LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 (edytowane) mysle, ze cos waznego musialo zatrzymac kucia, choc nie jest czestym bywalcem to wybory na pewno sledzil, mysle, ze do jutra do poludnia byloby ok, ale potem to juz sztywne 24h i po tym czasie wybiera nastepny az spoznialski sie nie odezwie. Edytowane 27 Grudnia 2013 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 (edytowane) no jak jest na nartach w Cortina dApezzo to nie ma pradu...... Edytowane 27 Grudnia 2013 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 generalnie to mimo wszystko niepokojące bo nie ma go już ponad dwie doby, a chyba nie uprzedzał o ewentualnym spóźnieniu. jutro 12.00 i wybiera następny bo wszystko stoi i kwiczy (mój wybór też) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Ja w razie czego uprzedzam, ze w niedzielę rano wyjeżdżam na jakieś 3-4 dni bez internetu będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 w takim razie podaj ew.wybory RapaR'owi na PW bo w innym wypadku to wszystko trochę mija się z celem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Ja w razie czego uprzedzam, ze w niedzielę rano wyjeżdżam na jakieś 3-4 dni bez internetu będę.Podaj komuś nr telefonu albo tak jak Smoku pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Spoko, w razie czego w niedzielę rano podam, ale jak kucio da w sobotę wieczorem swój typ i potem ignazz i potem ja, to nie sadze, zebyscie dali radę całą kolejkę przelecieć w 4 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 (edytowane) liczę ze damy i ze to jest anomalia.... tym bardziej ze potej jedziemy z gory na dol wiec twoj typ bedzie szybko Edytowane 27 Grudnia 2013 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Spoko, w razie czego w niedzielę rano podam, ale jak kucio da w sobotę wieczorem swój typ i potem ignazz i potem ja, to nie sadze, zebyscie dali radę całą kolejkę przelecieć w 4 dni Ty masz teraz picki 45 i 52, pomiędzy nimi wybiera tylko trzech userów. W 4 dni dadzą radę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 (edytowane) podaj komuś bezstronnemu lepiej (np. Lorakowi) z wiadomych względów, bez podtekstów. // oczywiście zgadzam się na poszerzenie jury, choć dla mnie to pewnie gwóźdź do trumny zaproponowałbym jeszcze kandydature ai3, w ramach lokalnego patriotyzmu Edytowane 27 Grudnia 2013 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Dajemy Havlickowi też ewentualne przedłużenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Ja numeru do P_M nie mam, jak ktoś ma niech dzwoni/kontaktuje sie. Jak nie to robimy przerwę, ewentualnie komisyjnie przyznajemy Iversona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 18:30 i może pickować Julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 No, bo nigdy tego nie dociągniemy bez "kar" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 może zróbcie tak, że każdy kto nie wypickuje w czasie dostaje Bargnianiego z tego roku, nawet jeżeli będzie ich kilku, może być zabawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 O 18:21 leci pick Chomika. Wowo od tamtej pory był już na forum, zresztą jeśli pickuje zgodnie ze swoim postem z tematu, to i tak mu się gracza nie zabierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 A nie o 19.21 ? k****, w końcu muszę przestawić ten czas na forum o tą godzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 może też jakiś ogólny szkic pod opisy zespołów/gameplany etc, żeby było jak najbardziej przejrzyście (ja pierwszy raz się w coś takiego bawię, więc nie czuję się kompetentny ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Na razie było ely chytruz maciek xamel lorak i pytanje czy poszerzamy o tych co sie zglosili. Jak tak to bast kubbas i przem. Ja tam róznicy czy opis przed czy po losowaniu jest nie widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 najpierw krótki opis drużyny potem drabinka i potem odpowiednie tematy, gdzię będą gameplany plus ewentualnie rebutale. Chytruz, ely3, lorak, jendras, maciek miało być i niech będzie ewentualnie przem. Mówię nie smętom bastillona jak i loverom lakers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi