Jinks Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Czarny koń na razie jest w czarnej d.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 32 drużyny to jednak za dużo ale komercyjnie chyba tak musi być za dużo jest drużyn z azji i afryki, które po prostą są słabe i będą słabe i pomyśleć że oba kontynenty domagają się większej ilości miejsc dla siebie może eliminacje powinny inaczej wyglądać np. ekipy z europy/ameryki płd powinny grać baraże z resztą kontynentów i wtedy pojawiłaby się szansa na zobaczenie lepszych ekip na MS a nie takiego Iranu, Algieru, Hondurasu, Kamerunu, Australii itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 pięknie belgia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Wejście Fellainiego zmieniło całkowicie obraz gry. Dopiero po tym zaczęła się ciekawa gra. Mam nadzieję, że van Gaal dobrze go ustawi w United. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Z tego co wiem to van Gaal chce sie pozbyc Fellainiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prorok89 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 32 drużyny to jednak za dużo ale komercyjnie chyba tak musi być za dużo jest drużyn z azji i afryki, które po prostą są słabe i będą słabe i pomyśleć że oba kontynenty domagają się większej ilości miejsc dla siebie może eliminacje powinny inaczej wyglądać np. ekipy z europy/ameryki płd powinny grać baraże z resztą kontynentów i wtedy pojawiłaby się szansa na zobaczenie lepszych ekip na MS a nie takiego Iranu, Algieru, Hondurasu, Kamerunu, Australii itp Ale to jest właśnie piękno mundialu.Spotkania odmiennych styli,kopciuszków z wielkimi potęgami itd.Takie ME są dla mnie zdecydowanie uboższe.Zauważ ,że poziom się wyrównuje nie ma już pogromów typu 7-0,a jak na razie największa łupnia dostała Portugalia i Hiszpania.Nie chciałbym by grało 25 zespołów z Europy od tego mamy ME.Nie chce Estonii zamiast Kostaryki na mundialu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Z tego co wiem to van Gaal chce sie pozbyc Fellainiego Ty to wiesz? Ciekawe. Nie wiadomo, czego chce van Gaal, więc wstrzymałbym się z takimi głosami. To wszystko luźne doniesienia i nic się jeszcze nie sprawdziło, poza tym że go zatrudnią. Już tylu gości było przymierzanych, że ciężko policzyć, a sam LvG jeszcze nawet nie zaczął pracować w klubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 (edytowane) ME to też będzie porażka 24 zespoły to będzie zdecydowanie za dużo i też będą kiepskie mecze mnie zastanawia najbardziej na tym Mundialu Messi on nic nie osiągnął z reprezentacją a w Brazylii ma chyba największe szanse na to (teoretycznie) wg mnie jeżeli nic nie wygra to nie ma co go wymieniać w rankingach GOAT czy coś tego typu - bez sukcesu w reprezentacji pozostanie piłkarzem niekompletnym - pożyjemy zobaczymy a Brazylia póki co słaba Edytowane 17 Czerwca 2014 przez drtoudi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Dla całej Argentyny nie ma teraz taryfy ulgowej. Wszystkie gwiazdy są w prime, są zgrani ze sobą (trzon repry jest ten sam od 4-5 lat, gracze znają się też z klubów), grają prawie u siebie, mają łatwą grupę i stosunkowo łatwą drabinkę, są głodni, mają ogarniętego trenera. W sumie wszystko im sprzyja. Pięta achillesowa to przeciętna defensywa, ale przecież tragicznie nie jest (są Zapaleta i Mascherano). Jeżeli nie będzie chociaż półfinału to będzie to stracone pokolenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Sukces sukcesem, ale Messi po prostu w reprze gra bardzo slabo Brazylia tak jak po 1 meczu sie wydawalo bardzo slabiutka, a Meksyk, bardzo zorganizowany ciezki przeciwnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ten bramkarz Meksyku ma więcej szczęścia niż rozumu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 żółta dla marcelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Mam nadzieję, że będzie nam dane zobaczyć kiedyś reprezentację Polski grającą z takim serduchem i konsekwencją jak Meksykanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ty to wiesz? Ciekawe. Nie wiadomo, czego chce van Gaal, więc wstrzymałbym się z takimi głosami. To wszystko luźne doniesienia i nic się jeszcze nie sprawdziło, poza tym że go zatrudnią. Już tylu gości było przymierzanych, że ciężko policzyć, a sam LvG jeszcze nawet nie zaczął pracować w klubie. czego on chce to nie wiadomo, ale pogłoski są, że Fellaini jest dostępny za okazyjną cenę - w porównianiu do ceny za jaką przyszedł do MU. Co do Pepe to typowa taktyka "gramy na Pepe" zeby go sprowokowac zadzialala w 100% to jest debil i "ciezar u nogi" dla kazdej druzyny w ktorej gra. i tu jestem w rozterce, ryj mi się cieszy jak widzę jego odpały w Realu, a ponoć Mou chce go w Chelsea jako następcę Luiza (oby Zouma miał wiele szans na grę), a Chelsea nie znoszę, więc Pepe byłby tam miłym dodatkiem. i i MŚ są zdecydowanie za obszerne. nie zdziwi mnie jeśli MŚ rozrosną się do 40 drużyn. kasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 To mamy poważnego kandydata do nagrody babola mundialu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Mam nadzieję, że będzie nam dane zobaczyć kiedyś reprezentację Polski grającą z takim serduchem i konsekwencją jak Meksykanie. Ja już widziałem - Hiszpania 82r - czasem sie cieszę że mam swoje lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 i tu jestem w rozterce, ryj mi się cieszy jak widzę jego odpały w Realu, a ponoć Mou chce go w Chelsea jako następcę Luiza (oby Zouma miał wiele szans na grę), a Chelsea nie znoszę, więc Pepe byłby tam miłym dodatkiem. - Może nie zasłużył aż na czerwoną kartkę, jednak mimo że nie była to bezpośrednia agresja, to takie zachowanie wielokrotnie upoważnia sędziów do podjęcia takich decyzji. Pepe na karę zasłużył - mówi Mourinho. - Pozostawienie zespołu w osłabieniu na tak długi czas, jest oczywistą korzyścią dla przeciwników. Pepe nie jest nawet Portugalczykiem, więc ze względu na swoje brazylijskie pochodzenie powinien zwrócić szczególną uwagę na swoje zachowanie. Chyba jednak go nie weźmie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 a szkoda. niech zatem dalej Realowi bruździ. choć z drugiej strony, to co Mou mówi, a to co robi, to dwa odrębne światy. nigdy z nim nic nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Pepe nie jest nawet Portugalczykiem, więc ze względu na swoje brazylijskie pochodzenie powinien zwrócić szczególną uwagę na swoje zachowanie. Haha, wyobraźcie sobie co by było te słowa padły w stosunku do jakiegoś benisza czy innego obraniaka. Strzelam, że afera na pierwsze strony wszystkich przeglądów sportowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 (edytowane) Ogladalem skrót ze spotkania mexico brasil. fajnie bronil ten mex ale jak Skoczek wczesniej wspomnial wiecej farta niz skilla. Polecam zobaczyc kota z kostaryki- fajne interwencje mial niczym psy z w11 Edytowane 18 Czerwca 2014 przez tegotamtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi