Krzemo Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 8 minut temu, Pablo81 napisał: A co do ostatniej wymiany, to sam Wariat do mnie pierwszy napisał. Trudno byłoby nie skorzystać. Millera chciał już, gdy był u mnie. 13 minut temu, Pablo81 napisał: Za trejd Derona z Melo tez mocno mi się oberwało A tak, ten też byl słaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Dobra Panowie Komisarze @julekstep @Krzemo @SlaKB, czy można mi w wolnej chwili wrzucić ten ostatni trejd? U mnie liczy się każdy $ w skompletowaniu 12 osobowej kadry, a z aktualnym składem na stronece łatwiej się planuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Reggie musiał być w Pacers i tyle, plus mega @Qcin_69 ale moje dziadki w najbliższych latach jeszcze spokojnie pocisną, z tą #1 to chyba ci się śniły picki ptb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Kiedy campy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał: Ja negocjowałem Al Jeffersona, ale uważam, że nie byłby tak wielkim upgradem nad Amare by go przepłacać. Uważasz że przepłaciłem za niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 4 godziny temu, Pablo81 napisał: U mnie liczy się każdy $ w skompletowaniu 12 osobowej kadry, a z aktualnym składem na stronece łatwiej się planuje. No właśnie nie wiem w sumie po co Ci Arenas, ten skład lepiej balansował się z Millerem i Haywoodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 (edytowane) Godzinę temu, Krzemo napisał: No właśnie nie wiem w sumie po co Ci Arenas, ten skład lepiej balansował się z Millerem i Haywoodem Czyli znowu przegralem deala? Proszę więc na przyszłość nie oczerniać mi kontrahenta Dla jednych Jefferson przrpłacony, dla innych nie. Wszstko sprawą indywidualnej oceny. Edytowane 1 Października 2020 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 49 minut temu, Pablo81 napisał: Czyli znowu przegralem deala? Tu nie chodzi o wygrywanie czy przegrywanie poszczególnych deali. Sam widzisz, że zaweziles sobie skład, a salary masz napchane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 6 godzin temu, Pablo81 napisał: Dobra Panowie Komisarze @julekstep @Krzemo @SlaKB, czy można mi w wolnej chwili wrzucić ten ostatni trejd? U mnie liczy się każdy $ w skompletowaniu 12 osobowej kadry, a z aktualnym składem na stronece łatwiej się planuje. wrzucone płakałem jak wklepywałem...jeszcze ten pick z 2037 wyciągnięty za to - lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: wrzucone płakałem jak wklepywałem...jeszcze ten pick z 2037 wyciągnięty za to - lol podobno rada miała debatować nad tym dealem. @SlaKB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: podobno rada miała debatować nad tym dealem. @SlaKB? a co tu debatować oszustwa tu raczej nie ma (jakichś pozakulisowych umawianek) a każda liga musi mieć swojego Dolana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał: podobno rada miała debatować nad tym dealem. @SlaKB? Lex retro non agit. A jak ta maksyma nie ma zastosowania, to ja chcę Wallace'a z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 5 minut temu, Pablo81 napisał: Lex retro non agit. A jak ta maksyma nie ma zastosowania, to ja chcę Wallace'a z powrotem. W BeGM mamy zasadę, że jak nowy się pomyli to rada ma prawo cofnąć deal, a jak weteran to niestety takie życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 5 minut temu, MarcusCamby napisał: W BeGM mamy zasadę, że jak nowy się pomyli to rada ma prawo cofnąć deal, a jak weteran to niestety takie życie. 1. Nie uwazam, ze to pomylka. Zaplacilem wg dosc uczciwie. Wygrałem deal, ale dalem 3 zawodnikow do rotacji. Picki nie sa tu tyle warte co w beGM. 2. Był pending w pierwszym sezonie, teraz wszyscy z niego zrezygnowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 12 minut temu, MarcusCamby napisał: W BeGM mamy zasadę, że jak nowy się pomyli to rada ma prawo cofnąć deal, a jak weteran to niestety takie życie. no dlatego jest pending dla nowych, ale tu juz same wygi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 5 godzin temu, MarcusCamby napisał: podobno rada miała debatować nad tym dealem. @SlaKB? cholera już się bałem że wpadnie Julek mi na chatę i za karę każe powiesić plakat Joka nad łóżkiem, ale spora ulga widać jakoś się upiekło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 4 minuty temu, elwariato napisał: cholera już się bałem że wpadnie Julek mi na chatę i za karę każe powiesić plakat Joka nad łóżkiem, ale spora ulga widać jakoś się upiekło Nie jesteś przypadkiem fanem Amare? Za pięć first picków jest twój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 9 minut temu, MarcusCamby napisał: Nie jesteś przypadkiem fanem Amare? Za pięć first picków jest twój mogą być bardzo odległe dałbym TD ale on poza spapranym kontraktem chociaż coś in+ do ekipy wnosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Nie za tanio ten Marc Gasol poszedł, Jasiu? @january Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 (edytowane) Dla mnie trochę dziwny trejd, Gasol to cały czas bardzo ciekawy prospekt, a te picki to tak naprawdę niewiadomo co z nich będzie. Edytowane 3 Października 2020 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi