RonnieArtestics Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Melo to pikuś, ja bym chciał wiedzieć czemu Dragic >> Conley w tym sezonie na przykład ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Dzięki za troskę, ale na mój ból dupy podziała tylko maść o nazwie Wiggins. Na pozostałe mam alergię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Melo to pikuś, ja bym chciał wiedzieć czemu Dragic >> Conley w tym sezonie na przykład ?? Dragic>/>Conley. Uważam ich za dość blisko siebie w rankingu zawodników. Conley jest w moim top20. A teraz wyjaśnienie - Conley to floor general i first pass pg. W obecnej nba się to mnij sprawdza, a szczególnie i w Suns i w Memphis lepiej pasuje Dragic, on ściąga na siebie uwagę, wymaga kontroki i ograniczania, poprzez wjazdy świetnie kreuje. Rozgrywający na współczesną nba. Conley z kolei ma spodą przewagę w D i świetnie potrafi odnaleźć gracza i dograć piłkę, ale jednak nie jest takim scoring threat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Wybaczcie, że wtrącę się w tę jakże pasjonującą dyskusję dotyczącą niewątpliwie Draftu '14, ale ponoć zgłosił się do niego M. Ponitka. Chwyt marketingowy czy liczenie na końcówkę II rundy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ponitka powinien pójść do NCAA zwłaszcza po tym jak miał fantastyczne Hoop Summit i bardzo dobre opinie po MŚ U-19 gdzie bardzo doceniano jego obronę i Givony z DraftExpress dużo pozytywów pisał na jego temat. Wiadomo że pozostał w notesach GMów i na pewno ktoś odwiedzał mecze Ostendy więc kto wie może dostał obietnicę od jakiegoś klubu że jak dobrze wypadnie na testach to go wezmą w drugiej rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 inaczej to nie widzę sensu by w takim mocnym drafcie się zgłaszać jak nie ma jakieś obietnicy, przeciez mógł poczekac jeszcze rok skoro tyle czeka tak samo uważam że mógł do NCAA pojśc to mogłoby podnieść jego wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Dla mnie słaby ruch, ale zapewne się wycofa. Za rok pójdzie w drugiej rundzie na 100 %, a teraz raczej nie zostałby wybrany w drafcie. Zresztą czy to gracz, który ma szanse na jakąś karierę w USA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Może po prostu chce sobie już w tym roku pograć w lidze letniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Lakers będą patrzeć pod kątem upside'u. Parker prawdopodobnie nie będzie na szczycie ich listy. Mam nadzieję, że Jazz myślą tak samo i wezmą Vonleha z czwórką ;] Inglis potwierdził że będzie brał udział w tym drafcie to może jego Lakers sobie wezmą skoro tak na upside patrzą Fakt branie Parkera to byłby strzał w kolano, Kobe mógłby się obrazić że ma obok siebie grajka który rzuca i nawet zdarza mu się trafiać inaczej to nie widzę sensu by w takim mocnym drafcie się zgłaszać jak nie ma jakieś obietnicy, przeciez mógł poczekac jeszcze rok skoro tyle czeka tak samo uważam że mógł do NCAA pojśc to mogłoby podnieść jego wyniki mocny czołówką, mówi się że jest dosyć płytki draft więc teoretycznie zrobił dobrze plus w jego wypadku też zbyt długo czekać nie można jak jest jeszcze młody to będą pokłądać w jego rozwoju nadzieję. ps. Nie jestem jakimś wielkim fanem Vonleha ale w sumie to znacznie bardziej wolałbym jego wybrać niż choćby takiego Randlea, z tego dzieciaka może być naprawdę steal jeśli pójdzie gdzieś w okolicach tego 7 picka Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ponitce rok dłużej w Belgii by nie zaszkodził, a i draft 2015 na dziś wydaje się nieco słabszy niż tegoroczny. Dziwią mnie te opinie o płytkim drafcie, może ciężko będzie w drugiej rundzie znaleźć all-stara, ale można wyłowić masę solidnych rolesów po pełnej edukacji na collegu. A Lakers przy swoim wyborze powinni patrzeć na erę postbryanowską, a nie dopasowywać swój wybór do Kobego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Jeszcze się okaże czy ten draft będzie taki mocarny. Poprzedni okazał się raczej klapą. Z rookasów w tym sezonie warto by wymienić paru: 2 - Oladipo 7 - McLemore 9 - Burke 11 - MCW 13 - Olynyk 15 - Antotekounmpo 21 - Dieng 22 - Mason Plumlee 24 - Hardaway jr. 38 - Wolters 48 - Kelly I tyle. Trzech z top10. Co niektórzy GMowie się nie popisali:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 no ale McCollum mial raz, kontuzje, dwa utknał potem za Mo. no ale fakt,ze troche i tak cienkawo, zreszta ten draft bedzie obfitował w mase niezłych rolesow i tylko kilku 6-7potencjalnych all starow, overhyped. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 6-7 all starow i masa dobrych rolesow to mało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 'znaffcy' pisza,ze to najlepszy draft eva, wiec, tak - mało ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Nie spotkałem się jeszcze z opiniami ze to będzie najlepszy draft w historii, jedynie często czytam że najlepszy od czasów Lebrona, a 6-7 all starów i masa pożytecznych rolesow to byłby najlepszy draft od 2003. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 W 1984 było siedmiu all starów a w 2003 ośmiu (ale trzech to Kaman, Mo Williams i Josh Howard) więc nie bardzo widzę powód do płaczu jak się okaże że teraz będzie "tylko" 6-7 takich. Ilu byś chciał Tizz, trzydziestu?Przyznam jednak że ciężko mi sobie wyobrazić że choćby jeden z trójki Wiggins, Embiid, Parker osiągnie poziom Olajuwona albo LeBrona. Kanadyjczyk i Mormon trochę przygasili hype tym sezonem, Embiid co prawda wystrzelił niczym z nebelwerfera ale czy to Haakem 2.0? Trudno, ktoś mnie potem nie wpuści na bandwagon ale nie oczekuje od nich więcej niż bycia szeregowymi all starami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Właśnie obejrzałem sobie mecze finałowe final 4 Ligi Adriatyckiej. Albo ja coś przeoczyłem ale Sarić nie wydawał mi się dobrym obrońcą a w tych meczach wyglądał na bestie po obu stronach parkietu. Świetnie zbiera, blokuje, ma dobry rzut za 3, ma bardzo dobrą pracę nóg. Gdyby nie to że nie grał w NCAA to na poważnie można się zastanawiać czy nie jest lepszy od Randle'a. Bo od Gordona to na pewno 8/16 za 3 22/13/6,5 Po obejrzeniu tego stwierdzam że jeśli jakimś cudem będzie dostępny do picku Detroit to powinni brać go w ciemno bo facet w tej chwili już jest porównywalny do Monroe a za 2-3 lata na 100% będzie lepszy od niego ( mógłby trochę nabrać masy ale i tak fantastycznie ustawia się do zbiórek i wypycha graczy wyższych i cięższych spod kosza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Po obejrzeniu tego stwierdzam że jeśli jakimś cudem będzie dostępny do picku Detroit to powinni brać go w ciemno bo facet w tej chwili już jest porównywalny do Monroe a za 2-3 lata na 100% będzie lepszy od niego ( mógłby trochę nabrać masy ale i tak fantastycznie ustawia się do zbiórek i wypycha graczy wyższych i cięższych spod kosza) Dlaczego akurat Detroit? Drużyna, która ma i tak nadmiar talentu na PF ma brać kolejnego? UTAH style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Poprzedni okazał się raczej klapą. Z rookasów w tym sezonie warto by wymienić paru: 2 - Oladipo 7 - McLemore 9 - Burke 11 - MCW 13 - Olynyk 15 - Antotekounmpo 21 - Dieng 22 - Mason Plumlee 24 - Hardaway jr. 38 - Wolters 48 - Kelly I tyle. Trzech z top10. Co niektórzy GMowie się nie popisali:) Steven Adams? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Adams i jego 14.8 MPG są trudne do sklasyfikowania, momentami wyglądał spoko i kiedy grał to raczej robił co najmniej przyzwoite wrażenie, ale Brooks nie za bardzo mu ufał bo jest Brooksem.Ale skoro można wymieniać Dienga to i Adamsa jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi