP.

Ogląda ktoś mecz z Houston?

OKC po pierwszej kwarcie wyglądają jakby im już nie zależało na PO.

Edytowane przez kp11

Czy Brooks rozpisał tą ostatnia akcje czy Westbrook chciał wymusić faul przy trójce (ogólnie czesto to probuje robic)? Mial jeszcze sekunde czy dwie i mogł miec wide open three, a nie rzuca jak kamieniem? Inna sprawa, ze Morrow kolejny raz byl "on fire" z dystansu i mógł Westbrook oddac mu choc na chwilke show, bo w OT Thunder byliby faworytami, bo:

a) byli na fali, dogonili Rakiety pod koniec 4tej kwarty

B) Rockets graliby bez Brodacza

I w dodatkowych 5 minuach mógłby Westboro sie wyszalec, wystarczyło tylko "normalnie" spróbowac doprowadzić do niej, a nie w stylu tarzana (który to juz raz w koncowce Russ az tak traci głowe) ...

Kolejny rzut rozpaczy, przez ręce, z 9 metra. Jak Brooksa nie zwolnią do przyszłego sezonu to robimy forumową zbiórkę na bilet do Oklahomy i sam go odstrzelę z dziewięciu metrów. Tyle, że celnie :playful:

Ale przecież ci którzy twierdzą, że to słaby trener się nie znają, bezpodstawnie atakują Brooksa. Przecież to top10 trenerów w lidze!

wzięło mnie na rozkminę w pracy i tak się zastanawiam dlaczego Oklahoma nazywa sięThunder anie Thunders? 

lepiej to moim zdaniem brzmi a poza tym wszystkie ekipy mają w liczbie mnogiej Rockets, Pistons, Lakers, Hawks, Nets, Knicks itd. 

dziwne to trochę :P