havlicek Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Rappar nie spodziewałem, że ktoś tu może się katować jaxem, ale z NTBNK najlepszy track to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Rappar nie spodziewałem, że ktoś tu może się katować jaxem, ale z NTBNK najlepszy track to: Jaxem się jaram od dawna, jeszcze jego kawałki z płyty pliśniowej i połącz kropki Miałem jechać na jeden z ich ostatnich koncertów, niestety głupio nie wyszło :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Czy Afrojax pojawił się tu z powodu jego wczorajszego występu w 1 z 10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Odpowiadać po dłuższym zastanowieniu i to celnie - klasa ! Ale śmiesznie kiwał głową kiedy rywale w finale wyznaczali go do odpowiedzi ;] ADI NOWAKNie wiedziałem z początku czy go lubić czy hejtować ale ostatecznie przekonał mnie do siebie. Świetna EP z poprzedniego roku "Nienajprawdziwsza EP" do sciągnięcia wszedzie, a teraz taki singiel dojebał solidny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 niech ktoś normalny przypnie znowu ten temat, bo k**** wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 to moze i ja cos od siebie wstawie, pewnie wiekszosc go dobrze zna, ale taki styl spokojny lubię, bez dzikich plasów, Malone ma dopiero 21 lat i właściwie dopiero kilka kawałkow na swoim koncie, pewnie duża kariera przed nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Wiosna, hej cześć i witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 https://www.youtube.com/watch?v=1B8blJeToc4 szyby w dół: https://www.youtube.com/watch?v=ZD-EeaQlids Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 uuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 zasadniczo nie moja bajka, ale w Reichu scena trochę rózni sie od naszej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 https://www.youtube.com/watch?v=qj4dIoY5yTg podbijam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 https://www.youtube.com/watch?v=R-8LMyR4tnE bump! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 najlepszy rap w pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) Prodigy z Mobb Deep nie żyje. RIP Edytowane 20 Czerwca 2017 przez Fudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Edytowane 5 Lipca 2017 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Z całym szacunkiem do Pezeta to ten kawałek jakoś nie leci, bit może i ok ale produkcyjnie ktoś chyba czegoś nie ogarnął do końca. Sokoła muszę obczaić bo ostatnie co sprawdziłem to tę jego nową dupeczkę na instagramie i kawałek z Podsiadło gdzie pięknie razem polali wode, czyli kawałek o wszystkim i o niczym ale za to wyprodukowany świetnie i muzycznie też petarda. Knap już nie w alkopoligamii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 (edytowane) Edytowane 16 Lipca 2017 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi