agresywnychomik Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Za to co nam klega Maciek9020 zaprezentowal powinien byc jakis chocby symboliczny (24h) ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Dokladnia agresywnychomik ma racje (dostalem twojego pma). Swoja droga przyjechalem na krotki urlop na Floryde, jakies 30 mins od Miami, m.in. zeby posmiac sie z sezonowych fanow Heat, wielce sie oburzyli jak im powiedzialem, ze Heat dostana w dupe bo sa po prostu gorsi od SAS. Ale do czego zmierzam, ogladam sobie Portugalie i pod koniec I polowy kablowka siadla. Nic to mysle sobie pojde do baru, zjem cos, rzuce okiem na "lokalny talent" i spadam spowrotem. W barze pelno szwabow, mieli przewage min. 8 do 1 na biednym polakiem, wpada jakis dziadek i na glos do barmana: "jaki byl wynik wczoraj USA-Chiny ? Padlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Nie chcę mistrzostwa dla Niemiec z jednego powodu - nie gra Reus. Gdyby grał, byłoby mi obojętne kto wygra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 sędziowanie na tej skurwiałej imprezie to jakaś farsa, kim w ogóle są te marniaki? mam wrażenie że na tym mundialu padło więcej niezaliczonych bramek niż zaliczonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 LOL, widzieliście analizę strejlaua? Beka nieziemska. W ogole te "studia" stoją na tragicznym poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Dotychczas na Mundialach: Thomas Muller 8 meczów - 8 goli Christiano Ronaldo 12 meczów - 2 gole Leo Messi 9 meczów - 2 gole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prorok89 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Wsadź Messiego i Ronaldo na środkowego napadziora do takiej maszynki jak Niemcy a zniknie twoje zaskoczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Niemcy - Portugalia. Zapowiadał się fajny mecz, ale wszystko spieprzył sędzia, dając niesłuszną kartkę Pepe, oraz Tomasz Jasina (+Kosowski). Ten pierwszy to komentator chyba z najmniej nadającym się do tej pracy głosem (może zniósłbym go jako "drugiego" komentującego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) 31 sekund? Edytowane 16 Czerwca 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 W obronie usa biega DaMarcus Beasley, a w bramce stoi Dwight Duncan, tfu... Tim Howard : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 (edytowane) a w reprezentacji Anglii czarny Sterling i biały Barkley Edytowane 16 Czerwca 2014 przez halfoat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Argentyna wygrała eliminacje w Ameryce, ma gwiazdy praktycznie na każdej pozycji to niby czemu by nie miała być faworytem bo nie kumam tej wypowiedzi. W turnieju o takim klimacie musisz rozkręcać się powoli. Argentyna ma klimat bardziej chłodny, bardziej europejski więc dla nich to też nie jest łatwe- to że wczoraj nie zachwycali to jedno ale zrobili tak naprawdę swoje swoje zrobili, ale zagrali marnie. imo żaden z nich faworyt, już zwłaszcza w świetle dzisiejszej demolki w wykonaniu niemców. a na której defensywnej pozycji mają niby gwiazdy? ich mizeria defensywna jest straszna, najbliżej tam do zawodnika poważnego formatu jest mascherano, który gra w drugiej linii. garay czy fernandez są bardzo solidni, ale to nie jest ani pierwsza, ani druga klasa. bramkarz? romero przeygrywający rywalizację z subasiciem? ofensywę może i mają mocarną, ale to za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Z tego Boeyu to jest dopiero def, obie bramki chłopak jakby niewiedział po co jest na boisku, plus wczoraj Bośnia ja rozumiem że cieżkie warunki gorąco wilgotno itd ale tak jak się tam niechciało im biegać pod koniec to jakaś tragedia była, po tej bramce myślałem że ruszą do ataku a ci najchętniej by się juz położyli, dzeko ogólnie jakiś zmanierowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Niemcy zagrali pewnie i całkiem fajnie dla oka, ale trzeba uczciwie przyznać, że Portugalia była po prostu słaba. Gdyby nie lekkomyślność przy sytuacjach sam na sam w II połowie, to byłoby 6-0 i nikt nie mógłby mieć pretensji. Trochę mi ten mecz przypominał demontaż w 1/4 Argentyny przed 4 laty w RPA, choć tam trwał on trochę dłużej, tutaj w 45 minucie było po wszystkim. Tak w ogóle apropo sytuacji z Pepe zadziałał chyba jego fejm - Muller przyflopował przy tym odepchnięciu ręką, ale ta główka była zbyteczna i dała sędziemu podstawę do pokazania czerownej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Przecież czerwo dla Pepe jak najbardziej słuszne, ale ten karny w ogóle był? Widziałem powtórkę kątem oka i faulu tam raczej nie stwierdziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 można było gwizdnąć ;] łapał za koszulkę ,takie 50/50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Przecież czerwo dla Pepe jak najbardziej słuszne, ale ten karny w ogóle był? Widziałem powtórkę kątem oka i faulu tam raczej nie stwierdziłem. Karny był przecież obrońca ściągał go w dół bo przegrał walkę o pozycję. Możemy dyskutować na ile to było poważne ale fakt jest faktem że jakby go nie łapał za ramię to by wyszedł sam na sam z bramkarzem. Karny oprócz tego z urugwajem to najbardziej oczywisty ze wszystkich na tych mistrzostwach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 a w reprezentacji Anglii czarny Sterling i biały Barkley nie bialy tylko szczuply Barkley Co do Pepe to typowa taktyka "gramy na Pepe" zeby go sprowokowac zadzialala w 100% to jest debil i "ciezar u nogi" dla kazdej druzyny w ktorej gra. Dzis bedzie fajny meczyk Brazylia Meksyk spodziewam sie duzej liczby bramek pewnie bedzie cos w stylu 4:2 dla Brazyli chociaz goraco bede kibicowal Meksykowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ja rowniez za meksykami, wkurza mnie ta cala Brazylia. Poki co Belgia wali glowa w mur, patrzac po nazwiskach chocby z PL to ma pake ze glowa mala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Karny dla Algierii bardziej ewidentny od tego dla Niemcow. P.s. Dla Belgow na Euro 2016 kazdy wynik ponizej polfinalu bedzie porazka, teraz jeszcze nie maja tak duzej presji "ucza sie". Edytowane 17 Czerwca 2014 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi