profesora Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 (edytowane) 17 minut temu, SzuLcU napisał: Tak jak pisałem na pw według ostatniego sejva co jest na stronie wymiana przechodzi bez problemu. Racja, zamiast Harrella sprawdzilam Hezonje Edytowane 5 Czerwca 2023 przez profésora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 2 minuty temu, LAF napisał: Reakcja @julekstep na ostatni trade proszę Cię kogo obchodzi ten serbski scrub idealny fit do GMa Pacers (dwa kasztany teraz będą w Indianie!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Teraz, julekstep napisał: proszę Cię kogo obchodzi ten serbski scrub idealny fit do GMa Pacers (dwa kasztany teraz będą w Indianie!) Jokic juź u Pabla! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: Jokic juź u Pabla! lol xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 4 minuty temu, kuba2419 napisał: Można wycofać te słowa xD ojebany aż miło oyebali cię, gdzie, we sklepie ... co za kraj, co za ludzie 18 minut temu, profésora napisał: kasa sie nie zgadza;) ło masz a tej Cichy podbiera z torebki, ludzie co sie z wami dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Teraz, MarcusCamby napisał: Jokic juź u Pabla! To co teraz, czekamy na ruch po AK47 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 3 minuty temu, julekstep napisał: lol xD To dziś dłużej będziesz wklepywal te transfery niż taktyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 3 minuty temu, kuba2419 napisał: To dziś dłużej będziesz wklepywal te transfery niż taktyki Podczas wklepywania w Warszawie niejedna łza poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 (edytowane) 9 minut temu, Pablo81 napisał: Podczas wklepywania w Warszawie niejedna łza poleci Tak pomijając pozyskanie Jokica, w sumie wcale nie takie tanie, bo Wariat tu jako pośrednik zrobił spoko wymianę to Spurs zrobili ruch Conley -> Leonard -> Bledsoe, gdzie nad tym ostatnim dość mocno unosi się duch Kyle Lowry'ego. Ale może to będzie jakoś lepiej funkcjonowało przy handlingu Thomasa. Ogólnie niestety dobre ruchy Pacers i Wizards. Niestety rzecz jasna dla Hornets Edytowane 5 Czerwca 2023 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 5 minut temu, MarcusCamby napisał: Tak pomijając pozyskanie Jokica, w sumie wcale nie takie tanie, bo Wariat tu jako pośrednik zrobił spoko wymianę to Spurs zrobili ruch Conley -> Leonard -> Bledsoe, gdzie nad tym ostatnim dość mocno unosi się duch Kyle Lowry'ego. Ale może to będzie jakoś lepiej funkcjonowało przy handlingu Thomasa. Ogólnie niestety dobre ruchy Pacers i Wizards. Niestety rzecz jasna dla Hornets posrednik mimowolnie, żeby nie było ja SzuLca juz dawno o Joka zapytalem, teraz bez Odyńca sprawa sie rypła wiec mi kawał kloca pod obrecz był potrzebny, Jok jako pasibrzuch bardzo spoczko sie wydawał no ale Pablo przekonał mnie, wydaje mi sie ze slusznie, że Val bardziej mi sie przyda ... zreszta juz wczesniej o tego pytałem bo na papierze rewelka fit do Noela. Jok fajny prospekt, ciekawe co z niego będzie, ale na teraz Val pewniejszy wybór, moze cos sie uda jeszcze w tych po namieszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 1 godzinę temu, profésora napisał: kasa sie nie zgadza;) @Cichy czas na drugi etat 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał: Wariat się przy Tobie ładnie wyrobił. Ostatnio skubie konkurencje, aż miło. To 1 godzinę temu, Pablo81 napisał: Pacers mocni. Mogę też napisać, że niedługo wróci mi radość z gry Tego się obawiam ze łączyć to można z assetami Indiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 30 minut temu, ignazz napisał: @Cichy czas na drugi etat To Tego się obawiam ze łączyć to można z assetami Indiany A nie obawiales sie, jak oddawałem do Pacers Tyusa Jonesa, Khrisa Middletona, Luola Denga, czy Powella, za którego pozyskali Noeal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Do teraz się martwię. Tu jakieś szwindle idą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 2 godziny temu, Pablo81 napisał: Spurs - Wizards Spurs in: Bledsoe + Okafor Spurs out: Schroeder + Leonard Wizards out: Bledsoe + Okafor Wizards in: Schroeder + Leonard @Principe Spurs - Pacers Spurs in: Jokic, Nowitzki, Hezonja, Richardson Spurs out: Valanciunas, MKG, Okafor Pacers out: Jokic, Nowitzki, Hezonja, Richardson Pacers in: Valanciunas, MKG, Okafor @elwariato muisz kogoś zcutować bo Spurs mają za dużo kasztanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 26 minut temu, Pablo81 napisał: czy Powella, za którego pozyskali Noeal? Tak mnie naszło, że pewnie Tobie Noela za Powella by nie sprzedał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 5 minut temu, Qcin_69 napisał: Roy do wyjęcia za spad Payton do wzięcia ( z Royem np.) za jakiegoś borderline allstara (nie Chrisa Bosha) Ty jesteś podwójnie bezczelny 23 minuty temu, Pablo81 napisał: Spurs cut Sergio Rodriguez (przed wymianami). Jakiś wysyp czarnych wieści moich prospektów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 walczyłem o CP3 już w czasach Rondo! Niechaj poprowdzi Hawks do upragnionego mistrzostwa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 1 minutę temu, Braveheart22 napisał: Potwierdzam Koniec pewnej ery... ułaaaa..... zesłać legendę swojego klubu do qcinowego gułagu.... za zwłoki Brandona Roya.... ouch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 (edytowane) 18 minut temu, julekstep napisał: ułaaaa..... zesłać legendę swojego klubu do qcinowego gułagu.... za zwłoki Brandona Roya.... ouch Jak nie teraz to w lecie musiałbym to zrobić. A mogłoby być ciężej. Chyba, że bym rozjebał ten team w pył, a jego zostawił Dostałem dużo tańszego Lawsona praktycznie za darmo. Grzechem było nie skorzystać. I trzeba było się pożegnać z legendą, niestety. Roy lepiej pasuje. Jeszcze rok da radę, a potem się zobaczy. Decydujące dla przyszłości organizacji będzie, co postanowi George po zakończeniu obecnej umowy. Edytowane 5 Czerwca 2023 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 btw - rozumiem że teraz solidarnie wszyscy trzymamy kciuki za season-ending injury u Rubio? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi