Koelner Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Jeśli ktoś się udziela w temacie i ma ochotę to oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Dla mniej im więcej osób oceniających tym lepiej, także nie zamykałbym przed nikim furtki rozszerzenie grupy wskazanej przez Rappara do udzielających się w temacie jest dla mnie jak najbardziej trafny. Poza tym 2pkt dla osób "spoza" zabawy też brzmi dla mnie ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Szczególnie jeżeli chodzi o osoby jak Chytry, Lorak i paru innych którzy już od dawna udowadniają jak szeroką i dogłębna wiedze posiadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 wg mnie to osoby z zewnatrz mogly by miec nawet po dwa glosy (wieksza obiektywnosc etc) Dla mnie spoko, no ale z tymi dwoma głosami, to bym nie przesadzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Co sądzicie o poszerzeniu Jury? jeśli wyrażą zgiodę to uważam, że powinni móc też głosować Lorak, Chytruz, Ely3 i Jendras. Co na to reszta? good idea! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Także jestem za pomysłem poszerzenia jury! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Więc zdecydowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 bez jendrasa- Findek ma finał bo "Kobe nie dopuści do porażki" bla bla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 bez jendrasa- Findek ma finał bo "Kobe nie dopuści do porażki" bla bla Tak to można każdego - Lorak automatycznie da zwycięstwo Lebronowi, a z kolei Ely zagłosuje przeciwko mnie, bo nie lubi George Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 tylko 5000+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Wysłałem pw do 6: Lorak Jendras Xamel Maciekxxxxx Eloy3 Chytruz Użytkownicy raczej znani, szanowani, z szeroką wiedzą i akurat z nimi mamy 20 głosów w każdym matchupie. Inaczej trzebaby w c*** innych ograniczeń wymyślać, bo np do propzoycji stycznia łapie się i Jaggy i Goat_Kobe i Mvpprzemek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Tylko 5000+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 ja myślę ze mozna zrobic tak ze nie ma opoznienia w wyborze i bierze nastepny a ten spoznialski wchodzi wtedy kiedy wejdzie i nadrabia swoj wybor.. czasem jak ma nietypowy wybor nic i tak nie traci a czasem jak sie spozni sporo to inni zabieraja mu jego opcje ktore w danej chwiii sa najlepsze upraszcza to rozgrywke i nie zmienia kolejnosci tylko karze opieszalosc i nagradza szybkosc reakcji bo mozna wtedy w szybki sposob podgonic..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Jestem za propozycja Ignazz'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 ja jestem za przedłużeniem czasu dla kucia do jutra. Rozumiem, że umawialiśmy się na 24h ale po co psuć komuś zabawę ? Dajmy mu te dodatkowe 24+ również ze względu na brak regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 zgadzam sie z wowo, szczegolnie ze tu jest sytuacja ze on w ogole nie wchodzil na forum, wiec nie jest to kwestia 'olewania' draftu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Popieram, nigdzie nam się śpieszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 W sumie sam się pokarał Gervinem. Jeśli to ze wstydu za pick, to coś długo na niego poczekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 (edytowane) ok z powodu ze kucio nie jest na forum stalym bywalcem i w znajomych ma tylko wilqa to dajmu mu jeszcze szanse... walnalem PM oraz napisalem do wilqa... moze poskutkuje Edytowane 27 Grudnia 2013 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Xamel Lorak Maciek Chytruz i Eli wszyscy się zgodzili. Jendras powiedział, że nie chce bo i tak to wygram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi