Gość (Przemek...) Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Ręka Mistrza najbardziej Mastertonowska książka Kinga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 King to rzemieślnik. Murakami zresztą też . King piszę jak uczeń liceum. Proste zdania. Zero dramaturgii i nie mówiąc o opinie osób ale i tak kasę trzepie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Ja tam sie z Kinga juz wyleczylem, szkoda mi czasu na takie nudne ksiazki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 ksiazka o dream tamie zajebista najlepsza historia o tym co drexler mowil do jordana jak ten walil trojki w finalach dobry rzut spudlujesz w koncu mike swietna decyzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Czytam od Wattsa Echopraksję. Po Ślepowidzeniu pozycja obowiązkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 "Trylogia marsjanska" K.S. Robinsona-warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Chlopy potrzebuje porady, nadszedl czas zebym znowu sobie pare ksiazek z Polski zamowil, jakies opinie o nastepujacych autorach: -Michal Golkowski, -Wiktor Noczkin, -Adam Przechrzta? Nigdy nic powyzszych autorow nie czytalem, dlatego pytam, prosze sie nie smiac jak ktorys z nich to zart a nie autor na dobrym poziomie, potrzebne mi czytadla, zima idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 A czytałeś Nabokova i nie pisze o Lollicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Odradzam wszystkim nowa książkę szmidta otchłań. Najsłabsza jego książka.. Strasznie wtórna czerpie garściami z Diakowa.. I jego trylogii o Piterze.. Sama akcja słaba.. Ech spodziewałem się czegoś lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Nikt nic nie czytal powyzszych autorow? Az mi sie wierzyc nie chce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Nikt nic nie czytal powyzszych autorow? Az mi sie wierzyc nie chce... Czytałem tylko co mam ci napisać.. Ci co piszą o zonie to tak jakby streszczali grę komputerową.. A przechta jest o wiele lepszy ale weź najpierw jedną i zobacz czy ci pasuje ten klimat Na pewno jest mniej przewidywalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 No napisac wlasnie to co napiles, ktory w twojej opinii lepszy. Chapne pewnie kazdego autora po jednej pozycji i sam bede wiedzial w co sie dalej pakowac. Dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Używa ktoś czytników? zastanawiam się nad kupnem moze ktos cos polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Jako fan żużla przeczytałem biografię Golloba. Powiem tak, nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 a skąd jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Adrian aka byk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Odradzam wszystkim nowa książkę szmidta otchłań. Najsłabsza jego książka.. Strasznie wtórna czerpie garściami z Diakowa.. I jego trylogii o Piterze.. Sama akcja słaba.. Ech spodziewałem się czegoś lepszego jestem po dziedzictwie przodków i dzielnicy obiecanej, zbieralem się do Odchlani zaraz po przeczytaniu Niewiernych Severskiego (dobra szpiegowska trylogia BTW). Szczerze to mnie Ely zacheciles tym nawiązaniem do Diakowa, bo to wg mnie najlepsze części całego Uniwersum. Największym gownek byłay za to Korzenie niebios, najbardziej niespojna i nie trzymająca się kanonów UM2033 książka. Ktoś pytał o czytnik. Osobiście nie byłem przekonany, ale częste wyjazdy z książką o grubości piwyyzej 600 stron mnie zmusiły do zmiany zdania. I choć wciąż najlepiej czyta mi się na papierze to czytnik się przydaje. Sam mam Kindla 5 i jestem zadowolony. Ma proste menu, WiFi, wyświetlacz nie jest kolorowy i nie ma podświetlenia, więc nie męczy wzroku. Wada, choć raczej nie dla ludzi stąd jest menu w j.angielskim Edytowane 27 Września 2015 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Adrian aka byk gratulacje też jestem zadowolony z kindle5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Czytal już ktoś może nowe Millenium? Warto? Jest w klimacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 4 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 ja odpadłem na drugim czy trzecim tomie, gdzieś w połowie błagałem boga aby ten absurd się już skończył, bo nie lubię zostawiać niedoczytanych książek. mary sue, rambo i terminator w jednej postaci. ale pierwsza część rzeczywiście fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi