karl Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) Dzisiaj zapisal sie do ligi evitacre, co oznacza, ze zapisal sie kazdy z zawodnikow (co prawda, brakuje jeszcze 2 graczy, ale dostalem jakis czas temu od nich info, ze w ten weekend to zrobia). Mysle, ze poszlo calkiem gladko, a porownujac to z liga keepera obok, to idzie nam zdecydowanie dobrze. Ankieta odnosnie obnizek pensji zakonczyla sie dzisiaj o polnocy. Zwyciezyla glosami 10 do 5 opcja 2, czyli: Ilość rozegranych meczów – współczynnik mnożenia pensji (dla zawodników >= 10$): 82 – 31 – współczynnik: 1 30 – 21 – współczynnik: 0.9 20 – 11 – współczynnik: 0.8 10 – 0 – współczynnik: 0,7 Ilość rozegranych meczów/obniżka salary (dla zawodników < 10$): 82 – 31 – bez obniżki 30 – 21 – obniżka o 1$ (lub pensja minimalna) 20 – 11 – obniżka o 2$ (lub pensja minimalna) 10 – 0 – obniżka o 3$ (lub pensja minimalna) W ten weekend postaram sie pochylic nad reszta regulaminu, by zaczac rozstrzygac kolejne kwestie. Wrzuce rowniez aktualne pensje zawodnikow na sezon 2014/2015 oraz trzeba bedzie zaczac powoli myslec o dacie draftu. Edytowane 4 Września 2014 przez karl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 czym się różni dynasty od keepera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 czym się różni dynasty od keepera?Glownie zasadami zatrzymywania zawodnikow - dynasty to jak FBX, a keeper ma blizej do FB-Best ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 to w takim razie czy są tu jeszcze wolne miejsca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 to w takim razie czy są tu jeszcze wolne miejsca?niestety nie. Wszyscy już sie zapisali tez na yahoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marthinus Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Termin draftu taki jak w ustawieniach Ligi czy będzie jeszcze zmieniany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Termin draftu taki jak w ustawieniach Ligi czy będzie jeszcze zmieniany?jescze będzie zmieniany, nie było nawet dyskusji jeszcze na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 jescze będzie zmieniany, nie było nawet dyskusji jeszcze na ten tematTo ja zacznijmy bo jest polowa wrzesnia, a chcemy miec draft do jego konca... to co, w weekend 27-28.09? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 To ja zacznijmy bo jest polowa wrzesnia, a chcemy miec draft do jego konca... to co, w weekend 27-28.09? U mnie właśnie ten weekend odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 U mnie właśnie ten weekend odpada.To machniemy cos w tygodniu? Np 29-30.09? Albo caly poprzedni tydzien poza weekendem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 To machniemy cos w tygodniu? Np 29-30.09? Albo caly poprzedni tydzien poza weekendem? Ja jestem elastyczny, byleby był to wieczór. Generalnie wiadomo im szybciej tym lepiej, ale niech najpierw wypowiedzą się osoby, które mają pozajmowane jakieś dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) pls nie weekend pon - > czw od 21:00 będzie genialnie, damy rade! Edytowane 13 Września 2014 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Kazdy dzien oprocz piatku raczej bedzie mi pasowal. W tygodniu najpozniej kolo 20, bo do pracy wstaje o 5.30... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 W weekendy mogę mieć czas, a mogę i nie... Najprędzej dni powszednie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 spędzacie weekendy przed kompem? serio chcecie draftowac jeszcze we wrzesniu?! wyluzujcie nieco, wczesny pazdziernik gdzies do jego połowy optymalnie mysle jesli oczywiscie terminy by zagrały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 najlepiej w weekend, aczkolwiek ja się dostosuję, aby nie przed 21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 U mnie 26.09 i 27.09 na pewno odpada, w weekend może być ciężko o znalezienie czasu, ewentualnie w jakąś niedzielę. W pn-czw powinno mi pasowac, najlepiej ok. 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 U mnie na chwilę obecną każdy dzień pasuje, jedynie nie wcześniej jak godzina 21. Optowałbym z terminem się uporać tak max do 5 października. Przynajmniej granicę mniej więcej jakąś winniśmy mieć nie do przekroczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Ja proponuję termin 4.10. Akurat tego dnia jest pierwszy mecz preseason. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi