rw30 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Kulfon, chriss ---- jeśli akceptujecie moje warunki co do gry 3hiszpanow w finale to wejdę z każdym z was za 200 pln. Potwierdzcie czy wchodzicie, ew podajcie swoje warunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 ja wchodzę pikanterii dodaje fakt, że nie oglądałem żadnego meczu tych mistrzostw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 https://mobile.bet365.com/premium/?lng=21#type=CouponRow;key=18-20372640-1-26045821-2-0-0-0-1-0-0-4063-0-0-1-0-0-0-0-0-0;ip=0;lng=21 Zawsze się zastanawiam dlaczego ktoś woli wygrać "zaledwie" drugie tyle zakładając się na forum, zamiast postawić u buka i szipnąć o wiele więcej... oczywiście patrząc z perspektywy rw30 bo dla kulfona to jest real deal tak czy siak niezłe z Was zarobasy powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 https://mobile.bet365.com/premium/?lng=21#type=CouponRow;key=18-20372640-1-26045821-2-0-0-0-1-0-0-4063-0-0-1-0-0-0-0-0-0;ip=0;lng=21 Zawsze się zastanawiam dlaczego ktoś woli wygrać "zaledwie" drugie tyle zakładając się na forum, zamiast postawić u buka i szipnąć o wiele więcej... oczywiście patrząc z perspektywy rw30 bo dla kulfona to jest real deal tak czy siak niezłe z Was zarobasy powodzonka Forumowe zakłady są dużo bardziej emocjonujące. Jak już mam przegrać 2 stówy to wolę żeby jakiś forumowicz na tym zyskał niz jakiś grubas-milioner. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Tak trochę jednym okiem oglądam te mistrzostwa, ale wiem dwie rzeczy: 1. Gasolowie są w świetnej formie 2. Amerykanie zostali pod koszem wyruchani przez Gustavo Ayona. Wniosek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 wniosek: Ayon załatwił sobie zatrudnienie w NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Ps rw, jak ten twoj huan pedro czy kogo tam wybrales nie zagra, to rozumiem ze zaklad niewazny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Nie moge edytowac, oczywiscie chodzi mi o sytuacje, gdzie twoj zawodnik nie gra, a hiszpania wygrywa<br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Kulfon --- tak jak mowisz, jak huan pedro;)))) nie gra to zaklad uniewazniony przed rozpoczęciem meczu Podobnie nieważny jeśli któraś z drużyn nie wchodzi wogole do finału LeweJadroOka--- tu nie chodzi o kasę, tu chodzi o fejm i szacun na dzielni Akurat mam dobre wspomnienia związane z wygrywamiem kasy na forum na porazkach amerykancow w MŚ, sięgające roku 2006 i forum ebasket, dlatego tym chetniej wchodzę teraz Buziole dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Wchodzę. OK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 @Chris --- peffka, stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Hiszpanie jak chcą coś wygrać to muszą to zrobić teraz bo ich nowa generacja raczej nie zachwyca, Za dwa lata na IO M Gasol 31 lat P Gasol 36 lat J Calderon 35 lat JC Navarro 36 lat Rudy Fernandez 31 lat Nie licząc Ibaki,Rubio i młodszego Gasola reszta będzie już raczej na emeryturze albo zaliczy duży regres(Fernandez) A następców nie widać bo tego całego Clavera widziałem pare razy w PTB i koleś nie rzucał by 15 ppg w PLK. O całej reszcie żal wogóle wspominać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 O całej reszcie żal wogóle wspominać Serio żal Ci wspominać o Nikoli Miroticiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasevic Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Tyle, że trzeba by wybierać między nim a Ibaką.http://www.gfycat.com/TemptingWarmheartedCock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 postawilem u buka na grecje a serbia (teodosic) wyszła na ten mecz takiej kur.. zmotywowana jak na gm7 finals... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 W przyszłym sezonie trzeba oglądać Netsów żeby zobaczyć co będzie Bogdanovic wyprawiać - patrzenie na grę tego gościa to przyjemność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Australia dostała bęcki od Kebabów i na dobitkę FIBA wszczęła śledztwo w sprawie wypaczenia meczu z Angolą celem spotkania USA dopiero w 1/2 finalu. Czyżby mieli dostać bana na jakąś grubszą imprezę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Wszyscy by pewnie tak kombinowali, także mam nadzieję, że ich oszczędzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 No też mam taką nadzieję. Zgoła inna sytuacja, ale mi się przypominają mistrzostwa świata w siatkówce z 2010, gdzie nasze Orły w nagrodę za wygranie I grupy trafili w drugiej rundzie na Brazylię i Serbię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Każdy gra jak system pozwala, już bez przesady, trzeba było myśleć wcześniej, a nie teraz karać, choć Włosi doprowadzili system do perfekcji na MŚ. Prawda jest taka, że prędzej czy później i tak Australia by poleciała z turnieju więc nie wiem o co takie halo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi