mac Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Niemcy trochę jak San Antonio. Kiedyś kilka tytułów. Ostatnio zawsze wysoko, ale nigdy nie najwyżej. Oby skończyło się tak samo. Podobną szansę na powrót ma jeszcze Federer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Miło sie ich oglądało, ale nie dało to "niczego" prócz paru półfinałów i jednego finału, więc taktyka która zrobiła im dwa tytuły w latach '90 musiała kiedyś wrócić. Nie zmienia to faktu, że Francja była naprawdę słaba, w sumie nic dziwnego bo rozegrala do meczu z Niemcami cztery spotkania z leszczami. Oby z Kolumbią nie było podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 W końcu jakiś dobry soccer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 No na razie z Kolumbią podobnie jak z Francją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 W końcu jakiś dobry soccer. miły dla oka, obie drużyny grają bez obrony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 King James trafił w końcu na poważnego rywala z zachodu i jakoś nie błyszczy. Nie wykańcza akcji i nie asystuje jak w meczach ze średniakami. Może myślami jest już przy ,,the decision" (zostać w Monaco czy iść do Realu). Inna sprawa, że support gra fatalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 ale zajebał luiz ps nie ogładałem całego meczu, znowu drukarnia dla brazylii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 jakie znowu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 jakie znowu? Pierwszy przychodz na mysl mecz otwarcia P.s. czy drukarnia to nie wiem bo calego meczu nie ogladalem ale przy bramce DL nie bylo faulu, a przy karnym mogla byc czerwona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 (edytowane) w sensie że zdarzały się już 'kontrowersyjne' (aka z dupy) sytuacje, w których padał nieprawidłowy gol dla brazylii na tym mundialu, a teraz włączam akurat na wolnego i komentator coś tam kręcił nosem na ten 'faul', po którym padła bramka. dlatego znowu. e: no przy karnym to jak dla mnie czerwona, ściął go na wysokości ud... Edytowane 4 Lipca 2014 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 flop city Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 liniowy pokazuje aut, a główny daje piłkę dla Brazylii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 a idz Pan w ch** z taka Brazylia... w polfinale Niemniaszki, nie ma komu kibicowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Wielka szkoda. James to zdeecydowanie najfajniejszy do oglądania piłkarz na tym turnieju. Brazylia wygrała a kamera pokazywała głównie jego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin0 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Tak nudnej i słabej Brazylii, a jednocześnie osiągającej półfinał dawno nie było. Szkoda, 100x bardziej wolę Rodrigueza czy Cuardado niż kołka Hulka albo innego Freda. W ogóle ta Brazylia taka nie-brazylijska, najlepsi gracze to środkowi obrońcy, w ataku grają Fred czy Jo, którzy w poważnej piłce są co najwyżej średniakami. Jedynym kreatywnym zawodnikiem wpisującym się w styl brazylijski jest Neymar. Gdzie następcy Ronaldinho, Kaki, duetu Ronaldo/Rivaldo czy nawet Roberto Carlosa? Zamiast tego musimy oglądać Hulka, i masę defensywnych pomocników, bez krzty błyskotliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 w cmie odkryłem takiego kolesia jak Jó, na początku gry miał z 14 lat i był rozpierdalaczem, śmieszne bo nigdy nie udało mi się grać kariery na tyle długo, żeby się konkretnie rozwinął. dopiero ogarnąłem że ten łebek gra teraz w reprezentacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Lol piłkarzyki to niezłe cipki. Rodriguez płacze, a brazole go pocieszają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Akurat następca R.Carlosa jest w postaci Marcelo. Bardzo podobny styl gry. hue hue dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 (edytowane) @kucio znamy sie nie od dzis ale przestan grzeszyc porownywniem jakiegos smiesznego Marcelo do Carlosa, no to jest skandal Nejmar dzunior polamany i po WC dla niego Edytowane 5 Lipca 2014 przez danp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Szkoda Kolumbii, szkoda Jamesa. Chłopaczek jest po tym mundialu moim ulubionym piłkarzem. Zimna krew, swietna technika, zaangazowanie. Uwielbiam go oglądać. W FMie od lat jest już o nim głośno Myślałem, ze przejada Brazylijczyków i byłem gotów postawic na to 500zł, dobrze, ze ostatecznie nie chciało mi się tego zrobić Jeśli chodzi o Brazylie - myslalem ze ten Hulk, to jakis kozak, w FMie mial zawsze same 20, a na boisku średniawka w c***. Oscar to całkiem ciekawy piłkarz, ale jeszcze nie poziom najlepszych 10 świata. Neymara szkoda, bo to jedyna iskierka w Canarinhos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi