elwariato Opublikowano 4 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 3 minuty temu, julekstep napisał(a): @Pablo81 wklepane i zupdejtowane, sprawdź czy czegoś nie pomieszałem non-factorem to ty byłeś przy płodzeniu swoich dzieci twoja stara do dzis jest wdzięczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 2 minuty temu, julekstep napisał(a): @Pablo81 wklepane i zupdejtowane, sprawdź czy czegoś nie pomieszałem Pełna profeska, wszytko prima Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 35 minut temu, Pablo81 napisał(a): Chłopaki wracają po D20 w sensie C's oddają obu? lol to po co oni w ogóle brali udział w trejdzie? i każdy etap FA liczony jak 1 dzień, więc D18 mogą lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 1 minutę temu, julekstep napisał(a): w sensie C's oddają obu? lol to po co oni w ogóle brali udział w trejdzie? i każdy etap FA liczony jak 1 dzień, więc D18 mogą lol A, ok. Dobrze wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 1 godzinę temu, Koelner napisał(a): Zubac i tak by mu się nie utrzymał bo swoje krzyknie więc na tu i teraz chyba ok deal a te picki jak on nie zamierza tankować to gówno warte ale ogólnie że komuś udaje się zrobić deal z @LAF to szacun Btw Akurat jesli chodzi o trudnosc dealowania w Twoim przypadku to problem nie lezy raczej po stronie Twoich kontrahentow xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 34 minuty temu, julekstep napisał(a): Btw Akurat jesli chodzi o trudnosc dealowania w Twoim przypadku to problem nie lezy raczej po stronie Twoich kontrahentow xD przecież z Tobą to chyba tylko z raz była lekka rozmowa transferowa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 4 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 Panowie w moim odczuciu , może dużo dałem , ale myślę , że się opłaciło Tak naprawdę to można by porównać Trade PO KD ( w mniejszym stopniu bo tam poszły jeszcze swapy ) , jednak patrząc na legitny PR z poprzedniego sezonu to mamy TOP 5 centra w simce. Tak jak było tutaj napisane , RoCo trochę się tłamsił i brakowało na niego minut gdy był Kawhi i niewykorzystany był jego potencjał a przecież on grywał w s5 w Chicago nie tak dawno. Po drugie brakowało mi centra przez duże C i były próby latania KATem , ale to było rozwiązanie tymczasowe a nie na dłużej. Zresztą sporo spotkań przegrywałem przez brak centra w RS. Zu jest fajny i młody , ale to nie jest gotowy produkt na PO. On pasuje właśnie do Bama aby jeszcze się rozwinął a Ja mając Dennisa , Middeltona i KATa muszę wykorzystać już teraz ich skille i nie mogę czekać aż się będa rookie rozwijać. Potrzebuje już gotowy produkt. A co do FA to różnica jest taka, że jeżeli wszystko zatrybi to będę w stanie dać maca BB a może sam zaproponuje a z Zu będzie ostra licytacja a wiedząc , że mam zawalone salary byłby łatwą zdobyczą No I też w realu Cameron Johnson był na tym samym etapie co simkowy Zu więc w moim odczuciu ten ruch mocno podobny do Jonesa. Znam osobiście fana Phoenix , który by tego nie trade nie zrobił a Ja uważam , że jeżeli ma się okienko na mistrza ( Dennis , KĄT i Midelton ) są w wybornej formie to robi się wszystko aby skorzystać niż pozyskać na etapie 2rd. Pozostały jeszcze dwie rundy FA i zobaczymy nowy PR. Obecnie Ja widzę to tak Tier 1 : Denver , PTB Tier 2 : Chicago I nie pisze tego aby komuś dokuczyć czy dopiec , ale All Star Power to mam na równi z Denver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 4 minuty temu, LAF napisał(a): Panowie w moim odczuciu , może dużo dałem , ale myślę , że się opłaciło Tak naprawdę to można by porównać Trade PO KD ( w mniejszym stopniu bo tam poszły jeszcze swapy ) , jednak patrząc na legitny PR z poprzedniego sezonu to mamy TOP 5 centra w simce. Tak jak było tutaj napisane , RoCo trochę się tłamsił i brakowało na niego minut gdy był Kawhi i niewykorzystany był jego potencjał a przecież on grywał w s5 w Chicago nie tak dawno. Po drugie brakowało mi centra przez duże C i były próby latania KATem , ale to było rozwiązanie tymczasowe a nie na dłużej. Zresztą sporo spotkań przegrywałem przez brak centra w RS. Zu jest fajny i młody , ale to nie jest gotowy produkt na PO. On pasuje właśnie do Bama aby jeszcze się rozwinął a Ja mając Dennisa , Middeltona i KATa muszę wykorzystać już teraz ich skille i nie mogę czekać aż się będa rookie rozwijać. Potrzebuje już gotowy produkt. A co do FA to różnica jest taka, że jeżeli wszystko zatrybi to będę w stanie dać maca BB a może sam zaproponuje a z Zu będzie ostra licytacja a wiedząc , że mam zawalone salary byłby łatwą zdobyczą No I też w realu Cameron Johnson był na tym samym etapie co simkowy Zu więc w moim odczuciu ten ruch mocno podobny do Jonesa. Znam osobiście fana Phoenix , który by tego nie trade nie zrobił a Ja uważam , że jeżeli ma się okienko na mistrza ( Dennis , KĄT i Midelton ) są w wybornej formie to robi się wszystko aby skorzystać niż pozyskać na etapie 2rd. Pozostały jeszcze dwie rundy FA i zobaczymy nowy PR. Obecnie Ja widzę to tak Tier 1 : Denver , PTB Tier 2 : Chicago I nie pisze tego aby komuś dokuczyć czy dopiec , ale All Star Power to mam na równi z Denver W sensie Kat > Harden, czy Schroeder > Lillard?xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 (edytowane) 10 minut temu, LAF napisał(a): All Star Power to mam na równi z Denver z której strony? 8 minut temu, Reikai napisał(a): Schroeder > Lillard?xd Schroeder i Lillard to dokładnie ten sam tier jbc (ale Schroeder lepszy asset, bo wiek i kontrakt) Edytowane 4 Marca 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 Jedyną drużyną która w jakikolwiek sposób w tym sezonie podskoczyła Denver było Dallas, więc siłą rzeczy jestem w tier 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 Teraz, Roger napisał(a): Jedyną drużyną która w jakikolwiek sposób w tym sezonie podskoczyła Denver było Dallas, więc siłą rzeczy jestem w tier 1 Z tego co wiem to na zachodzie podział jest następujący: Denver Reszta kasztanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 4 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 3 godziny temu, julekstep napisał(a): i każdy etap FA liczony jak 1 dzień, więc D18 mogą lol LOL komisarz nie znający przepisów, które sam wymyślił W dniu 2.05.2021 o 12:50, julekstep napisał(a): dostałem słuszne zapytanie na PM i w ramach doprecyzowania pod kątem FA: gracz wytrejdowany z drużyny X podczas FA może do niej wrócić dopiero po 20dniu simkowym (RS) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 (edytowane) 6 minut temu, SzuLcU napisał(a): LOL komisarz nie znający przepisów, które sam wymyślił JEDEN JULEK POWIE TAK DRUGI JULEK POWIE INACZEJ! @Pablo81 odwołuję to co pisałem o DAY 18 Edytowane 4 Marca 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 (edytowane) 5 godzin temu, Koelner napisał(a): Zubac i tak by mu się nie utrzymał bo swoje krzyknie więc na tu i teraz chyba ok deal a te picki jak on nie zamierza tankować to gówno warte ale ogólnie że komuś udaje się zrobić deal z @LAF to szacun dokladnie, jest szacun, wiekszy tylko bedzie jak sie z NYK uda coś klepnąć Godzinę temu, Roger napisał(a): Jedyną drużyną która w jakikolwiek sposób w tym sezonie podskoczyła Denver było Dallas, więc siłą rzeczy jestem w tier 1 jedyną ekipa co to sie postawiła w obronie honoru szimki vs nugs to byli pacers w finale AD 2041, albo 40, dokladnie tak było 59 minut temu, SzuLcU napisał(a): LOL komisarz nie znający przepisów, które sam wymyślił 53 minuty temu, julekstep napisał(a): JEDEN JULEK POWIE TAK DRUGI JULEK POWIE INACZEJ! @Pablo81 odwołuję to co pisałem o DAY 18 mowilem +/- się znasz Edytowane 4 Marca 2024 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 4 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 Dumni Seattle SuperSonics, jak co sezon przed startem rozgrywek czują, że to będzie ich sezon i rozniosą wreszcie Mutanty z Colorado w pył! Ersan jest w wielkiej formie, B'Easy lada moment ma odstawić zielone (ale tylko na campy), Brook z Goranem ćwiczą zacięte końcówki na treningach, DeMar oddaje po 1000000000 rzutów dziennie pracując nad skutecznością, a po treningach w hali biega z odważnikami na jajcach, zeby nie partolić w sezonie tylu ważnych rzutów, Adrins nadal jest zahibernowany w Annapoornie w Nepalu, ale nasz sztab medyczny na dniach ma go już wyciągać z lodówki, trwają jeszcze prace w naszych laboratoriach mające na celu zwiększenie o kilka cm wzrostu Jonny Flynna. Poniżej zamieszczamy filmiki z koleżeńskich sparingów naszego rookiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 14 godzin temu, profesora napisał(a): Miami Heat -$13 197 654 1. Kelly Oubre Jr - MLE 2. Alex Caruso - LLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 bany niech się sypią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 @julekstep nie zapomnij wklepac dealu Spurs-Rockets przed FA. Rockets wchodzę do gry z 4allstsrem i wskakują na półkę PTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 W BeGM za takie deale wjeżdża zarząd komisaryczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2024 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): W BeGM za takie deale wjeżdża zarząd komisaryczny To chyba nie pierwszy taki deal Pablo że pick który teoretycznie jest niedostępny zostanie dopisany przy pierwszym możliwym terminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi