RappaR Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Ja zawsze trzymam kciuki za niemców (poza meczami z Polską ofc). Fajny, sympatyczny naród. BTW jakim cudem korzystasz z internetu skoro zatrzymałeś się na latach 40. XXw.? Jeszcze w 90 nie było uznawanej naszej granicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Jeszcze w 90 nie było uznawanej naszej granicy. I co, przezornie jeździłeś (Ty czy tam twoi rodzice) do 90 czołgiem po Gliwicach? Udaje Wam się wogóle odreagować te swoje frustracje jak nielubiany zespół przegra? To rzeczywiście działa? Wydaje mi się że spacer po parku, bieganie czy k**** fotografowanie ptactwa działa lepiej ale jak wolicie sobie patrzeć na Neuerów, wyobrażać ich w nazistowskich mundurach albo w roli polityka z lat 80. nie chcącego uznać granicy polsko-niemieckiej to w sumie luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 I co, przezornie jeździłeś (Ty czy tam twoi rodzice) do 90 czołgiem po Gliwicach? Udaje Wam się wogóle odreagować te swoje frustracje jak nielubiany zespół przegra? To rzeczywiście działa? Wydaje mi się że spacer po parku, bieganie czy k**** fotografowanie ptactwa działa lepiej ale jak wolicie sobie patrzeć na Neuerów, wyobrażać ich w nazistowskich mundurach albo w roli polityka z lat 80. nie chcącego uznać granicy polsko-niemieckiej to w sumie luz Neuer to nawet nie wiem gdzie gra i na jakiej pozycji, z kontekstu domyślam się, że w Niemczech. Wkurza mnie po prostu obecna agitka polityczna mająca na celu pokazanie Niemiec jako odwiecznego przyjaciele Polski i w zasadzie pierwszego września to tylko weszli zabezpieczyć Warszawę przed ruskimi i komunistami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Neuer to nawet nie wiem gdzie gra i na jakiej pozycji, z kontekstu domyślam się, że w Niemczech. Wkurza mnie po prostu obecna agitka polityczna mająca na celu pokazanie Niemiec jako odwiecznego przyjaciele Polski i w zasadzie pierwszego września to tylko weszli zabezpieczyć Warszawę przed ruskimi i komunistami. No to z ręką na sercu przysięgam że nigdzie nie widziałem ani nic nie słyszałem o tym by ktoś, polityk czy nie, robił z Niemiec "odwiecznego przyjaciela Polski" i deprecjonował rolę tego kraju w II Wojnie Światowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 No to z ręką na sercu przysięgam że nigdzie nie widziałem ani nic nie słyszałem o tym by ktoś, polityk czy nie, robił z Niemiec "odwiecznego przyjaciela Polski" i deprecjonował rolę tego kraju w II Wojnie Światowej. Wieczorkiewicz, Zychiewicz, wybielanie NSZ, trochę tego jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 przeważnie tak w życiu bywa, że łatwiej się pokłócić z sąsiadem mieszkającym obok niż dwie ulice dalej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 No to z ręką na sercu przysięgam że nigdzie nie widziałem ani nic nie słyszałem o tym by ktoś, polityk czy nie, robił z Niemiec "odwiecznego przyjaciela Polski" i deprecjonował rolę tego kraju w II Wojnie Światowej. włącz czasmi tvn24. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 http://sport.wp.pl/martykul.html?kat=86078&wid=16729203 Ja pi****le... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Republika Środkowoafrykańska - Jelenie Dolnej Ubangi hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Rappar, a to nsz trzeba wybielac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Rappar, a to nsz trzeba wybielac? No właśnie wbrew przeciwnie, nie wolno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 a jest z czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 a jest z czego? Z ludobójstwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 właśnie oczerniłeś nsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 http://sport.wp.pl/martykul.html?kat=86078&wid=16729203 Ja pi****le... To jest lepsze. http://www.sport.pl/mundial2014/10,128522,16257535,MS_2014__Wolek_o_van_Gaalu__Kawal_bufona__nieprzyjemny.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 właśnie oczerniłeś nsz Że niby co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Widać, że jest przerwa w meczach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Wszystkie obrony Howarda vs. Belgia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 no i Niemcy grają dalej, mecz nie porwał bramka ustawiła mecz, 1 połowa dominacja Niemców (coś jak w meczu z USA) a Francuzi postarali się w 2 połowie ale pod koniec meczu gdzie wydawało że rzucą się na Niemców nic nie grali, chyba totalnie siedli kondycyjnie - ogólnie mecz spokojny, brak było brutalnych fauli, takiej walki do upadłego na Brazylię to powinno wystarczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Niemcy grali jak w latach 90-tych i wcześniejszych. Zanudzenie przeciwnika w środku pola i gol po stałym fragmencie gry - no dosłownie jakby Klinsman, Voller, Matheus i Moller biegali po boisku. A tak miło się ich oglądało na ostatnich turniejach, a i na tym grali momentami bardzo przyjemnie dla oka (z Ghaną, Portugalią). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi