SlaKB Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 4.10 u mnie też odpada. Tak jak pisałem w weekend będzie u mnie ciężko z czasem. Chyba że zrobimy draft w godzinach 11-15 to wtedy w weekend mi pasuje. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Ej, nie wrzucajcie nowych terminow dopoki stare wygladaja dobrze, a zdaje sie, ze... To machniemy cos w tygodniu? Np 29-30.09? Albo caly poprzedni tydzien poza weekendem?... te na razie pasuja wszystkim, ktorzy sie wypowiedzieli. serio chcecie draftowac jeszcze we wrzesniu?! wyluzujcie nieco, wczesny pazdziernik gdzies do jego połowy optymalnie mysle jesli oczywiscie terminy by zagrały Nie chcemy tylko musimy bo powinien byc czas na zejscie pod limit pensji. Karl wpisal w regulamin 30 dni, wiec o ile da sie to zrobic to tego sie trzymajmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Karl wpisal w regulamin 30 dni, wiec o ile da sie to zrobic to tego sie trzymajmy. Regulamin jest cały czas w stanie powstawania Postawiłem głosowanie tutaj: http://www.tymelie.com/poll:878cff021, tak będzie prościej i klarowniej. Okres: od 21 września do 20 października. Zapraszam się wpisywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) Postawiłem głosowanie tutaj: http://www.tymelie.com/poll:878cff021, tak będzie prościej i klarowniej.Poki jeszcze mozesz to wywal daty, ktore juz zostaly skreslone przez kogos w tym watku. Bo za dluga ta lista. Tzn Ledleyowi odpada weekend 27-28.09, evitacre preferuje od pon do czw, kolkowi nie pasuje piatek, SlaKB skreslil 26.09 i 27.09 plus rowniez preferowal pon-czw... ergo jasne jest, ze najwieksze szanse mamy w tygodniu, a weekendy chyba trzeba wywalic. Edytowane 14 Września 2014 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Tylko, ze SLaKB te daty, które on wspominał nie pasowały ze względu na godziny wieczorne takiego draftu, jeśli draft byłby o np. 11 to już mógłby wziąć udział... Tak więc, nie wiem czy wywalać te jego daty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Tylko, ze SLaKB te daty, które on wspominał nie pasowały ze względu na godziny wieczorne takiego draftu, jeśli draft byłby o np. 11 to już mógłby wziąć udział... Tak więc, nie wiem czy wywalać te jego datyAle nie ma godziny w ankiecie, wiec jak to zaznaczyc? Wydaje mi sie, ze najlepiej zaczac od kilku opcji jak najblizej czasowo, ktore daja szanse i jesli sie nie myle nikt dotychczas nie skreslil "np 29-30.09 albo caly poprzedni tydzien poza weekendem". Dopiero jak wszystkie one odpadna przejsc dalej bo tak jak dajesz wybor miedzy koncem wrzesnia, a srodkiem pazdziernika to zwyczajnie wygodniej jest wybrac to drugie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Ok, zmieniłem od okres od 21 września do 5 października Ten sam link: http://www.tymelie.com/poll:878cff021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 dajcie kilka terminow a nie przepychacie sie o jeden, jak dzieci ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Na razie wypowiedzialo sie tylko 8 GM, i z tego co widzę, to tylko 2 dni zostały z okresu 21 września - 5 października jako możliwe. Zapraszam tych wszystkich, którzy jeszcze się nie wpisali o update kalendarza: http://www.tymelie.com/poll:878cff021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Ja wolałbym weekendy do 5.10 bo potem lece na 2 tygodnie na wczasy. Godziny to najlepiej późne popołudnie - wczesny wieczór (17-22) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 blackmagic, proszę uzupełnij w takim razie kalendarz, żeby porządek był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 ja swój trochę wyedytowałem i ustawiłem więcej dni jako dostępnych, wcześniej na telefonie coś nie pykło. No i to ja odpowiadam za wpis jako "your name".. sorry za kłopot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 ja swój trochę wyedytowałem i ustawiłem więcej dni jako dostępnych, wcześniej na telefonie coś nie pykło. No i to ja odpowiadam za wpis jako "your name".. sorry za kłopot. zmienilem juz na kolek23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 W kalendarzu nie ma podanych godzin, zaznaczam więc że wypełniałem go z myślą o godzinach wieczornych (20-21) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 coś mi dziwnie przeglądarka otworzyła, ja codziennie jestem dostępny, tylko z zastrzeżeniem że czasami mam pracę do 20, więc nie wcześniej niż 21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 No super, a ja nie później niż 20, bo pracuje od 6 rano xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 to se kup koszulkę CHODZĘ NIEWYSPANY BO NAPIERDALAM W FANTASY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 E tam, akurat zawsze pierwszy jestem na FA po nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Po czerwonej serii Tizza [wyjazd?] zostaly nam 3 daty - poniedzialek 29.09, 02.10 i 05.10. Edytowane 15 Września 2014 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 'coś mi dziwnie przeglądarka otworzyła, ja codziennie jestem dostępny, tylko z zastrzeżeniem że czasami mam pracę do 20, więc nie wcześniej niż 21.' wszelkie czerwone serie to wina przeglądarki, średnio mi działa ten kalendarz... Po czerwonej serii Tizza i QASa [wyjezdzacie gdzies?] zostala nam tylko jedna data - poniedzialek 29.09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi