Truth Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 http://www.tmz.com/2014/06/28/nba-rodney-hood-cleanthony-early-jewelry-rafaello-and-company-diamonds-nba-draft/ swietny material na kolejnych bankrutow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 A to nie jest jakiś leasing czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Hood na swoim twicie pisał, że jego mama zabiła by go gdyby kupił sobie tak drogi zegarek, był tylko pożyczony. Szkoda, że Corbin już wyleciał, mieli by wspólny temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 a jak tam wielka nadzieja białych przemek karnowski, ktoś mi powie? koleś ma już 21 lat wg tego co znalazłem, epicką punktację na nba draft net http://www.nbadraft.net/players/przemek-karnowski czyżby kolejna kariera w stylu wojciecha myrdy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Karn postanowil zostac jeszcze na sezon w Gonzadze, szanse na wybor w drafcie ma spore, nie ma co panikowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 ja bym napisał inaczej. Jeśli Karnowski nie dostanie się do nba to będzie katastrofa, biorąc pod uwagę fakt, że obecnie na takie bestie jak on czy Bhullar jest spore zapotrzebowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 ja bym napisał inaczej. Jeśli Karnowski nie dostanie się do nba to będzie katastrofa, biorąc pod uwagę fakt, że obecnie na takie bestie jak on czy Bhullar jest spore zapotrzebowanie. Nope, akurat trend jest odwrotny, teraz jest dużo mniejsze ciśnienie na klocki co nic nie potrafią niż jakieś 5 lat temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Tod fuller lub pat burke, nic więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 no ej koleś jest po 2 latach na uniwerku, to chyba już zaczyna się robić trochę późno na bycie zayebistym wymiataczem, co? nie ma nawet swojej strony na angielskiej wikipedii : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 z nim jest dziwny przypadek. wicemistrz świata który zostaje rok dłużej w Polsce bo musi zdać maturę i gra w Lakers Tarnobrzeg. teraz gra w ncaa bez szału. nie jestem aż takim ekspertem ale nie wiem czy droga przez ncaa jest odpowiednia dla graczy europejskich. jak patrzy się na zawodników którzy z europy coś znaczą w NBA to ich droga wiodła prosto z lig europejskich na parkiety nba. nowitzki, gasole, stojakovic, gortat, belinelli ,diaw ,parker, nesteorivic, kirilenko, teletovic , ameryka pld scola, manu, splitter, barbosa nie znam albo teraz mi nie przychodzi do głowy euras czy prawie euras który zrobił zamieszanie po ncaa, nawet valanciunas, asik ominęli tę drogę wojciech myrda to fajny przykład ale chociaż ten miał waruny w defensywie aby załapać się na etat ale karnowski? niby fajny technicznie, wielki, z przyzwoitym rzutem , niezły passing skill i czytanie gry ale nic wyróżniającego. nie ma swojej "klepki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Wow, właśnie zobaczyłem, że ma wingspan mniejszy od wzrostu mimo dobrych gabarytów, z tym nie ma po co startować do NBA. To wielki misio, skończy w Europie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi