Mentor Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Oczywiście, ale od czegoś trzeba zacząć, trzeba podjąć decyzję, ustalić strategię i konsekwentnie działać w obranym kierunku. Oczywiście po drodze przydaje się elastyczność bo różne sytuacje mogą się przytrafić, ale ja jestem zdania, że ten napływ nowych GM-ów to generalnie dobra rzecz i zwiastun lepszych czasów dla wielu ekip. Ciekawe są też te nowe oferty z pełnią władzy dla trenerów, czyli to co dostał Doc w Clippers i teraz SVG w Detroit. To może dobre rozwiązanie jeżeli na stanowisku GM-a brakuje odpowiedniej osoby. Presti wykonał w Oklahomie fantastyczną robotę, ale jestem skłonny uwierzyć, że inne klubu mogą pójść tą drogą z podobnym skutkiem. Największą różnicę zrobi szczęście i zdrowie, ale na to ludzie wpływu nie mają i te czynniki nie powinny mocno rzutować na ocenę danego managementu czy konkretnej osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 nah, Gordon myśli Josh też myśli... żeby rzucić jakąś hero trójkę. A poważnie, to najbardziej mi się z nim kojarzy pod względem atutów. Atletyczna czwórka, świetny dunker, dobry w obronie i fatalny FT%. Ale wiadomo, że każdy gracz jest inny i te porównania nigdy nie pokryją się w 100%. A już szczególnie te z draft.net, gdzie mocno ponosi ich fantazja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Bedzie ta loteria do pobrania jutro na stronach typu rutracker itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Dawać mi ten totolotek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 https://twitter.com/chadfordinsider/status/468824987101839360/photo/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Advaldo Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Suns zasługują na 1 pick za walkę przez cały sezon, szanse maja marna tylko 0,5% ale kto wie może się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Suns zasługują na 1 pick za walkę przez cały sezon, szanse maja marna tylko 0,5% ale kto wie może się uda. Już top3 byłoby wystarczającym wynagrodzeniem, bo wtedy dostają jeszcze pick #14 od Minnesoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 szczerze, to wolałbym zeby ktos podpierdolił nam wigginsa z wyzszym pickiem. troszkę mi gościu smierdzi, nie wiem czy nie będzie to taki poor man's lebron - troche chudszy, nie do konca nastawiony na trafienie tego ostatniego rzutu... gdyby wrazie wypalił w innym zespole zawsze byłoby wytłumaczenie -mielismy za niski pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Wiggy będzie Kozakiem i nie martw się na zapas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Bedzie ta loteria do pobrania jutro na stronach typu rutracker itp? Szczerze wątpię. Nie jest to generalnie jakieś wielkie przedstawienie, a cała zabawa trwa maksymalnie kilkanaście minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 szczerze, to wolałbym zeby ktos podpierdolił nam wigginsa z wyzszym pickiem. troszkę mi gościu smierdzi, nie wiem czy nie będzie to taki poor man's lebron - troche chudszy, nie do konca nastawiony na trafienie tego ostatniego rzutu... gdyby wrazie wypalił w innym zespole zawsze byłoby wytłumaczenie -mielismy za niski pick poor man's lebron to akurat bardzo optymistyczny scenariusz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 ale na first row będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 pytanie, czy jest sens w nocy wstawać? będzie na jakichś streamach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 (edytowane) ale na first row będzie? Zdaje się, że na ESPN będzie to leciało. Jeśli tak to np. tutaj masz stream: http://goatd.net/41255/watch-espn Stream będzie na 100%. Jak nie ten to inny. Edytowane 20 Maja 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 wstajemy na Mia Ind więc w czym problem? czy jest sens pyta fan Lakers? to tak jakbym spał w 1997 roku ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Ja nie wstaję na nocne mecze od kiedy mam ILP, czyli jakieś 6 lat. nie licząc szóstego i siódmego meczu finałów 2010 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Ja nie wstaję na nocne mecze od kiedy mam ILP, czyli jakieś 6 lat. nie licząc szóstego i siódmego meczu finałów 2010 ;] na LP znasz wynik przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 no właśnie nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 (edytowane) A na nba tv bedzie losowanie? Moje zyczenie na top 3 to #1 Celtics, stara milosc nie rdzewieje. #2 Jazz, po odejsciu Sloana zycze im jak najlepiej bo poki co to kicha w Salt Lake City #3 76ers, bo moga miec swietny zespol na nastepne kilka lat jak ogarna Pozniej Bucks z przydzialu i LAL. Chce Suns jak najwyzej Edytowane 20 Maja 2014 przez tomeczeg20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Tak to wszystko wygląda, ciężko mi sobie wyobrazić żebym miał czekać na coś takiego do 2 w nocy a i tak z tego co kojarze samego losowania nie pokazują tylko ogłoszenie wyników.http://www.youtube.com/watch?v=CKI-fToATpQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi