RappaR Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 nie kumam wszechobecnego hejtu na tomba, jest dużo c***owszych raperow. na wystudzonym mial pare dobrych wersow. Dwa razy wyruchał fanów na hajs za płyty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Dwa razy wyruchał fanów na hajs za płyty? no to swoją drogą, laik wyruchał fanów za hajs na koncert i co to ma do tego jeszcze te szmaciarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 no to swoją drogą, laik wyruchał fanów za hajs na koncert i co to ma do tego To co innego - Laik się najebał, c***owa akcja z jego strony, ale ciężko mówić o jakiejś premedytacji czy złej woli, po prostu spierdolił sprawę. Swoją drogą jutro idę na koncert jego, mam nadzieję, że się stawi. Co do Tomba, to tutaj już po prostu jawne oszustwo zebrać hajs za zamówienie i zniknąć bez kontaktu i wysyłki płyt. I to dwa razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) @kulfon ja tam lubię Tomba, ale ten numer z koldim to proszę Cię, zbłaźnił się też na free z Filipkiem, choć wszystko było ustawione pod niego z fajnych wałków: Edytowane 28 Stycznia 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Wjechało nowe Almost Famous! Po dzisiejszym dniu chłopaki zaprezentowali połowę materiału z płyty. Ja czekam z niecierpliwością od tracku na Znany i Lubiany i pierwszych przebąkiwań. Uwielbiam bity Pita, Bonson na nich jest zajebisty. To szczere pi****lenie bez jakiś tam wyszukanych figur stylistycznych i nie wiadomo czego do mnie trafia. Jedynym minusem jest to, że Laik jednak odstaje z flow i wydaje mi się, jakby marnował potencjał bitów. No cóż, idzie to przeboleć, jako całość jest świetnie. "Mam w c***u znane kswyki, złote myśli, pamiętniczki Brudny rap dla moich braci tak szczeciński, zajebisty!" Ładne podsumowanie z BonSoul. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Jest pewna granica, poniżej której nieważne czy jest ktoś jeszcze gorszy od Ciebie - i tak powinieneś zniknąć. Polski Cassidy jest takim gościem. Borixon jak zawsze taki sam ale tutaj mnie nawet nie drażni. A Żaba dobrze się bawi, potrzebny był taki ktoś na naszej nudnej scenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 macie cos dobrego z PL: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 tak sobie rozkminiam dzis do tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 placze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Ahahaha zniszczony!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 promo kumpla: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Gy8QxvGivm0 https://www.youtube.com/watch?v=B7715rkytr8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Problem to ma kraj, w którym mieszka. A tym problemem jest to, że nie ma w nim nikogo, kto by go odstrzelił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Koleś sprofanował muzykę, dragon balla oraz moje poczucie estetyki i otrzymał mnóstwo pozytywnych ocen i komentarzy na youtube (procentowo to wychodzi pewnie podobnie co w przypadku np. utworów O.S.T.R.). A nergala za akcję z biblią ciągali po sądach... Dobra zmiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Edytowane 20 Marca 2017 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi