Skocz do zawartości

Liga Roto Dynasty

SiXers

Rekomendowane odpowiedzi

Ej, nie wrzucajcie nowych terminow dopoki stare wygladaja dobrze, a zdaje sie, ze...

W dniu 13.09.2014 o 21:54, wiLQ napisał(a):

To machniemy cos w tygodniu? Np 29-30.09? Albo caly poprzedni tydzien poza weekendem?

... te na razie pasuja wszystkim, ktorzy sie wypowiedzieli.

W dniu 14.09.2014 o 07:05, Tizz napisał(a):

serio chcecie draftowac jeszcze we wrzesniu?! wyluzujcie nieco, wczesny pazdziernik gdzies do jego połowy optymalnie mysle jesli oczywiscie terminy by zagrały ;)

Nie chcemy tylko musimy bo powinien byc czas na zejscie pod limit pensji.

Karl wpisal w regulamin 30 dni, wiec o ile da sie to zrobic to tego sie trzymajmy.

W dniu 14.09.2014 o 19:56, wiLQ napisał(a):

Karl wpisal w regulamin 30 dni, wiec o ile da sie to zrobic to tego sie trzymajmy.

Regulamin jest cały czas w stanie powstawania ;)

Postawiłem głosowanie tutaj: http://www.tymelie.com/poll:878cff021, tak będzie prościej i klarowniej.

Okres: od 21 września do 20 października.

Zapraszam się wpisywać

W dniu 14.09.2014 o 21:36, karl napisał(a):

Postawiłem głosowanie tutaj: http://www.tymelie.com/poll:878cff021, tak będzie prościej i klarowniej.

Poki jeszcze mozesz to wywal daty, ktore juz zostaly skreslone przez kogos w tym watku. Bo za dluga ta lista. Tzn Ledleyowi odpada weekend 27-28.09, evitacre preferuje od pon do czw, kolkowi nie pasuje piatek, SlaKB skreslil 26.09 i 27.09 plus rowniez preferowal pon-czw... ergo jasne jest, ze najwieksze szanse mamy w tygodniu, a weekendy chyba trzeba wywalic. Edytowane przez wiLQ

W dniu 14.09.2014 o 21:48, karl napisał(a):

Tylko, ze SLaKB te daty, które on wspominał nie pasowały ze względu na godziny wieczorne takiego draftu, jeśli draft byłby o np. 11 to już mógłby wziąć udział... Tak więc, nie wiem czy wywalać te jego daty

Ale nie ma godziny w ankiecie, wiec jak to zaznaczyc? Wydaje mi sie, ze najlepiej zaczac od kilku opcji jak najblizej czasowo, ktore daja szanse i jesli sie nie myle nikt dotychczas nie skreslil "np 29-30.09 albo caly poprzedni tydzien poza weekendem". Dopiero jak wszystkie one odpadna przejsc dalej bo tak jak dajesz wybor miedzy koncem wrzesnia, a srodkiem pazdziernika to zwyczajnie wygodniej jest wybrac to drugie ;-)

'coś mi dziwnie przeglądarka otworzyła, ja codziennie jestem dostępny, tylko z zastrzeżeniem że czasami mam pracę do 20, więc nie wcześniej niż 21.'

wszelkie czerwone serie to wina przeglądarki, średnio mi działa ten kalendarz...

W dniu 15.09.2014 o 19:11, wiLQ napisał(a):

Po czerwonej serii Tizza i QASa [wyjezdzacie gdzies?] zostala nam tylko jedna data - poniedzialek 29.09

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.